Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 361
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28169 Üzenet linkje2007-05-17 11:52:29 

Sziasztok!

A kérdésme az lenne,hogy hová érdemes Laganasba szórakozni menni ,tud errõl valaki valamit?
Szép napot mindenkinek!

# 362
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28536 Üzenet linkje2007-05-21 21:26:42 

Ez a kérdés engem is érdekel icon_exclaim.gif icon_cool.gif
# 363
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28575 Üzenet linkje2007-05-22 12:30:03 

icon_smile.gif Hát egy két bulira azért úgy tervezem vevõ leszek icon_smile.gif
# 364
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28584 Üzenet linkje2007-05-22 13:50:43 

Kedves Szöszy és Estella!

Konkrét helyet nem tudok javasolni Laganasban, de ott szinte csak bulizni lehet, pihenni kevésbé. Biztosan tetszeni fog Nektek, ha a szórakozás érdekel.

# 365
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28620 Üzenet linkje2007-05-22 21:04:35 

icon_smile.gif
# 366
Tothtomo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28752 Üzenet linkje2007-05-23 20:43:10 

Sziasztok!

Mi augusztus 18-25-ig leszünk Laganasban a Four Season Apartmanban. Busszal megyünk a Grand Tours szervezésében.
Sok-sok kérdésem lenne, aki tud segíthet:

- Laganasról szeretnék egy kis infót kérni
Augusztus végén sok még a viselkedni nem tudó angol fiatal?
Laganas térképet tud valaki linkelni?
Az apartmanról van valakinek saját tapasztalata?

- Az ottani árakra lennék kíváncsi: eszi-iszi, motorbérlés, búvárkodás

- Tudom szubjektív dolog, de hol vannak a sziget legszebb tengerpartjai? Fõleg a keleti part érdekel, ahová ki tudunk robogózni.
Xigia, Banana, Porto Zoro, Tsilivi ami neten keresztül különösen tetszett.

# 367
Angei9
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28770 Üzenet linkje2007-05-23 22:36:15 

Szia Konczi!
Mi is a Zefirosba megyünk aug.8.-tól. És mi sem találtunk a szobákról képet. Remélem ez csak véletlen... icon_smile.gif Ha jól számoltam nagyjából együtt megyünk. Ha gondolod beszélhetnénk e-mail-en és megoszthatnánk egymással az infókat. (angie9@freemail.hu) És ha valaki tud képet Zefirosról az kérem szóljon!

# 368
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28824 Üzenet linkje2007-05-24 12:19:06  Válasz a #28752. hsz-ra Előzmény #28752

Szia tothtomo!

Nem igen hiszem, hogy nem lennének olyankor angol fiatalok, mert a suli tudtommal Angliában sem kezdõdik még akkor.
Laganasban lehet búvárkodni, 50,-euró/fõ/merülés
Tavernában egy adag fõétel 6-10 euró, de attól függ mit eszel. A rák valamivel drágább (nem a homár, mert az nagyon drága).
Sör általában 2-3 euró egy korsó
Itthonról vákuumcsomagolt felvágottakat és napolajat vigyetek, mert azok drágábbak kint mint itthon.
Motorbérlés: Az ára attól is függ, hány cm3-t szeretnél és mennyi idõre.
Itt kiválaszthatod magadnak a megfelelõ kategóriát és megnézheted az árakat. Persze ez attól is függ, hogy hol kölcsönzöd ki. Ez csak egy a sok bérbeadó közül: http://www.faros-rentals.gr/bikes_high_season.htm

Azok amiket emlegettél tényleg a legszebb partszakaszok közé tartoznak.
Érdemes elmenni egy szigetkörüli hajóútra, mert gyönyörû öblöket és barlangokat láthattok. Többek között a Navaggi-öblöt (itt van fürdésre is lehetõség, ha szerencsétek van és ki tud kötni a hajó), vagy nagyon szép még a Blue Caves (Kék barlangok) a sziget északi csücskében.

A többi kérdésedre sajna nem tudok válaszolni, mert én Tsilivitõl kicsit északabbra laktam az Amboula Beachen,

# 369
Tothtomo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28930 Üzenet linkje2007-05-24 21:39:14 

Szia Valcsi!

Köszönöm szépen a gyors válaszokat.

Folytatnám az eszmecserét:
A búvárkodáshoz még nem volt szerecsém, de nagyon vonz.
Ha jelentkeznék, akkor még aznap merülhetek? Mert semmi elõképzettségem, gyakorlatom nincs.

Nem tudod véletlenül, hogy mennyi ideig tart egy merülés?

Az árakról:
Mi tavaly Sartiban voltunk szeptember elején. Nagyon korrekt árakkal találkoztunk. Kivétel volt a tejtermékek és a naptej.
Úgy tudom, a szigeteken kicsit magasabbak az árak, mint a szárazföldöm.

Amboula beach-re rákerestem, tetszetõs helynek tûnik.

A Navaggio öböl és a Kék Barlangokat természeresen nem hagyjuk ki. Alap mind a kettõ.
Kefalóniát is szeretnénk megnézni.

Csak 7 napba lehet, hogy nem fog minden beleférni. Ezért a búvárkodás függõben van.

Üdv!
Tamás

# 370
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28946 Üzenet linkje2007-05-25 08:53:23  Válasz a #28930. hsz-ra Előzmény #28930

Szia tothtomo!

Mivel én sem búvárkodtam, fogalmam sincs, hogy még aznap merelülhetsz-e, és mennyi ideig tart. Véleményem szerint még aznap van a merülés, mert gondolom csoportos. Elõtte elmagyarázzák a legfontosabb tudnivalókat. Fél-egy óránál nem hinném, hogy több idõ amit a vízalatt töltötök.

Az árak a szigeteken tényleg magasabbak, mint a szárazföldön. Ráadásul, most nem utószezonban mentek, ami tovább emeli a költségeket. Az is nagyban drágítja Zakynthost, hogy sok az angol és ugye az árak inkább az õ pénztárcájukhoz vannak szabva. Azért ne ijedj meg, nem olyan vészes.

Kefalónia nagyon szép. Amennyiben fakultatívra fizetsz be, akkor elvisznek a Drogeráti cseppkõbarlangba, Melissani-tavasbarlangba, utánna ebéd Agia Efimiában, megnézheted a csodálatos Mirthos-öblöt (csak felûlrõl), majd a sziget fõvárosában Argosztóliban van egy kis idõ nézelõdni. Nekem nagyon tetszett (jobban mint Zante), szerintem érdemes elmenni, de nem olcsó.

# 371
Tothtomo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29086 Üzenet linkje2007-05-26 15:21:56 

Szia Valcsi!

Ez nem igazság!
Kitolnak a néppel, velem együtt. :(
A Myrthos beach-et csak felülrõl nézhetjük meg?!
Azt hittem, hogy csobbanhatok egyet azon a meseszép helyen.

Arra lennék még kíváncsi, hogy mekkora az esély arra, hogy delfinekkel találkozzunk a hajókiránduláson?

Üdv!
Tamás

# 372
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29343 Üzenet linkje2007-05-29 09:55:21  Válasz a #29086. hsz-ra Előzmény #29086

Szia tothtomo!

Sajnos a Myrthos beachet csak felûlrõl tudjátok megnézni a fakultatív program keretében, mert a busz nem tudna lemenni a partra azon az úton, amelyik oda vezet, és az idõbe sem férne bele. Autóval viszont le lehet menni, de rengetegen vannak.

Delfinekkel van esélyed találkozni Porto Vromi környékén, de erre nincs garancia. Ezt senki nem tudja biztosan, hogy mikor hol tünnek fel. Szóval ne éld bele magad, hogy látod õket. A Caretta Caretta teknõcöket viszont nagyobb valószínûséggel láthatod Gerakas környékén.

# 373
Exon
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29456 Üzenet linkje2007-05-29 20:03:23  Válasz a #29086. hsz-ra Előzmény #29086

For Tohtomo.
Tavaly voltunk agios sostisban, ami laganastól kb 500m. minden este átsétáltunk laganasba, fantasztikus volt! az angolok sokan vannak, sokat isznak, de teljesen barátságosak. Árak: 1-2 nap alatt kitapasztalható hogy hol a legolcsóbb, és akkor egy két dolgon kívül mindent meglehet normális áron kapni. Pl. sör dob.0.5l 70-90cent, gyros 2 Eu. autóbérlés biztosítással, korlátlan km-rel, klímával/ peugeot/ 110 Eur./3nap. Ha bármilyen jármûvet béreltek, van egy Lidl a fõváros felé vezetõ úton, olyan árakkal, mint itthon. Az egész szigetet bejártuk, ha van kérdésed szívesen válaszolok! ja! Porto Zoro-nál megcsípte a gyereket avízben valami anemona izé. Orvoshoz kellett vinni. Ott vigyázzatok Jó nyaralást!!

# 374
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29500 Üzenet linkje2007-05-30 12:01:15 

Kedves Exon!

Hol béreltétek az autót? Teljes biztosítással volt ennyi?

Köszi az infót elõre is!

üdv:lloth

# 375
Exon
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29575 Üzenet linkje2007-05-30 21:26:51  Válasz a #29500. hsz-ra Előzmény #29500

Kedves lloth! Agios Sostis-ban laktunk, és a Smart Rentals-nál kölcsönöztünk, ami a szállástól 10m-re volt. Elõtte végigjártunk egy pár kölcsönzõt Laganasban is de vagy autó nem volt normális, vagy ár. :)
A bérelt auto végül egy Peugeot 206-os volt klímával, 4 felnõtt és egy gyerek részére. Semmi probléma nem volt vele viszonylag új volt.
Korlátlan km-rel full biztosítással 3 napra 110eur. volt. Viszont nem lehet elhagyni vele a szigetet. Mi eredetileg egy Fiat pandát szerettünk volna, az olcsóbb volt, de már nem volt.
Üdv! Exon

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 24 25 26 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu