Sziasztok,
Elkèpesztő, mennyire megállt ez a topic...
Nèzegetem a facebook csoportokat, de nem igazán jön le az az információtartalom, mint amit itt kapott az ember.
Ha esetleg valaki írna aktuális árakat (gyorsètterem, beach bár), megköszönnèm.
#2504472023-05-01 07:45:09 Válasz a #250444. hozzászólásra
Szia,
mi tavaly szeptemberben voltunk, igaz, nem Paralián, hanem Olympic Beachen. Paraliára csak bevásárolni jártunk be néhányszor. Mintha csendesebb lett volna, sok üzlet bezárt, kisebb volt a tömeg. A vízről, partról nincs infóm, covid, migráns sehol nincs (végig az úton értendő), viszont a szerb autópályát Nis-ig szinte végig építették/javították, szinte állandó terelés volt az egész. Remélhetőleg mostanra befejezték. Május végén megyünk arra (remélhetőleg), a szerb szakaszról majd mesélek, ha visszajöttünk és érdekel valakit.
Sziasztok!
Június végén indulok Paraliára autóval. Sajnos 4 éve nem voltam már, de most talán biztonságosnak tűnik (Covid, migránsok). Van új infója bárkinek? Minden érdekel!
Idén is szeretnék Paraliára menni nyaralni,de nincs útitarsam!
Szibesen csatlakoznék egy jófej tarsasaghoz vagy ha van itt olyan,akinek szinten nincs kivel menni,annak örülnék
Sziasztok!
Akik rendszeressen járnak ide, azoktól szeretném kérdezni.
Mi 2014-ben volt itt. Utána éven sajnos, utazás előtt 2 nappal korházba kerültem, így buktuk azt a nyaralást.
Most újra cél Paralia!
Ugyan abba a szállásban foglaltam. Ermis-ben.
Van esetleg infótok arról, hogy az elmúlt 5 évben milyen változások voltak?
Mire lehet számítani?
Én igazából a stranddal kapcsolatosan érdeklődnék, hogy milyen állapotban van. A víz minőségére lennék kíváncsi.
Én személy szerint azért 2-3 állítással nem értek egyet. Neki nem jött be, mi meg tizenéve visszajárunk ide. Az igaz, hogy a tapasztalat alapján választunk szállást, éttermet, partszakaszt, első alkalommal én is beleszaladtam pár kellemetlen dologba. Viszont nem általánosítottam ennyire sarkosan. Nem vagyunk egyformák
Teljesen igazad van! De, amikor a boltosok, az éttermesek, utazási irodások, kalózhajósok, pizzázók, gyroszosok ismerőskén, sőt barátként üdvözölnek, nemcsak Paralián, hanem Kateriniben is, az rendkívül jó érzés!
Az út 20-25 óra busszal.
A szállások új építésű házak légkondival tiszták.
A víz zavaros hínáros,tisztának nem mondható.
A part hatalmas homokos teljesen egyforma mindenhol.
A nyugágyakért nem kell fizetni.
Az árak balatoni szinten vannak.
Lidl a legolcsóbb.
Négyen voltunk napi 100 eurót
Költöttünk.
Ezzel simán lehet számolni,de inkább fejenként 30 eu/nap.
Ez alatt csak szarakodsz,és kuporgatsz.......
A gyors kaják giros stb siralmasan rosszak.
Vannak jó pizzázók éttermek.
Átlagosan 12-15 euro \fő egy jó ebéd.
Görög kultúrának nyoma sincs.
Hatalmas bazárok,üzletek.
Éjszaka is nagy nyüzsi.
A programok többsége több órás busz útra van.pl skiathos 7óra busz út 4óra hajó.meteora 6 óra busz 4óra program.
Helyi irodáknál olcsóbbak a programok jóval.
Összességében egy nagy üdülő paradicsom,de aki görögországra
Kíváncsi,ne paraliát válassza.
Persze saját kocsival egy kicsit más...........
Parálián a My Holtelről tud-e valaki infót adni. Pl. van-e Wifi? Milyen a felszereltsége? A szoba és az erkély mérete? Egyáltalán milyen? A képek alapján nem tünik rossznak, de személyes vélemények érdekelnének.