Autóval Görögországba
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Autóval Görögországba
Hozzászóló Üzenet
# 19636
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Zolee84

Törzstag
Törzstag
563 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249983 Üzenet linkje2020-06-28 22:26:09  Válasz a #249982. hozzászólásra

Minket Bulgáriában állított meg a rendőr, de rögtön tovább is engedett azzal a lendülettel. Máshol semmilyen ellenőrzéssel nem találkoztunk. A határokon is, csak a személyes okmányokat kérték tőlünk.
# 19637
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ssx

Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249984 Üzenet linkje2020-06-29 09:30:22 

Köszi, és több mint sofőr +2 / +4(8-9szem.kocsi esetény) felnőtt volt a kocsidban?
# 19638
Ssx

Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249985 Üzenet linkje2020-06-29 14:08:34 

részemről tárgytalan, változtak ma a szabályok:

7 vagy annál kevesebb üléses járművek esetén a sofőr és 3 utas utazhat
8 vagy 9 üléses járműveknél a sofőr 5 utast szállíthat.

szabályok július 12-ig vannak hatályban, azonban a járványügyi helyzettől függően meghosszabbíthatók.

# 19639
Xoyox

Aktív fórumos
Aktív fórumos
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249986 Üzenet linkje2020-06-29 17:39:49 

na most jol rabasztam

Zitat :
Wie Herr Chardalias betonte, „werden auf den Inseln für die kommenden drei Monate ständige Staffeln medizinischen Personals der Streitkräfte stationiert werden, denen die absolute Verantwortung für die erfolgenden (Corona-) Kontrollen obliegen wird. An jedem Flugtag werden 60 gezielte Kontrollen auf Basis konkreter Kriterien einer Plattform erfolgen. Diese wird auf Basis wissenschaftlicher und epidemiologischer Kriterien, die sich auf den Herkunftsort, das Profil des Reisenden, seine Altersangaben und eine Reihe anderer Kriterien beziehen, die Priorität dafür geben und aufzeigen, wer den Test machen muss, wer als Reisender mit einem größerem Risiko betrachtet werden kann.“
Zitat ende

namost : igaz csak napi 60 ellenörzest vegeznek, es ezt is a kis szigetek repterein, de igy elindulni egy nyaralasra ????????

Hajojegy kifizetve, pedig megfogadtam, soha nem foglalok - fizetek elöre helyet, mert motorra mindig van hely, de megis megtettem....
es a Campinget is lefoglaltam a kedvenc fahazamat .

kurva kinai szandekos virus, kina szandekosan megtervezte a vilag legyengiteset, aztan , majd faszan haborut indit . . . .Trump-nak lesz igaza . . .

# 19640
Zolee84

Törzstag
Törzstag
563 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249987 Üzenet linkje2020-06-29 19:39:21 

https://szabadmagyarszo.com/20.....ba-utazni/

Fogalmam sincs, mennyire fogják, véresen komolyan venni a bejelentett intézkedéseket. Juli 15-20-ig lehet annyi beszámoló, hogy érdemlegesen lehet majd következtetni.
Egy biztos, szükségük van a turistákra, már pedig, ha túlbonyolítják a belépést sokan nem fognak menni, inkább más alternatív pihenési helyszínt választanak majd. Ez csak a személyes véleményem, de szerintem a magyar turistákat nem fogják bántani. Nem tartozunk a kockázatos országok közé. Jelen állás szerint nem mondanék le utat. Elképzelhető később bizonyos országokból nagyon húzós lesz lemenni……. jövőre reméljük már csak egy rossz emlék lesz ez az egész járvány és a hozzá kapcsolódó korlátozások. Amikor elkészül az oltás és mindenkinek hozzáférhető lesz, az sem kizárt, hogy jövőre csak akkor léphetsz be, ha bizonyítod, van oltásod.

A nagyobb boltokban a személyzeten láttam védőmaszkot, a vásárlókon nagyon ritkán. Jó észnél lenni,de nyilván amikor nyaralni megy az ember a komfort és pihenés nagyon előkelő helyre kerül a rangsorban, sokan már úgy gondolják a korlátozások annyira túlstresszezik a pihenést,hogy inkább nem is mennek. A másik oldal meg alapból nem indul el,mert elővigyázatosságból inkább minél kevesebb helyre megy.

Döntsön mindenki belátása szerint.icon_smile.gif Aki pedig megy és leírja tapasztalatait, az a többieknek most talán többet segít,mint eddig bármikor.

Sokan arra számítanak,hogy az idei szezon elhúzódik és szeptemberben is sokan lesznek.

# 19641
Zolee84

Törzstag
Törzstag
563 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249988 Üzenet linkje2020-06-29 20:16:50 

Nem láttam az előző hozzászólásokban a linket ahol az űrlap elérhető ezért itt a link:

https://travel.gov.gr/?fbclid=.....xUY1HbB8#/

# 19642
Decca

Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
37 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249989 Üzenet linkje2020-06-30 01:05:32 

Sziasztok, én ma reggel töltöttem ki a nyomtatványt. Hát még nem az igazi. Nálunk mindenki 17 éves lett, mert copy-ta mindenhova. Éjfél előtt megjött a QR kód, nem egyszer - most tartunk 7-nél. A beutazáshoz Evzonit választotta. Remélem ezzel majd beengednek. Holnap este indulunk. Majd írok, ha megérkeztünk.
# 19643
Szancso

Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249990 Üzenet linkje2020-06-30 13:30:35 

Sziasztok!

Szeptemberben utazunk autóval Görögországba, kutyával. Arra nem találtam semmi információt, hogy a vírus miatt van-e valamilyen szigorítás a háziállatokkal való beutazásra.

Tudtok ebben segíteni?

Köszönettel:
Szántai László

# 19644
Renault

Aktív fórumos
Aktív fórumos
426 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249991 Üzenet linkje2020-06-30 17:47:33 

Szia

Hát a 17 éves kor lehet gyanus lesz, mindenki egy koru mind a migránsok.

# 19645
Kaliber

Aktív fórumos
Aktív fórumos
265 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249992 Üzenet linkje2020-06-30 19:27:53  Idézet innen: #249989

decca írta:
Sziasztok, én ma reggel töltöttem ki a nyomtatványt. Hát még nem az igazi. Nálunk mindenki 17 éves lett, mert copy-ta mindenhova. Éjfél előtt megjött a QR kód, nem egyszer - most tartunk 7-nél. A beutazáshoz Evzonit választotta. Remélem ezzel majd beengednek. Holnap este indulunk. Majd írok, ha megérkeztünk.

Szia! Mi 6 nap múlva indulunk Evzoni-nál érdeklődve várom a tapasztalataidat

# 19646
Xoyox

Aktív fórumos
Aktív fórumos
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249993 Üzenet linkje2020-06-30 22:49:44 

nemet ujsagok ma kifejezetten a görögök az algorithmus altan törtenő ellenözeseketet taglaltak, es figyelmeztettek az indulo embereket a rabaszas lehetősegere. 36 oras karanten var arra , akibe belekőtnek, es aki 1 hetre menne az helyből rabaszott.
ezzel elveszik a turistak kedvet, stb stb

https://www.n-tv.de/ratgeber/U.....81327.html

# 19647
Zolee84

Törzstag
Törzstag
563 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249994 Üzenet linkje2020-07-01 11:22:12 

Rosszul hangzik, de juli 1 előtt is voltak érvényben lévő szigorítások , de szerencsére utasbarát módon ment minden. Remélhetőleg a gyakorlatban gyorsan halad minden. Persze ez így tényleg elég instabil làbakon áll előtervezhetőség szempontból.
# 19648
Laguna65

Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249995 Üzenet linkje2020-07-01 13:24:18 

Az idei évben nem lesz egyszerű a kiutazás, bár még hosszú a szezon, csak így nagyon nehéz előre tervezni! A görög szállásadók is nagyon félnek, ismerősömnél is sorba mondják le a foglalást!!
# 19649
Xoyox

Aktív fórumos
Aktív fórumos
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249996 Üzenet linkje2020-07-01 14:09:29 

rőhej, de most irta a Rodoszi ujsag, hogy a repteren kinnt volt egy valamilyen miniszter es tancolok !!! fogadtak az első nemetből erkezett repülőt .
delelőtt asszem 6-8 gep erkezett--nem emlexem--

https://www.rodiaki.gr/article.....hs-eyrwphs

itt meg azt irjak az eg tele van repülőkkel - - -

# 19650
Hungary001

Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
35 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249997 Üzenet linkje2020-07-01 18:10:03 

Sziasztok.

Volt valaki kint elmúlt hetekbe Görögbe?
Kíváncsi lennék valós e, hogy a napágyakat "ernyőket"
távolabb rakták egymástól?

Offoljuk már a különböző híroldalak posztolását..

Blikk szintűlapok is léteznek..

Ne feledjük most minden nem Görög nemzet riogat, hogy mindenki otthon költse a pénzét!

Nem olvasok portálokat.

Mi van most Evzonival ki és visszafele.

Nyitva van már vagy fix infó?

Köszönöm.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Autóval Görögországba
<   1 2 3 ... 1309 1310 1311 ... 1324 1325 1326   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu