Mi is többen indultunk volna de a többieknek mind közbejött valami így csak ketten megyünk.De így sem fogunk unatkozni.Mi már februárba lefoglaltuk. Lassan bekell fizetni a második részletet, bár már ott tartanánk.
Most kaptam emailt az Aeloustól hogy a buszok az erzsébeti tescótól fonak indulni kora délutáni órákba. De utazás elõtt egy héttel pontossan tályékoztatnak levélben.
Heló Andra! Hát visszamenõlegesen olvastam hogy 10körül indultak Pestrõl és másnap dél körül értek oda hát 20-23 óra biztos. Tavaly Toroniba 19óra alatt értünk ki de az közelebb van. Az csak 1100km Parga meg 1400körül. Szerintem most az irodából csak kb tályékoztatást adtak.
Szia Vio!
Én is ilyesmi hosszúra gondoltam, ezért is lepõdtem meg, hogy kora délután akarnak indulni. Ha így van, akkor estére fognak oda érni. Nem a délelõtti órákban szoktak általában megérkezni? VAgy úgy vannak vele, hogy 2-ig úgy sem lehet a szállást elfoglalni? Fura.
Szia ericsike!
Bízzunk benne, mert szerintem ez a kora délutáni indulás nem túl jó.
Mintha úgy rémlene, hogy indulás elõtt egy héttel mondják meg a pontos indulást, nem? VAgy rosszul emlékszek?
Szia Andra! Igen azt is írták, hogy utazás elõtt egy héttel tudják meg pontossan. De szerintem olyan 10 körül fogunk indulni eddig mindíg így utaztunk. Ez utazási irodától függetlenül volt így.
Azért van a kora délutáni órákban az indulás, mert a busz Pozsonyból jön és valószínûleg lesznek rajta szlovák utasok is (ez nem biztos). Az Aeolusnak szlovák cég a partnere, akik a buszokat biztosítják. Azért van pl. az erzsébeti Tescó elõl az indulás, mert nem akarnak bejönni Budapest belvárosába, hiszen nem nagyon ismerik a várost. Így nyernek egy kis idõt, hiszen az a Tescó nagyjából útba esik Görögország felé.
Köszönöm az infót! Most már legalább ezt is tudom.
Illetve azt tudtam, hogy Szlovákiából jön a busz, de azt hittem, hogy azért hamarabb ideérnek majd.
Budapesten tudom, hogy nagyon messze van az a Tescó, ahonnan indulnak, ezért nem is szállok fel Bp-en.
Viszont, ha tényleg kora délután indulnak Bp-rõl, akkor simán leérnék vonattal Szegedre is, nem kellene rohanni. Kár, hogy mindez csak indulás elõtt derül ki és emiatt nem nagyon tudok tervezni az indulással kapcsolatban.
Szia ! Mi tavaly 12 óra körül indultunk és másnap 10 óra tájban ott voltunk.Ahogy olvastam délután indultok ez jobb is mert ha oda értek azonnal elfoglalhatjátok a szobát,addigra kitakaritják.Visszautnál 9óráig kell elhagyni a szálást ,és sajnos a busz csak 4 óra körül indul vissza .Addig csak kolbászolni lehet.Persze ez attól függ hogy a következö turnus hány órára érkezik,mert a söförök 3-4 órát alszanak,mert ök vezetnek visszafelé is.
Én majd Kecskeméten szállok fel. Remélem lesz aki elvisz odáig
Lehet, hogy mi is Kecskeméten szállunk fel. Még vaciállálok közte és Szeged közt. Szegedre sokkal több idõ lejutni, viszont ott van a cégnek szállása.
Kecskemétre aránylag hamar oda lehet érni. Úgy tudom az állomástól messze van az ottani Tesco is.
Szerintem még nem tudom mit vállaltam be.
Én majd Kecskeméten szállok fel. Remélem lesz aki elvisz odáig
Lehet, hogy mi is Kecskeméten szállunk fel. Még vaciállálok közte és Szeged közt. Szegedre sokkal több idõ lejutni, viszont ott van a cégnek szállása.
Kecskemétre aránylag hamar oda lehet érni. Úgy tudom az állomástól messze van az ottani Tesco is.
Szerintem még nem tudom mit vállaltam be.
Kecskeméten a vasutállomás 1200m-re van a Tesco-tól.Szerintem vannak buszjáratok elég gyakran.