Gondolom a shellnél ott is árulnak faszenet, és akkor nem kell itthonról cipelni, mi itthon is azt tesszük alá.
Engedélyt kértek tûzrakáshoz??
Na ha idén ez összejön akkor küldtök neked smst, ha grillezünk az tuti!!!
Faszenet a Championban is lehet kapni.
A Cocustól sokkal messzebb szoktunk menni, de azért mégsem a partra, mert ott nagyon fúj a szél.
Nem hiszem, hogy oda kellene engedély, hiszen semmi sincs, ami meggyulladhatna. A végén pedíg tengervízzel oltjuk el a tûz maradékát.
Hello diszi!
Szenvedek!!! Nekem pár nappal kevesebb, és ahogy közeleg-hááát-lázasan gondolkodom, hogy mit pakoljak be.
Útlevél, zsé, biztosítás- az elsõ sorban leírva- ennyi
Hello Mindenkinek!Tudtok valamit arról mondani, hogy elektromos szúnyogriasztót érdemes itthonról vinni, vagy Paralián is megkapom.
Ezt azért kérdezem, mert a Tiszánál jártam úgy, hogy egy darabot sem lehetett kapni- egy üzletben se- tavaly nyáron.
Én még Parálián szúnyoggal nem találkoztam, persze lehet nem szeretnek. De minden évben mi is viszünk szúnyog riasztót mindenhova.
Szerintem is itthon vedd meg, és akkor nem kell utána járni ott.
Paráliáról kötelezõ elmenni a Meteóra kolostorokhoz. (részletes leírást találsz itt a hellasz.hu "Leírások" rovatában.
Nincs túl messze Platamonas vára sem, ezt is érdemes megnézni.
Az Olymposzra is ellátogathattok, mert "isteni" egy hely.
Egy hajókirándulás keretében pedig Skyathos szigetét is javasolnám, mert nagyon szép kis görögös sziget, kék-fehér házakkal, szûk kis utcácskákkal.
Görögország 2. legnagyobb városa Thesszaloniki kb. 80 km-re van Paráliától, oda is érdemes elmenni, mert nagyon sok látnivaló van. (Részletes leírást errõl is találhatsz a "Leírások" rovatban.
Mi tavaly voltunk Paralián és egy darab szúnyoggal sem találkoztam, de ha biztosra akarsz menni akkor mindenképp itthon vedd meg.
Egy picit most irigylek itt mindenkit hiszen lázasan készülõdtök nyaralni... mi idén "nem tudunk" menni, ugyanis egy kisbaba érkezik hozzánk a nyár közepén!!! Szóval el leszünk foglalva... De jövõre már hármasban vágunk neki valamelyik földrésznek!!!
De most hogy nosztalgiázzak egy picit, csináltam egy finyi frappét, úgy ahogy kell csak a fagyi kimaradt belõle...
Néha néha benézek, a nosztalgia miatt és ha tudok hozzászólok.
De azért jut nekem is idén Görögországból egy darabka...
Anyósék mennek 1 hét múlva Asprovaltára és visznek hûtõtáskát amiben visszafelé legalább 2 nagy adag loukumades lesz nekem!!! Már alig várom. IMÁDOM!!!! Nincs ennél az édességnél jobb a földön!! AKi ezt kitalálta... Majd megpróbálok itthon készíteni, de úgysem lesz az igazi...
És tényleg Jox fóruma a legjobb!!!
Vannak a fotóalbumban tavaly feltöltött Paraliás képeim!
sziasztok mi már régebben vettünk parálián aranyat mert olcsóbb volt mint ithon az idén paráliára megyünk és meg akarlak kérdezni titeket hogy mennyi ott kint az arany ára még mindig olcsó? a válaszokat elõre is kössz