Paralian kifejezetten olcsó az ékszer, én vettem egy komplett ezüst ékszerszettet, ami itt Magyarországon több mint duplaannyiba került volna (utánanéztem..).
Az arany árára nem emlékszem, de biztos, hogy az is olcsóbb volt mint itthon.
Paralian nagyon nagy a választék és gyönyörû ékszerek vannak, de mielõtt vesztek, mindenképp nézzetek körül, mert elég eltérõek az árak. A templom környéki boltok általában drágábbak, bár vannak kivételek.
Szóval mindenképp érdemes ott megvenni az ékszert, meg még a bõrdolgok is megérik és a ruhák is.
Egyedül a kaja az, ami sokkal drágább mint itthon.
Szúnyogriasztó:
sztem felesleges, de a biztonság kedvéért el lehet csomagolni.
Mi még este sem találkoztunk egy db szúnyoggal sem.
sziasztok annak csak örülni tudok h olcsó az arany és az ezüst meg az ilyesmik ja és akarok pár görög felíratos pólót venni amire görög betûvel van felírat írva szóval értitek mire gondolok
szia kriszti én nem úgy értettem hogy pl az van egy pólóra írva hogy: greece vagy england hanem pl (ez nem értelmes):ησ ΄λιηφσα ξλκφ λ΄κδφκ de a válaszod köszi
Olyan polót tudom, hogy csinálnak, gravirozva, persze polón lehet ezt másképpen nevezik. Mondjuk én nem foglalkoztam ezzel, mert felíratos polóban olyan hülyén érzem magam. Szóval válasz ki egy jó görög szöveget
Rekuc! Az arany is elég jó árban van! Én vettem egy arany gyûrût - már nem mondom meg pontosan mennyiért - de itthon akkor utána jártam és többszörösében került volna vmi hasonló...
Görög pólók anno mi is hoztunk minden turnusból. Sõt hazafelé mi a 4 grácia abban nyomtuk a buszon. nem néztek ki minket ám ... ááá dehogy !!! sõt még kicsi zászlócskát is loboltunk buszon - 1 euró
Nekem, van egy Görög zászlós atlétám. Olyan szép csillogós, meg minden. Abban megyek, meg abban jövök, csak az utazásnál használom.
A határokon, legalább nem kell mindíg jópofiznom a vámosokkal.
Nem kell megkérdezniük, hogy hová megyünk.
Ha mégis megkérdezi, egy elnézõ mosoly a válasz.
Na ezzel én is így vagyok, csak kifelé úton és a visszafelén van rajtam a Hellasz felíratú póló, a szerb, és a mac határõrök miatt. Nálunk csak a srácok járnak évközben ilyen jellegû pólókban.
De a görög zászló itt "lobog" az íróasztalon, amitõl az ÜFek kicsit gyagyásnak néznek.
A görögkulcstartó pedig minden napos dolog
Sztok!
Paralián két gyermekkel szeretnénk autót bérelni. Kapunk gyermekülést, vagy saját magunknak kellene gondoskodni róla? Ha már errõl van szó, mennyibe kerül most egy autónak a napi bérlése?
Szerintem gyerekülésrõl nektek kell gondoskodni, de ez csak az én tippem.
Tavaly az autóbérlés olyan 60 euro körül mozgott. Attól függ milyen típust akarsz. és ha több napra bérled akkor olcsóbb is.