Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 841
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Nevetõ
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25286 Üzenet linkje2007-04-13 13:10:36 

szia Cerezin!
Mi is szóltunk az ottani telepített idegenvezetõnek,és csak röviden annyi volt a válasza hogy most sok dolga van,nem ér rá ilyenekkel foglalkozni és különbenis õ most beteg.Én is idegenvezetõ vagyok,tehát tudtam volna hogy mit kell csinálni,de nem akartam balhét.S mivel kinnt nem készült jegyzõkönyv,ezért nem tudtunk itthonról már semmit se tenni.Idén a Politmi apartmanba megyünk,arról tud valaki valamit?
Ja,és arról a Vidámparkról van valami a neten?Vagy megtalálom valahol?
Sziasztok!icon_smile.gif

# 842
Jenike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25297 Üzenet linkje2007-04-13 16:48:06 

"Ja,és arról a Vidámparkról van valami a neten?Vagy megtalálom valahol?"
Vidámparknak csak jókora tulzással nevezhetõ! Magyarországi vásározóknak megfelelõ színvonalú játékokkal (dodgem, forgók, ugrálóvár stb.) találkozhatsz.

jenike

# 843
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25304 Üzenet linkje2007-04-13 19:44:11  Válasz a #25283. hsz-ra Előzmény #25283

Szia Cerezin!
Ne aggódj, gyorsan megy az idõ! És ha megjöttünk beszámolok neked.
És remélem olyan jó lesz,hogy mikor ti mentek akkor irigykedve gondolok rátok!

# 844
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25329 Üzenet linkje2007-04-14 10:17:30 

Szia T. Márti!
Köszönöm a bíztatást. Már várom, hogy az "elsõ fecskék" menjenek, hogy hazaérve tudjanak bennünket tájékoztatni a kinti helyzetrõl. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Nagyon jól gondolod, mert szerintem mikor megjöttök már fordulnátok vissza. De ez még egy kicsit arrébb van.
Addig is jó várakozást Mindenkinek!

# 845
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25353 Üzenet linkje2007-04-14 18:48:35  Válasz a #25329. hsz-ra Előzmény #25329

Szia Cerezin
Én is várom az elsõ hazaérkezõk beszámolóit.
Azok teljesen frissek lesznek. Autópálya díjak, egyéb költségek,helyi árak. Gondolom azért ott is minden drágább a tavalyihoz viszonyítva!?

# 846
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25369 Üzenet linkje2007-04-15 11:14:27 

Márta!
Az árak az elmúlt pár évben nem nagyon változtak kinn tapasztalatom szerint. Évek óta hasonló költségvetéssel vagyunk kinn és nem gondolom, hogy az idén több pénzt kellene beváltanunk. Az autópálya díjak linkjét pedig Jox berakta a megfelelõ topicba, onnan is ki tudod kalkulálni.
Nei Poriban pedig Katusékkal együtt szinte az elsõk között leszünk, bár nektek mi már nem tudjuk a tapasztalatainkat leírni, addigra már úton lesztek. De tavaly is nagyon sok info gyûlt össze mire elindultunk, pedig hasonló idõszakban nyaraltunk tavaly is.
Higgyétek el nem lesz ott semmi gond, ha görögül beszélnek, a görög nap süt és a görög tengerben fürdesz minden csak jó lehet! icon_wink.gif Ami meg nem az feledhetõ, megoldható. icon_lol.gif Ja és ott lesz a Bea akit máris imádunk! icon_lol.gif

# 847
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25388 Üzenet linkje2007-04-15 18:12:04  Válasz a #25369. hsz-ra Előzmény #25369

Szia Rebeka!
Nézek minden infót, és persze számolok. Mire mi indulunk azért valaki csak hazajön és felteszi a friss dolgokat. Ismeretlenül is sokat adok Bea véleményére / tanácsára,
Alig várom,hogy indulhassunk! de még nem találkoztam olyannal aki akkor menne mikor mi és abba a házba.

De jónak kell lennie a nyaralásnak,hisz oda megyünk ahova akartunk, bár ismeretlen a hely!

# 848
M.Gyöngyi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25390 Üzenet linkje2007-04-15 19:01:30 

Sziasztok!

Mi augusztusban megyünk paráliára és Toloba. Paralián a Manos apartmanban, Tolon pedig az Ammos apartmanban fognak elszállásolni.
Ha tudtok valamit a fent emlitett helyekrõl kérlek írjatok!

Köszi!!!

M. Gyöngyi

# 849
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25391 Üzenet linkje2007-04-15 19:13:30 

Nem szokásom kötözködni, de milyen meggondolásból írtad a hozzászólásodat pont ide? A Paralia vagy Tolo topicban hamarabb kaphatsz választ a kérdésedre!
# 850
Lisa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25479 Üzenet linkje2007-04-16 23:59:55  Válasz a #25269. hsz-ra Előzmény #25269

Sziasztok!
Köszönjük Bea!...már így is sokat segítettél,de komolyan. icon_razz.gif
Az apartman miatt tényleg nem aggódunk,hiszen ahogy a kedvesem is írta már számtalanszor... "kartondoboz"... a lényeg hogy együtt és Nei-ben lehessünk. icon_razz.gif icon_razz.gif Nei és környéke szépsége,kárpótol minden kellemetlenségért... bár kétlem hogy lesz... icon_cool.gif
Bea! Az utazásig próbáld meg,kipihenni magad,hogy picit azért neked is kikapcsolódás legyen a munka... icon_razz.gif

# 851
Lisa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25480 Üzenet linkje2007-04-17 00:05:51  Válasz a #25270. hsz-ra Előzmény #25270

Nah,igen... a Túró Rudi... a piros pöttyös add csak igazi energiát icon_lol.gif icon_lol.gif
Rudi a Túrótól... beszerezve,megrendelve... icon_lol.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif

# 852
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25481 Üzenet linkje2007-04-17 00:08:59 

Szia Lisa!

Igazán nincs mit megköszönni! Teljesen természetes, hogy amit tudok, megosztok veletek, hogy minél nyugodtabban, minél több infó birtokában teljenek az utazásig hátrelévõ napok.

Sajnos nem hogy kipihenni nem tudom magam, de egyre jobban szorítanak a határidõk! Na és persze a kintrõl, munkával kapcsolatban érkezõ hírek. Na de olyan még nem volt, hogy ne legyen vhogy! icon_smile.gif

Ebben a munkában a kikapcsolódást az a néhány alvással töltött óra, az utasoktól kapott sok kedvesség, és a megunhatatlanul csodás környezet jelenti! Kívánhatok még mást? Hát, azért lenne, ami eszembe jut... icon_wink.gif

# 853
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25969 Üzenet linkje2007-04-23 16:44:31  Válasz a #25481. hsz-ra Előzmény #25481

Szia Bogobea!
Te már mindjárt indulsz, kezdek irigykedni ,,, de csak egy kicsit!

# 854
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26163 Üzenet linkje2007-04-25 15:18:24 

Sziasztok!

Sajnos nagyon leült a társalgás itt a topicban icon_sad.gif

Talán ez annak a jele, hogy már nem csak gondolatban, hanem fizikailag is készülõdik mindenki? icon_rolleyes.gif
Én mindenesetre már igen. 30 nap, és hónapokra itthagyom az országot. Már javában készülök - lelkileg fõként. icon_lol.gif
És nagyon várlak majd benneteket!

# 855
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26177 Üzenet linkje2007-04-25 16:08:52 

Nos Bea fizikailag még nem készülõdöm sajnos. icon_confused.gif De igazából az elkövetkezendõ 1,5 hónap a leghúzósabb az évben nálam, plussz itt a jó idõ, jól esik kirándulni, a barátokkal pihenni. De az én mutatóm ia 58-t mutat. Ilyenkor kezdek el parázni, hogy jó-jó, hogy rohamosan fogynak a napok az indulásig (nem régen még mind egy volt aztán két hét icon_lol.gif ), de ha kinn leszünk egyenesen száguldoznak. Aztán az én mutatóm jó 700-zal fog kezdõdni a legjobb esetben is. icon_cry.gif
De a hétvégén a barátainkkal minden második mondat úgy kezdõdött: Majd Görögországban..... icon_wink.gif icon_lol.gif
Jó neked hogy hónapokra kinn leszel még akkor is ha eközben sok a meló, de mint másik topicban írtad a környezet és a sok kedves ember kárpótol. icon_wink.gif
Remélem a naptáradban feljegyezted az érkezéseink idõpontját, nagyszerû lesz kinn találkozni végre személyesen is. Ha lesznek monoton napok jó lesz várakozni a következõ ismerõsre.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 56 57 58 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu