szia Cerezin!
Mi is szóltunk az ottani telepített idegenvezetõnek,és csak röviden annyi volt a válasza hogy most sok dolga van,nem ér rá ilyenekkel foglalkozni és különbenis õ most beteg.Én is idegenvezetõ vagyok,tehát tudtam volna hogy mit kell csinálni,de nem akartam balhét.S mivel kinnt nem készült jegyzõkönyv,ezért nem tudtunk itthonról már semmit se tenni.Idén a Politmi apartmanba megyünk,arról tud valaki valamit?
Ja,és arról a Vidámparkról van valami a neten?Vagy megtalálom valahol?
Sziasztok!
"Ja,és arról a Vidámparkról van valami a neten?Vagy megtalálom valahol?"
Vidámparknak csak jókora tulzással nevezhetõ! Magyarországi vásározóknak megfelelõ színvonalú játékokkal (dodgem, forgók, ugrálóvár stb.) találkozhatsz.
Szia Cerezin!
Ne aggódj, gyorsan megy az idõ! És ha megjöttünk beszámolok neked.
És remélem olyan jó lesz,hogy mikor ti mentek akkor irigykedve gondolok rátok!
Szia T. Márti!
Köszönöm a bíztatást. Már várom, hogy az "elsõ fecskék" menjenek, hogy hazaérve tudjanak bennünket tájékoztatni a kinti helyzetrõl. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Nagyon jól gondolod, mert szerintem mikor megjöttök már fordulnátok vissza. De ez még egy kicsit arrébb van.
Addig is jó várakozást Mindenkinek!
Szia Cerezin
Én is várom az elsõ hazaérkezõk beszámolóit.
Azok teljesen frissek lesznek. Autópálya díjak, egyéb költségek,helyi árak. Gondolom azért ott is minden drágább a tavalyihoz viszonyítva!?
Márta!
Az árak az elmúlt pár évben nem nagyon változtak kinn tapasztalatom szerint. Évek óta hasonló költségvetéssel vagyunk kinn és nem gondolom, hogy az idén több pénzt kellene beváltanunk. Az autópálya díjak linkjét pedig Jox berakta a megfelelõ topicba, onnan is ki tudod kalkulálni.
Nei Poriban pedig Katusékkal együtt szinte az elsõk között leszünk, bár nektek mi már nem tudjuk a tapasztalatainkat leírni, addigra már úton lesztek. De tavaly is nagyon sok info gyûlt össze mire elindultunk, pedig hasonló idõszakban nyaraltunk tavaly is.
Higgyétek el nem lesz ott semmi gond, ha görögül beszélnek, a görög nap süt és a görög tengerben fürdesz minden csak jó lehet! Ami meg nem az feledhetõ, megoldható. Ja és ott lesz a Bea akit máris imádunk!
Szia Rebeka!
Nézek minden infót, és persze számolok. Mire mi indulunk azért valaki csak hazajön és felteszi a friss dolgokat. Ismeretlenül is sokat adok Bea véleményére / tanácsára,
Alig várom,hogy indulhassunk! de még nem találkoztam olyannal aki akkor menne mikor mi és abba a házba.
De jónak kell lennie a nyaralásnak,hisz oda megyünk ahova akartunk, bár ismeretlen a hely!
Mi augusztusban megyünk paráliára és Toloba. Paralián a Manos apartmanban, Tolon pedig az Ammos apartmanban fognak elszállásolni.
Ha tudtok valamit a fent emlitett helyekrõl kérlek írjatok!
Nem szokásom kötözködni, de milyen meggondolásból írtad a hozzászólásodat pont ide? A Paralia vagy Tolo topicban hamarabb kaphatsz választ a kérdésedre!
Sziasztok!
Köszönjük Bea!...már így is sokat segítettél,de komolyan.
Az apartman miatt tényleg nem aggódunk,hiszen ahogy a kedvesem is írta már számtalanszor... "kartondoboz"... a lényeg hogy együtt és Nei-ben lehessünk. Nei és környéke szépsége,kárpótol minden kellemetlenségért... bár kétlem hogy lesz...
Bea! Az utazásig próbáld meg,kipihenni magad,hogy picit azért neked is kikapcsolódás legyen a munka...
Igazán nincs mit megköszönni! Teljesen természetes, hogy amit tudok, megosztok veletek, hogy minél nyugodtabban, minél több infó birtokában teljenek az utazásig hátrelévõ napok.
Sajnos nem hogy kipihenni nem tudom magam, de egyre jobban szorítanak a határidõk! Na és persze a kintrõl, munkával kapcsolatban érkezõ hírek. Na de olyan még nem volt, hogy ne legyen vhogy!
Ebben a munkában a kikapcsolódást az a néhány alvással töltött óra, az utasoktól kapott sok kedvesség, és a megunhatatlanul csodás környezet jelenti! Kívánhatok még mást? Hát, azért lenne, ami eszembe jut...
Talán ez annak a jele, hogy már nem csak gondolatban, hanem fizikailag is készülõdik mindenki?
Én mindenesetre már igen. 30 nap, és hónapokra itthagyom az országot. Már javában készülök - lelkileg fõként.
És nagyon várlak majd benneteket!
Nos Bea fizikailag még nem készülõdöm sajnos. De igazából az elkövetkezendõ 1,5 hónap a leghúzósabb az évben nálam, plussz itt a jó idõ, jól esik kirándulni, a barátokkal pihenni. De az én mutatóm ia 58-t mutat. Ilyenkor kezdek el parázni, hogy jó-jó, hogy rohamosan fogynak a napok az indulásig (nem régen még mind egy volt aztán két hét ), de ha kinn leszünk egyenesen száguldoznak. Aztán az én mutatóm jó 700-zal fog kezdõdni a legjobb esetben is.
De a hétvégén a barátainkkal minden második mondat úgy kezdõdött: Majd Görögországban.....
Jó neked hogy hónapokra kinn leszel még akkor is ha eközben sok a meló, de mint másik topicban írtad a környezet és a sok kedves ember kárpótol.
Remélem a naptáradban feljegyezted az érkezéseink idõpontját, nagyszerû lesz kinn találkozni végre személyesen is. Ha lesznek monoton napok jó lesz várakozni a következõ ismerõsre.