Vio! Hát ez tényleg nagyon messze van!!!
Az a baj, hogy Szegeden is messze van az állomástól az ottani Tesco.
Ezért arra gondoltam, hogy indulás elõtt egy nappal lemennénk Szegedre, ott megszállnánk és az ottani kollegám majd elvinne minket autóval az indulás helyére.
De ez még mindig bizonytalan, még gondolkodok rajta, hogy mi legyen.
Nem szeretek nem helybõl indulni, fõleg ennyi cuccal, de hát mit csináljak, ha Pargara másképp nem tudok eljutni.
És biztos, hogy Kecskeméten is a Tesco-nál kell felszállni?Mert én mindig Kecskeméten szállatm fel, de sosem a Tesconál.Igaz, hogy más utazási iroda volt.
Vio. Nekem azt mondták az Aeolusnál, hogy Szegeden biztos, hogy a Tescónál van felszállás, Kecskeméten ugyan nem tudta megmondani, de azt mondta, hogy mindig kiesõ résznél ilyen shopping helyeknél veszik fel az utasokat, vagyis szerintem szinte biztos, hogy Kecskeméten is a Tescónál lesz a felszállás.
Sziasztok! Most láttam az Aelous oldalán raktakbe 14-16 napos utakat hát ez nagyon klassz lehet kár hogy csak most rakták fel mert nem sokkal drágább lehet hogy inkább erre fizettünk volnabe.
Szia
Annyi infóm van amennyit más fórumokról szedtem.
A Chani magasan van, tengerre nézõ kilátással, egyenlõ távolságra van mindentõl.
Viszont olvastam nagyon rossz véleményt is róla és úgy tudom, hogy az Aeolus-nak már nincs is meg ez az apartmanja.Legalábbis a prospektusban nem volt ott.
Idézet a másik topikból:
Chani ötös apartman. Hurrá. Ez a „szoba” nem a tenger felé nézett, hanem az erdõre. A helyiek pont feletünk laktak, így a mindennapi zajos életük részesei lettünk.-(
A szoba – nevezzük így – kb. 30 négyzetméter lehetett, amibõl még a „fürdõszoba” volt leválasztva, és nem is volt plafonig falzva. 4 négyzetméter lehetett, de valami eszméletlenûl gusztustalan volt. A tusolásra elkerített rész penészes volt, a tusoló függöny dettó. Hozzáérni sem volt gusztusom, nemhogy elhúzni. A tusólónak a rózsáját nem letett felakasztani, illetve már az elsõ fürdésnél szétesett. A szobában a vezetékek és a vízcsõvek a falon kívül futottak. A szoba közepén egy hatalmas oszlop és két beltéri ajtó is volt. Az egyik a folyosóra, a másik pedig a szomszéd apartmanja felé nézett. Így gyakorlatilag azt nem hallotunk, amit nem akartunk (horkolás, bútor tologatás hajnalban, fürdõszoba használat). A kulcs amit kaptunk nyitotta mindkét hátsó apartmant (ismerõsök voltak ott is).
Ablak nem volt…. Hát annyit az apartmanról.
Másik vélemény:
Mi a Chani apartmanban voltunk. Kétkedve vártuk a látványt az itt leírtam miatt, de lehet hogy éppen a legrosszabbra felkészülve nem volt vészes. Sõt, szerintem tipikus görögországi apartman. Az emeleti apartmanok egyikében voltun és a közös teraszról láttuk a pargai öblöt és a bizánci erõdöt. A tulaj ("dobre" bácsitól) kaptunk szõllõt, kedves volt, mindíg szólt pár kedves szót hozzánk.
Köszi Vio a gyors választ! Az a gond, hogy abban idõpontban, amikor mi tudunk menni, csak ebbe az appartmanba van hely az Aeolus iroda ajánlata alapján. Így még mindig nehéz döntés elõtt állunk, mert mindenképpen Pargara szeretnénk menni. De szerintem menni fogunk az appartmanról szóló rossz vélemény ellenére is.
Sok hely már nincs. Attól függ melyik idõpont érdekel. Mi július 28.-án indulunk. De egy kicsit megijedtünk, az appartman miatt. De ebben az idõpontban csak ott van hely.
Sok hely már nincs. Attól függ melyik idõpont érdekel. Mi július 28.-án indulunk. De egy kicsit megijedtünk, az appartman miatt. De ebben az idõpontban csak ott van hely.
Én már lefoglaltam.Június 28.-án indulunk és a Zacharias-ba leszünk.
Szia K.adri! Üdv a Pargára indulók közt. A szállás miatt szerintem nem kell izgulni úgysem ott tölti az ember az idõt. De viszont parga nagyon szép / én még egy sátoba is ellenék ott /. A lényeg legyen hol aludni , fürdeni.
Szia Andra ! Hát megkérdeztem de 5000ft ért lehet módosítani de úgy már mindennel eggyütt kb 30 000ft -al lenne drágább. Úgyhogy marad a régi verzió.
Szia ericsike! Hát az nem kevés pénz. De végül is "csak" 5 ezerrel kerülne többe, mert ha eredetileg a 14 naposat foglaltátok volna le, akkor is 25-tel többe kerülne, nem?
Ezt most így nagyon értelmesen írtam le, de arra akartam kilyukadni, hogy végül is csak a módosítási díjjal kerülne többe, mint ha eredetileg is a többnaposra foglaltátok volna le az utat.
Az az 5 ezer meg lehet, hogy megérné.
Olyan aranyos vagy, annyira látszik rajtad, hogy nagyon bezsongtál Pargára. Minden hozzászólásodból lejön.
Már én is nagyon várom, hogy menjünk! Olyan jó, hogy tudom, hogy egy csodaszép helyre fogunk az idén menni.