Sziasztok!
Velünk idén nagyon "szívóznak". Két hét múlva megyünk és semmi.....
Még mindig.... Pedig erre az időre itt a fórumon már mindenkinek sorsoltak....
Zsuka0213 Jajj, Ti akkor már nagyon izgulhattok!!!!!!!! Remélem megtudjátok 1-2 napon belül, bár nem értem, hogy miért mondták nekünk, hogy a héten meglesz, hiszen 1 héttel később megyünk mint Ti. Nagyon drukkolok nektek, mit szeretnétek?
Hát most már nem is tudom, jó lett volna rodosz, korfut nem is néztük eddig.
majd kiderül, már túlizgultuk magunkat Tavaly 3 héttel elötte tudtuk már.
Amúgy nálunk azért is nehezebb mert 4en megyünk csajok, így min. 2 szabad szoba kell.
Zsuka0213 Ezek szerint lehet 4 főre is, jövőre mi is úgy megyünk, nem tudtam, hogy lehet 4 főre is foglalni. Biztos nehezebb így, bár apartman lehet 2 szobás is, vagy külön kell a 2 szobát foglalni?
Igen lehet 4en is Hát az apartmant nem tudom. Mi tavaly is hotelesek voltunk. De apartmannál sztem könnyebb a 4fő. meg ahogy nézegettem apartman mindig több van szabad, mint hotel. Jövőre lehet váltunk mi is.
mi nem akartunk szállodát, mert apartmannál lazább az élet, mehetsz vizesen homokosan a szállodánál viselkedni kell és öltözködni csak apartman és lehet közeli Tavernában reggelizni vagy vacsizni és még mindig olcsóbb, mint a szálloda.
Szia!
A gépedről nem tudsz feltölteni képeket. Az internetre kell előbb feltölteni, pl. picassa és annak a linkjét beilleszted, akkor fog megjelenni.
Ha ide a fotóalbumba szeretnél képeket feltölteni, akkor is előbb a Picassa-ra kell feltölteni, majd annak a linkjét megadni, és Jox feltölti
Üdv.: Éva