Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 481
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29718 Üzenet linkje2007-05-31 20:19:24 

Szerintem nem érdemes utókölcsönzõket ajánlani, mert vannak dögivel és nyilván mindenki megnéz egy párat, hasonlítgatja az árakat stb.
# 482
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29869 Üzenet linkje2007-06-01 21:39:14 

Ha már Paleokastritsáról volt szó, bennem is felmerült egy kérdés. icon_smile.gif
Szeretnénk elmenni és hajókázni egyet a barlangok közelében.
Ez hogy szokott mûködni? Vannak kis csónakok, amivel elvisznek akár 2 embert is (ez lenne a legjobb icon_smile.gif ) vagy nagyobb hajókkal több turistát?
Van menetrendjük vagy pl. úgy mûködik, mint az Egérszigetnél? - amikor odaérünk, elvisznek minket.

Köszi elõre is a válaszokat!

# 483
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29886 Üzenet linkje2007-06-02 07:53:58 

Helló Geot!

Arra, hogy volt-e menetrendjük már nem emlékszem. De folyamatosan mentek a kishajók Paleon. 8-10 fõ fért rá. Akkor (2 éve) megvárták, hogy megteljenek 2 emberrel nem indultak el. De nem sokat kellett várni.

# 484
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29893 Üzenet linkje2007-06-02 10:15:38  Válasz a #29886. hsz-ra Előzmény #29886

Szia Kyra!

Köszönöm a választ!
Azt esetleg tudod, hogy (nagyjából) mennyibe került egy ilyen kis túra? icon_redface.gif

# 485
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29925 Üzenet linkje2007-06-02 14:01:59 

Helló Geot!

5 euró körül fizettünk fejenként ha jól emlékszem. Rendesek voltak mert a gyereknek nem kellett fizetni a hajókázásért.
A Nauszika barlangban, a Szt Miklós barlangban voltunk, megnéztük az oroszlánfejet amirõl a csemetém kijelentette, hogy ez nem is oroszlán inkább úgy néz ki mint egy majom. icon_lol.gif Szegény csónakvezetõ el nem tudta képzelni min röhögnek az utasok. icon_lol.gif

# 486
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29935 Üzenet linkje2007-06-02 15:44:29  Válasz a #29925. hsz-ra Előzmény #29925

Szia Kyra!

Köszönöm az infókat! icon_smile.gif
Azt hiszem, tudom, melyik "szikláról" van szó és szerintem is inkább majomra hasonlít. icon_lol.gif

# 487
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29964 Üzenet linkje2007-06-02 21:59:41 

"Mire magamhoz tértem ámulatomból, már valami majomfejrõl beszélt a kísérõnk. Errõl a látványról kis híján lemaradtam. Egy csuklya alakú hegy állt a tengerparton, tetején egy majomfej alakú sziklával és e majom tekintete a tengert pásztázta. Valóban majom volt. "
# 488
Kerkyra
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30019 Üzenet linkje2007-06-03 13:26:56 

vojandi írta:
Szerintem nem érdemes utókölcsönzõket ajánlani, mert vannak dögivel és nyilván mindenki megnéz egy párat, hasonlítgatja az árakat stb.

Tapasztalataim szerint érdemes ajánlás útján, megbízható kölcsönzõt keresni (mind motor, mind autó esetén). Nekünk soha nem volt problémánk, de nem egy útitársunk volt már, akirõl tetemes összeget gomboltak le, károkozás címén.

# 489
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30026 Üzenet linkje2007-06-03 14:56:41  Re:

Maci 77-nek egy kis segítség:
Nemrég kérdeztek újfent Kavosról, Kvalcsi írta ezt:
(remélem, nem haragszik meg, hogy idéztem tõle icon_redface.gif )

kvalcsi írta:

Kavosban én sem voltam, de láttam annó egy filmet róla. Amennyiben fiatal vagy, szeretsz bulizni és nem lepõdsz meg semmin akkor Neked való hely. Itt rengeteg az angol fiatal, akik bizony kábítóznak, folyton részegek, sok a homokos, és a szabad szex is nagyon divat a film szerint. Én messze elkerültem mikor Korfun nyaraltam, pedig a tengerpartja klassz homokos.
Motorkölcsönzõt biztosan találsz rengeteget, nem lesz gond a bérléssel.

Az én válaszom pedig a másik topikból:
A robogókölcsönzéshez nem kell nemzetközi jogosítvány, elég a "sima", itthoni B kategóriás jogsi.
Motorkölcsönzéshez nem tudom, mi szükséges, de hátha itt valaki tud segíteni.

Remélem, azért nem ijedtetek meg nagyon Kavostól...
Én sem voltam még ott, de igazság szerint nem is vágyom oda. icon_redface.gif Mindezt nem bántásból mondom, félre ne értsetek, csak minket a nyaralás eme oldala nem vonz különösebben.

De aki szeret bulizni, az biztos élvezni fogja!

# 490
Maci77
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30030 Üzenet linkje2007-06-03 15:13:10 

Szia Geot!
Köszi az infót,kicsit megrémültem mert nem kedvelem az ilyen szórakozási formát!Jaj,már nincs is kedvem menni,vagy legfeljebb kevés idõt töltünk Kavosban,csavargunk mindig.

# 491
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30032 Üzenet linkje2007-06-03 15:21:08  Válasz a #30030. hsz-ra Előzmény #30030

Szia Maci77!

Nem akartam elvenni a kedveteket tõle. Sajnálom. icon_confused.gif
Annyi gyönyörû látnivaló van a szigeten, hogy nem érdemes elkeseredni! icon_wink.gif

Én sem jártam még Kavosban, így lehet, hogy ezek "eltúlzott" információk. Vagy nem minden szeglete ilyen "szélsõséges".
Szerintem olvass még utána itt-ott.

Remélem, nem baj, hogy beírom ide a hellaszra, de van egy oldal, ahol képeket is találhatsz... korfuinfo - meg fogod találni.

Ha baj, a modik majd kiszedik. icon_redface.gif

# 492
Maci77
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30033 Üzenet linkje2007-06-03 15:26:56 

Szia Geot!
Azt az oldalt már már néztük de nem sok infó van kavosról.Azért választottuk Kavost mert 7éj helyett 10 éjszakás a nyaralás ua pénzért.De ezek szerint kár volt ezt választani,a plussz 3 napért.

# 493
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30034 Üzenet linkje2007-06-03 15:35:02  Válasz a #30033. hsz-ra Előzmény #30033

Úgysem fogjátok az egész napot Kavosban tölteni. icon_smile.gif
Biztos jó lesz így is!

# 494
Süti
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30041 Üzenet linkje2007-06-03 16:32:16 

Én is csak átutazóban vóltam Kavoson, (sokat mondok, ha fél órát ott töltöttem) de akkor álmos kis városnak tûnt. Az emberek az üzlet sorok között sétálgattak, vagy a tavernákban üldögéltek.(Lehet, hogy az esti orgiákat próbálták meg kipihenni? icon_biggrin.gif ) De szerintem sem kell izgulnod! Korfun nem érezheti magát rosszul az ember! Azt én is hallottam, hogy egy nagyon bulizos hely, de azért azt nem hiszem, hogy mindenhol homokban hempergõ párokba, vagy tûkbe fogsz botlani! Talán egy picit zajosabbak lesznek az éjszakák, mint máshol. Mindenestre, ha hazaérsz, írd meg, hogy milyen volt. Kiváncsi vagyok, hogy mi igaz a mendemondákból! Fel a fejjel! Jó lesz! icon_wink.gif
# 495
Csilla001
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30044 Üzenet linkje2007-06-03 17:03:22 

Szia süti!!! mi is ebben az idõpontban megyünk Ypsosra!
Félek egy kicsit a közlekedéstõl,irj egy pár szót kérlek az útviszonyokról!Köszi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 32 33 34 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu