A tavalyi hajnal 4:55-ös induláshoz képest idén jobb lesz mert 17:45-kor indul a gép (elvileg) és 20:50-kor van Kos-on. Azt sajna nem tudom Marmari milyen messze van a reptértõl de utána nézek. Esti érkezésnél szokott gond lenni a szobával? Remélem, nem.
Kb. 15 perc. Pici az egész sziget. Bõ félóra alatt átérsz egyik végébõl a másikba. Kérdés, hogy elõttetek hány helyen rak ki utasokat a busz. Talán csak Mastihariban, de ezt nem tudom biztosan.
Én is csatlakoznék a hellasz fórum népes táborához . Mi Kalymnos szigetre megyünk 08.25-09-05-ig.
Az aeolussal. Horizon apartmanban fogunk megszállni.
Vki szintén ekkor jön ??? Van vkinek tapasztalata arról hogy milyen ennek az utazási irodának a megbízhatósága???
Szóval minden érdekel akinek van vmilyen élménye ezzel kapcsolatban.
Egyébként nagyon jó hogy megosztjuk itt mindenkivel a tapasztalatokat )))
Azt szeretném megtudni, és bocs ha már írta valaki, hogy mik azok az élelmiszerek amiket a csomagban feladhatok a repülõre, gondolok itt pl: szalámi, tasakos leves, meg egyéb ilyen nem romlandó ételek.
Amúgy Malév charterrõl van szó.
Elõre is köszi mindenkinek!
Ja, a video kamerával, és a fényképezõgéppel mi a helyzet?
Repült már valaki Olympic Airways-szel, de belfölfi járattal?!?! Mert a belföldin csak 15 kg a megengedett súly. A nemzetközin, amivel megyünk Rodoszra, azon 20 kg/fõ. Az utazási iroda azt mondta, hogy ha közvetlenül szállnánk át, akkor eltekint az Olympic a szigortól és engedi a 20-at is, de mivel kichekkolunk és órák múlva szállunk csak át, ezért már nem veszik állítólag figyelembe, hogy átszálló turisták vagyunk. Egy kilo plusszra valami fergeteges 40 euro körüli összeget számítanak.
Szóval repült már valaki Olympic-kel országn belül, és ha igen, mennyire vették ezt komolyan??? Kizárt dolog, hogy két hétre 15 kilos csomagunk lenne (eleve a bõrönd üresen 3 kg), eddig mindig a minimum súlyunk fejenként legalább 17 kg-nál kezdõdött.