Egyetértek Civic78-al mindenben. Nekem is nagyon tetszett Asprovalta. Hihetetlenül tiszta kis város, rengeteg parkkal, azok is rendezettek voltak. REngeteg kis üzlet, kávézó, étterem, pékség, bolt található. Szerintem elég nagy élet van ott is, fõleg hétvégén. Olyankor alig lehet szabad helyet találni az éttermekben.
Nekem Paralia már túl sok és jóformán csak magyarokkal találkozhatunk. Persze itt is akadtak, de még is van görögös jellege a városkának.
Nekem is nagyon tetszett Asporvalta.
Thassosra csak kirándultunk, de én egybõl beleszerettem, szerintem gyönyörû kis sziget.
Szia Judit!
Juhi és Jox már leírta a kirándulási lehetõségeket. Szerintem Kavalát mindenképp nézzétek meg, szerintem nagyon szép kis város. Thassost is mindenképp ajánlom, mert gyönyörû kis sziget. Stavros nagyon közel van, oda is átnézhettek. Van közvetlen busz járat is Asprovaltáról. Narancssárga a busz, fehér csíkkal az oldalán...
Thasszosz
-sziget
-mûemlékek (ókori szinház, kilátó-helyi akropolisz)
-kevés magyar
-változatos
-aki volt a Alikin, vagy Paradise Beachen azt hiszem nem kell magyaráznom
Sarti, mint Paralia kicsiben, de azért szebb, sok magyar....
Szerintem megnézni mindent úgy lehet ha kocsival tud eljutni az ember...
Asprovaltáról kirándulás: Kavala Szaloniki Halkidiki öszes strandját bejártuk: Polichrono Pefkohori Nea Potidea Neos Marmaras Sarti Narancs part Toroni itt a legszebb, legtisztább a part
Sziasztok! Mindenkinek csak ajánlani tudom!Nagyon hangulatos kis város, szép a tengerpartja este nyüzsi!Mi nagyon jól éretük magunkat,igy augusztusban visszamegyünk!
Tud valaki valami infót az Andreas Apartmanról? Volt valaki esetleg ott? Légyszi írjatok pár mondatot róla, mert nem találok semmit erre vonatkozóan. Köszi mindenkinek, bahiablue
Sziasztok
Asprovaltáról mennek helyi buszjáratok Szaloniki illetve Kavala felé? Szerintetek érdemes busszal elugrani egy-két helyre, vagy inkább autót béreljünk?
Igen, van közvetlen buszjárat Thesszalonikibe és Kavalába is. A Thesszalonikibe tartó busszal ármehettek Stavrosba is, ha érdekel, mert ott is van megállója. Légkondis buszok, és mikor mi voltunk velük, nem is voltak zsúfoltak. Az árakra sajnos nem emlékszem már, mert 2003-ban voltam arra utoljára.
Szia Shaba!
A buszjegy ára 5.7 Euro Asprovaltáról salonikibe és Kavalába is. Kedvezmények nincsenek, gyereknek, felnõttnek egyaránt. A buszokat általában le kell inteni, mert ha nem jelzik hogy fel akarnak szállni akkor nem nagyon állnak meg.
Köszi az infót a buszárakról. Tavaly a gyerekre nem fizettünk, 2 éves volt a kisfiam és a Thesszaloniki-Nikiti járaton utaztunk. Azt tapasztaltam, hogy ott sem volt kijelölt buszmegálló, a buszra egy útkeresztezõdésnél kellett felszálni, és az útszélén üldögéltek az emberek a buszra várakozva, ráadásul késett is jó sokat, a menetrend pedig kézzel volt kiírva görögül egy kisbolt kirakatába.