Nemi info-ra lenne szuksegem (negativ/pozitiv) elmenyek a Cathrin ****
szallorol.Halasan megkoszonom mindenkinek,Aug.7-en indulunk a csaladdal a Karthago -val.
A repulon szamithatok valami harapnivalora?
Koszonom elore is
Ha vkit érdekel, tudok egy jó autókölcsönzõt, ha írtok nekik, magyarul válaszolnak. És elõre le lehet foglalni a kocsit, sõt ha kell még a reptérre vagy a szállodához is kiviszik nektek. http://www.hit360.com/pegasus/hu/
Sziasztok, én itt új vagyok, de nagyon örülök, hogy megtaláltalak Benneteket. Az autókölcsönzõt köszi Vicának, írtam nekik és hiheteleten jó áraik vannak, gyorsan is válaszoltak
Nagyon szívesen! Örülök, hogy segíthettem. Tényleg nagyon rendesek és segítõkészek az autókölcsönzõbe. Akár a repcsitérre is odaviszik nektek a kocsit.
Egy napra nem adják, kettõ és három napos árakat tudtam meg tõlük.
Fiat Seicentó két nap 55 EUR, három nap 75 EUR.
Matíz vagy H. Atos 2 nap 60 EUR. Gondolom, akkor jobban megéri a Matiz vagy az Atos, azok mégiscsak 5 ajtósak, az árkülönb. meg min.
Bármelyik verzió biztosítással és légkondival értendõ. Kérik a szálláshely címét és kihozzák helybe.
Nagyon jó a Lindoszi kép. Mi holnap indulunk, valószínú szerdán leszünk Lindoszon. 24.-én éjszaka jövünk haza, az élményeimet majd megosztom Veletek.
szepeva