Sziasztok!
Velünk idén nagyon "szívóznak". Két hét múlva megyünk és semmi.....
Még mindig.... Pedig erre az időre itt a fórumon már mindenkinek sorsoltak....
Zsuka0213 Jajj, Ti akkor már nagyon izgulhattok!!!!!!!! Remélem megtudjátok 1-2 napon belül, bár nem értem, hogy miért mondták nekünk, hogy a héten meglesz, hiszen 1 héttel később megyünk mint Ti. Nagyon drukkolok nektek, mit szeretnétek?
#2411752016-07-27 10:18:21 Válasz a #241174. hozzászólásra
Hát most már nem is tudom, jó lett volna rodosz, korfut nem is néztük eddig.
majd kiderül, már túlizgultuk magunkat Tavaly 3 héttel elötte tudtuk már.
Amúgy nálunk azért is nehezebb mert 4en megyünk csajok, így min. 2 szabad szoba kell.
Zsuka0213 Ezek szerint lehet 4 főre is, jövőre mi is úgy megyünk, nem tudtam, hogy lehet 4 főre is foglalni. Biztos nehezebb így, bár apartman lehet 2 szobás is, vagy külön kell a 2 szobát foglalni?
#2411782016-07-27 10:31:28 Válasz a #241177. hozzászólásra
Igen lehet 4en is Hát az apartmant nem tudom. Mi tavaly is hotelesek voltunk. De apartmannál sztem könnyebb a 4fő. meg ahogy nézegettem apartman mindig több van szabad, mint hotel. Jövőre lehet váltunk mi is.
mi nem akartunk szállodát, mert apartmannál lazább az élet, mehetsz vizesen homokosan a szállodánál viselkedni kell és öltözködni csak apartman és lehet közeli Tavernában reggelizni vagy vacsizni és még mindig olcsóbb, mint a szálloda.
#2412302016-07-28 18:58:18 Válasz a #241224. hozzászólásra
Szia!
A gépedről nem tudsz feltölteni képeket. Az internetre kell előbb feltölteni, pl. picassa és annak a linkjét beilleszted, akkor fog megjelenni.
Ha ide a fotóalbumba szeretnél képeket feltölteni, akkor is előbb a Picassa-ra kell feltölteni, majd annak a linkjét megadni, és Jox feltölti
Üdv.: Éva