Úgy érzem az én szemléletemmel nincs baj, mert én nagyon szeretem a görög népet, és magunkról is pozitiv a véleményem.
Jelenleg pedig Paraliaba húz a szívem.
Köszike az infóért. Bár addig egy dizsibe se maradtunk, de 5-6 elõtt sose értünk haza, hosszú volt az út hazafelé
én is szívesen visszamennék, de már csak kb 10 hónap
úgy látom nektek is szép (és titokzatos)élményeitek vannak Paráliáról! Mindenkinek lenne mesélni valója én teljesen egyetértek veletek!
Szöszy!
voltam már az alasitasban és az aritiben. talán az alasitas volt a jobb. az aritiben az elsõ napok nagyon nem tetszettek,, meg kellett szoknom, valami gázos volt benne, de azt nem tudom mi, aztán a vége felé már minden ok volt (kivéve azt, h már közeledett a hazautazás) az alasitasban a tulajok aranyosabbak voltak, az aritis fazon az mikor milyen volt, azt tudom, h amikor voltam egy fiatal banda nagyon összebalhézott vele, még panaszt is tettek rá az utazási irodánál. jövõre nem tudom hova kellene menne de sajni még van idõm gondolkodni! és te melyikben voltál?
Én minden évben a Caravel apartmanban(Panosnál) szállok meg,ezt akárkinek nyugodt szívvel ajálnhatom,minden szempontból szuper:))))
És már csak pár hónap és megyünk!!!!!!!
Mi az Olympos appartmanba voltunk. Lehetett volna, jobb is, de mondjuk azért az árért megfelelt, fõleg, hogy fiatalok vagyunk és nem sokat töltöttünk a szálláson..
A discokba elég sokat játszották a Love generation-t. Most ez újdonságként megy a Rádió 1-en. Nekem nagyon tetszik. Fõleg ,mert a nyaralásra emlékeztet!
De egyébként még itt a honlapon találtam olyan számokat, amiket a Casaban játszottak.Pl.: Helena Pa...-My number one, Ok,aztán Katy Gabry-vagy vmi ilyesmi.Az elsõ száma amit a honlapján találni.
Nekem a az idei Görög számom a My number one,ugyanis mindenhol,de mindenhol azt hallottam!Fõleg a Habanában midnen második szám az volt:)De én nagyon szertem:)Jé,most is azt hallagtom:)
Kiváncsivá tettél. Az Europa hotellel szemben egy park van. Amit Te írsz az a park után van ahogy a centrum felé megyünk? Vagy, a partfelé ahogy sétálunk, és ott a saki bolt környékén?
A fedra elõtt van a zöldséges, a görög házaspár aki semmilyen nyelven nem beszélt kivéve a görögöt, és elég utálatosak voltak. A boltba pedig mindig egy fiatal nõ volt, aki állandóan ajándékokat adott nekem.
Szóval merre voltál?