Nos a kép jobb alsó sarkában van egy emeletes épület.( Az már a város széle, utána már csak egy hatalmas homokos terület van, azon túl a dombon luxus nyaralók.) Ezt az épületet nem tudom kik lakják, de nagyon nem tetszett a látványa. Már közel sincs ilyen jó állapotban, mint a képen. Úgy néz ki, mintha a helyi kisebség lakná. Egy két lakás külsején látszik csak, hogy jóérzésû emberek lakják, de a földszintje nagyon elkeserítõ.
Ez az egy dolog nem tetszett a településen.
Csutek! Láttam a fotóidat a másik oldalon. Nagyon szépek, fõleg a naplementések. Gratulálok. Köszi, hogy oda is felraktad!
Tényleg érdemes lenne megnézni egyszer azt a kis falut! Nagyon hangulatosnak tûnik így fotók alapján.
Remélem kellemes lesz az idei nyaralásotok is!?
Szerintem 161 nap múlva kiderül. Már nagyon készülünk.
Azért vittem el a képeket máshova is, hogy mégtöbben lássák, de ahogy nézem, ott alig van mozgás. Igaz, én is egész nap a Hellaszon lógok.
Szia Csutek! Igen sajnos idén kicsit lelassult az az oldal, pedig szerintem nagyon jó! Én szeretem azt is.
Tavaly többen voltunk, de van, aki szó nélkül eltûnt, van, aki csak ritkán jelentkezik, úgyhogy páran maradtunk. De reménykedem benne, hogy fellendül, hiszen az a jó, ha minél több helyen fut össze sok görög rajongó, nem igaz?
Én mind a két helyen felbukkanok gyakran, most is a görög oldalakat bújom, bár nekem még 167 napom van. Igaz nem sokkal több, mint neked. Nem tudom hogy bírjuk ki?!