Sajnos ilyen nevû apartmanról nem hallottam, de ahogy a képet elnézem a házról, akkor teljesen olyan az épület mint a Katherina apartmanház. Lehet, hogy átkeresztelték? Ezt az épületet nagyon sokáig németül hirdette egy kinti iroda. Amennyiben ugyan az, akkor szuper helyen van. Közvetlenül Sarti village részében a tengerparti úton, közel a központhoz. Sarok épület, tehát ha nem is minden apartmanból szembõl, de oldalról biztosan látod a tengert. Régen ez kék-fehér színûre volt festve.
Jól választottatok, mi 2 éve voltunk és jól éreztük magunkat az Apollon Apartmanházban. Van egy tetõterasz és bér ez a szállás nem közvetlenül a tengerparton van, hanem a második sorban nagyon szépen lehet
látni a tengert meg az Athos hegyeit.
Menjetek el Meos Marmarasba meg Kavalába ha van mivel, megéri....
A szállás kulturált, légkondis, Tv meg ami egy néhány órás pihenéshez szükséges benne van, úgyis ott lesztek a legkevesebbet.
Ja és a tulaj egyszer hozott valamilyen nemzeti édességet, mind a hármonknak és mindig köszönt, meg vigyorgott (nem rosszindulatból
mondom).
Ha valami érdekel, kérdezz nyugodtan !
Most már ketten mondtátok, hogy jól választottam úgyhogy már csak az utazást kell várnunk. Sajnos kicsit még messze van, szeptember 7-én indulunk. De egyszer minden eljön! Megfogadjuk a tanácsodat és megnézzük a környéket is. Majd bérelünk robogót, esetleg autót.
Mégegyszer köszi!!
Én is csak dicsérni tudom, Sartit , és a szállásotokat is. Én nem ott laktam, de láttam kívülrõl, illetve ismerõsöm is mesélt róla.
Nagyon jó választás.
Most nézem a visszaszûmlálót, hát már csak 49 napom van hátra:) azaz nem nekem, hanem hogy végre utazzunk!!!
Most nézegettem a Dias Zeus honlapját, mi velük fogunk utazni. Már kezdik kirakosgatni a friss ajánlatokat, bár a Sartira vonatkozókat még nem láttam, nem volt még feltöltve. Annyi biztos, hogy idén nem sokkal, de emelték az árakat. Mi februárban még a tavalyi árakon tudtunk foglalni:)