jah.. így akkor érthetõ, hogy õ a repülõt részesíti elõnyben! azt hiszem, amiket mi írtunk indokoknak, elég kevés lesz a meggyõzéséhez. Pedig Banyaveron elég sokat és jó indokokat sorolt fel ...azért majd írd már meg légyszi, hogy mire jutottatok végül!
nem tudom neked pontosan megmondani, arra még nem jártam sajnos. nézd meg a korfus topikot, hátha ott már volt ilyenrõl szó. amúgy elég sok minden múlik azon, hogy hogy fogjátok ki a határátlépéseket...
Ötször voltunkGörögországban, egyszer-egyszer pedig Spanyolországban és Franciaországban busszal.
Mi elönybe részesítjük mind a kocsi, mind a repülõvel szemben.Elég zûrõs mukahelyünk, munkakörünk van, ezért a buszozás alatt kikapcsoljuk az agyunkat, ellazulunk, mire megérkezünk "lejárunk".Férjem szinte végig alszik a buszon.
Korfun is busszal voltunk, de Olaszországon keresztül, le Brindisiig, onnan pedig komppal. Taval Toloban voltunk, az út Budapestrõl 25,5 óra volt, azért mert a sofõrök egyszer-kétszer eltévedtek, ami nem is volt baj, mert így kevesebbet kellett várni a szállásra. A következõ csoport 22-23 alatt már ott volt.
Na sziasztok! Hát jo nagy szemétségeket követnek el az emberek!....!Hazudik valaki aki nem is kiváncsi se rám se az én barátomra egy görögországi utazásban!ennyit tudok irni a témához...gondolom elolvastátok amiket ezelött irtam és igy hozzá tudtok kapcsolodni a történetemhez...valoszinü hogy amit terveztünk nyárra az nem fog összejönii mert a barátom anyukájának nagyon nagyok az igényei amiket persze nem minden ember tud megfizetni..... és ezért mi szivjuk.azért mindenkinek köszönöm a tippeket meg mindent!!!!!!!!!!!!!!de majd még ugyis fogok irni hogy mi lett a végeredmény!!!!
Én voltam Korfun busszal. Budapestrõl 6-kor indultunk és Korfura 9-re értünk le.
Amúgy 8-ra, de ugye az órát elõre kell állítani.
A sofõrök nagyon siettek, mivel az elsõ kompot el akarták érni.
De jóval elõbb értünk a kikötõbe, az elég rossz volt, mivel hajnalban 2órán át szenvedtünk ott.
Visszafelé pedig kevesebb, mint 24 óra volt a busz, igaz megállni, alig álltunk meg, de gyorsan itthon voltunk.
Ezt most nem igazán értem. Azért megy csõdbe a nyaralásotok, mert anyóspajtás repülni szeretne, de nektek arra nincs pénzetek???
Akkor a ti többletköltségeteket ami a busz-és repülö között van vállalja át.
Én is anya vagyok, de az biztos, hogy én a gyerekem nyakára nem telepdnék rá, és közölném, hogy vagy ez van, vagy semmi.
Fiatalok vagytok miért nem járjátok a saját utatokat, miért kell az anyóshoz igazodni??
Mi is busszal mentünk Korfura,óriási élmény volt.A Pindosz hegységen étmenni legalább olyqan szép volt,mint amikor Spanyolországba menet az Alpokon mentünk át.Valami csoda volt,a komp meg külön élmény,nagyon kényelmes,szuper helyünk volt,lehetett pihenni a légkondicionált társalgóban,és onnan néztük,ahogy közeledünk a sziget felé.Én is nagy buszpárti vagyok,ehhez persze hozzájárul,hogy jól tudok ülni és aludni egy helyben.Kétszer voltunk repülõvel-az egyik esetben a késés miatt majdnem annyi ideig tartott az ut,minha busszal mentünk volna-és tagadhatatlan,hogy gyorsabb,de nekem a buszút amolyan "elõjátéka" a nyaralásnak/remélem senki nem érti félre/...
"Elõjáték" .... ez a helyes kifejezés Miskolciutas !
Felvezetõ a hét eseményeihez
Amugy biztos jó lehet repülön alászállni valahová, még nem próbáltam, de én a négykerékre voksolom
Én már nagyon sokszor voltam busszal,egyszer repülõvel. Egyszer összejött hazafelé 54 órás út Spanyolból...
Szerintem a legjobb az lenne, ha odafelé busszal, hazafelé repcsivel lehetne jönni. Odafelé nagyon jó a busz, de ha már vissza kell jönni, akkor legalább gyorsan. Valahogy a visszaút mindig nyûgösebb-hosszabb szokott nálam lenni