Mi Június 16-án indulunk Polichronoba 2 hétre. Ha valaki járt ott, akkor pár mondattal legyen szíves leírni, milyen a hely, hiszen mi ott még nem jártunk, ez az elsõ alkalom. Eddig Sarti volt a cél mindig, de gondolom, sokkal nem különbözik a két hely egymástól. Szóval, ha van valaki, aki tudna mesélni Polichronoról, köszönettel fogadnám.
Köszönöm elõre is.
Már több alkalommal nyaraltam, illetve átutaztam Polichronon. Szerintem egy nagyon aranyos, rendezett, tiszta üdülõhely, nem túl nagy település. A tengerpartja szerintem elég keskeny, de tiszta, gondolom július és augusztus hónapban elég zsúfolt a part.Vásárlás szempontjából két-három nagyobb szupermarketen kívül még több kisebb található, nekem egy kicsit drágábbnak tünt a többi helyhez viszonyítva. Éttermek bõven vannak, mindenki megtalálhatja a számára kedvezõbbet, és szerintem este elég hangulatos hely. Amit ajánlani tudok Nektek, fõleg ha kocsival mentek, / de a helyi buszjárattal is többször voltunk / Afitos nevü hely, kb. 3-4. település visszafelé a szárazföld felé, gyönyörû a partja, egy egészen kicsi település, vagy a másik, ha tovább megyünk Polichronotól kb. 4 km-re van / gyalog is át lehet sétálni / Hanioti nevü település, illetve tovább menve Pefkohori. Nekem mindkét hely nagyon tetszett. Jó utat Nektek. üdv. süni
Én 1999-ben jártam Polichronon. Akkor nagyon szép, rendezett és barátságos település volt, gyönyörû növényzettel, kis boltokkal és szép parttal. Természetesen azóta biztos sokat változozott, azt én is hallottam, hogy egy picit drága. Pefkohorin mi is jártunk, érdemes oda elmenni.
Bár van egy kis gáz....A ház tulaja,akivel emgyük,eltörte a bokáját(jókor). De persze ez sem jelent akadályt egy görög imádónak! Ha kell gyalog kivánszrorgok,legfeljebb térdig kopik a lábam:)