Ahogy nézegetem Vassiliki lenne szimpatikusabb, de irodáknál autóbusszal nem nagyon találom. Ketten mennénk, úgy pedig drágább lenne jóval kocsival menni...
#2443782017-06-02 14:42:46 Válasz a #244377. hozzászólásra
Melcsi87,igen sajna buszos csak Nidribe megy,de hidd el szerintem az jobb is ....Mi is most előszőr megyünk autóval,immád negyedjére a szigetre ,utána majd jön az osztás szorzás mivel olcsóbb,de Mi mindig béreltünk a teljes időszakra járművet így számolva nem lehet majd drágább.....Visszatérve még Kefára...a Lefkadai Görög hangulat hiányzott a családias környezet ,hogy a gyrost ne kelljen vadászni ,meg a pékséget se csak a fővárosba találjunk....szóval apróságok....egyszóval Lefkada lett a sok utazásunk után a leg leg.... mindenben....
úgy nézem sokan leszünk magyarok a szigeten június végén Mi 20 napot leszünk Görögországban, így megéri saját kocsival menni, szerintem ez egy hét esetén nem feltétlenül éri meg, de nem számoltam ki (kocsibérléssel, napernyőbérlés vs saját ernyő, stb.)
#2443802017-06-02 16:13:51 Válasz a #244371. hozzászólásra
hali,
köszi az infót, a leírást láttam én is, de mi augusztusban megyünk, kérdés akkor is uolyan "romantikus"-e. Szoktál menteni tracket a sétáról/túráról? Mert, ha igen, örülnék neki, ha megosztanád a képekkel együtt
mi is szeretünk túrázni, de 2 gyerekkel a 40 fokban ez is elég lesz, nameg a vízesés Nidri mellett.. különben leszedik a fejem
üdv
Gábor
Gbako ez a videónk augusztus 24-szept.3 ig.....soha nem volt még annyira melegünk a szigeten mint akkor előtte 2 alkalommal júni vége júli elején voltunk,szeretem a meleg vizet na de az már szinte túlzás volt a romantika a tömegtől kicsit vesztít a vonzásából de szeptember elején amikor elmennek a gyerekes családok újra élvezhető,szóval melegebbnél is melegebb van olyankor és a sziget gyönyörű mint mindig....remélem sikerül a linket ide tennem....
https://www.youtube.com/watch?v=9AQAG4MSiMs
Sziasztok
Vasiliki George apartmanról tudtok mondani valamit? képen, videón szép. Vasiliki milyen "környék"? környékén valami szép strand van? elvileg július 21-31-ig leszünk ott. bár még nem foglaltam le, megbeszélés alatt van
A Melissat évek óta tervezzük, idén is elmaradt a programbőség miatt Ma ezer fok volt árnyékban, Meganissin a Limonari melletti pici öbölben kezdtünk, de deleléskor elmenekültünk árnyék híján. Szerencsére pár méterre egy csodás helyen a part menti sziklák közt volt 4 napágy nádernyőkkel, ide peteledtünk, isteni hely volt. Holnap ismét Kastos/Kalamos, koktélozás a Milos bárban, szép az élet
#2444002017-06-03 06:30:27 Válasz a #244382. hozzászólásra
hali,
nagyon jó a videód és semmi nem tud eltántorítani. a mi elvünk, h soha nem megyünk vissza oda, ahol már voltunk, mert túl sok minden van, amit látni kell, így nekünk ez lesz az 1. és egy ideig az utolsó utunk oda ki, ezért is szeretnék megnézni mindent, ami 2 hétbe belefér.. (Fúúú..oda a templomba is fel akarunk menni...jó korán, mert ahogy látom szerpentines és keskeny...ha szembe jönnek az nem lehet túl mókás )
no persze ésszerűen, h a mindennapi strand és alvás a napon is meglegyen
Sajna nekünk csak aug jut, ezért a tömeggel számolunk..lehet nem eléggé
Már megvan a mikor-hova megyünk terv, már "csak" kinnt kéne már lenni...
Mi ketten járunk és jól ki jön igy is az ár . amugy ha kerestünk is volna hogy tele legyen lett volna de könnyü ráfázni hogy ki milyen. Ketten sokkal könnyebben fut az auto több hely és ketten döntötök hogy merre és mikor álltok meg. Határon szoktuk full s lemegy szinte majdnem Macedon végéig ott megint full 2000-2500 mkd szoktunk fizetni attol függ mennyi a diesel most ugy emlékszem 52mkd/l. S mi evvel simán leérünk Argostoli mellé hogy marad is benne. a pálya az összes se egy vészes összeg oda vissza nekünk vagy 50 eu. Volt hogy négyen mentünk megoldottuk de a cucc alig fért el. kényelmetlenebb is volt "Nem nagy autonk van" S a fogysztás is kb 1 l többre jött ki.
sziasztok,
feleségem nagyon szeretne egy igazi görög ágytakarót. Lehet ott kinnt ilyet kapni? Esetleg vmelyik hegyi faluban? Vagy ne is pályázzunk ilyenekre ezen a szigeten...
köszi
hali, Lefkadavárosban a sétálóutca elején lévő bazársoron szerintem van, illetve Karya főterén a platánok alatti tavernák mellett van egy-két erre specializálódott bolt. Kézzel készített terítők, takarók.
Egyébként pár hozzászólással feljebb linkeltem egy doku filmet, abban be is mennek az egyikbe Karyában.
#2444352017-06-05 11:34:31 Válasz a #244432. hozzászólásra
köszi, mind2 helyre megyünk, szóval megnézem...meg akartam nézni a videót, de beleszédültem ebbe az ugrálásba, meg görögül is van...maga a film gyönyörű, de emiatt nem néztem végig, bocsi