Én már megrendeltem a meleget-decemberig.Miért lenne az baj,ha mediterrán ország lennénk?már ami a meleget illeti.Mivel nálam 20fok alatt tél van,kifejezetten jól esne.Meg a pénztárcámnak is.
Remélem jól sikerült a rendelés
A hideggel és a többivel én is így vagyok. Igazi nyári gyerek vóóóónék, így hát az idõjárás csak 25 fok felett az igazi... Alatta inkább téli álmot aludnék
Szerintem rendben lesz.
Néha arra gondolok,hogy ha már ennyire messze születtem az egyenlítõtól lehet,hogy inkább medve akartam lenni?Nem esne nehezemre átaludni néhány hónapot...És augusztusban születtem.
Szívembõl beszéltek! Én is augusztusi volnék, ezért tegnap már a melegítõt fel kellett, hogy vegyem, mert csak úgy röpködtek a "minuszok". Sajnos nekünk még nagyon sok van vissza, hogy "melegebb éghajlatra"utazzunk. Én is remélem, hogy az idõjárás felelõs kegyeibe fogadott és teljesíti kérésedet.
Csatlakozom! Én tavaszi vagyok, de tény, hogy én akkor kezdek éledni a téli nagyhalál után. A napsütés mértékével egyenes arányban kezdenek mûködni az életfunkcióim, addig csak vegetálok tulajdonképpen. De az igazi élet 30 fok felett kezdõdik!!! Ha a tengerparton csak 25 fok van én reklamálok, nem ezért jöttem! De nagyon nehéz rávennem magam a déli órákban, hogy fedett helyre húzódjak, pedig az kinn elég fontos. Hát Nei Pori elég közel van az istenek lakhelyéhez, így remélem meg fogják hallani az "imámat" a jóidõért.
Én is augusztusi vagyok...
Ezekszerint sokan fogjuk Göröghonban ünnepelni a szülinapunkat
Már elõre sok boldog szülinapot minden oroszlánnak
Már csak 54 nap és indulunk... Már nagyon várjuk... Lisával visszaszámolunk
Sziasztok!
Nagyon régen voltam már itt. Látom élnek még rajtunk kívül is emberek,akik épp olyan szeretettel és vágyakozással várják Nei Pori-t mint a kedvesem és én.
Az igaz hogy énis augusztusi gyermekként születtem,de a tél a kedvencem,a hóesés...de Nei Pori megér egy változást.
Puszim Nektek!
Bea!... Irgyellek,érezd jól magad!
Nemsokára nem lesz nyugtod Tõlünk
Sancho & Lisa!
Naná, hogy készülünk 1000-rel! Én könnyen vagyok a magam 18 hátra lévõ napjával, csak éppen most döbbentem rá, hogy biza nem sok idõm lesz készülõdni. Bár ha csak azon múlik percek alatt összepakolok, a hiányzó dolgok a szegedi Tescóban beszerezhetõk. Úgy is rendszerint addig derül ki mi is maradt otthon, nyaralás elõtt rendszeres látogatók vagyunk.