Készíts Te is nagyon sok szép képet. Nem lesz nehéz , ott rengeteg a fotós téma. Amikor hazajöttél tedd fel a fotóalbumba, hogy nosztalgiázzunk kicsit mi is.
Nem tudom igaz-e a hír, hogy a Malév charter járata szombat este indul B.P-rõl?
Ez teljességgel felháborító!!
Így majd nem tudok a levegõbõ fényképezni:-)
hazaérkeztünk...
sajnos.... annnyira szép volt jo sok képet csináltunk meg rengeteg gyrost zabáltam..ISTENIIII
meg a táj...csodaszéép+ a cuki csacsik meg minden...
sajnos a világitotoronyhoz nem mentünk el, de majd lesek rola képeket..
az idö egész kellemes volt, nemvolt döglesztö meleg, egyik nap kifogtunk egy kis esõt, ilyet is kell látni
a képeket majd feldolgozzuk aztán sztem felrakom msn space-mre és ott megtudjátok nézni, akkor nem kell egyesével feltöltögetni. aztán majd irok egy jo kis hosszu beszámolot a tapasztalatokrol, vicces dolgokrol...addigis legyetek rosszak
végre valahára ma délelött kiválogattam a képeket aztán lekicsinyitettem(najo a photoshop volt )
de feltölteni persze nem sikerült kicsit szöke voltam hozzá, de holnap vagy legkésöbb a hétvégén ott csücsülnek majd a kis képtáramba. az élménybeszémolon dolgozom nehogy azt higgggyétek elfelejtkeztem rólatok (nem ) csak a jo munkához idö köllll bocsi majd sietek
addig is türelem. aki meg megy hawaiozni santorinire annak jo nyaralást
u.i.: aki negyon nem birja iwiwre 1-2képet raktam fel
sebestyén dóra
gyõr, 18éves és lovagol igy rámtalálhattok
jah meg persze én is megismernélek titeket ha nem vagytok tul félõsek
ittvannak e
remélem megtudjátok nézni meg tetszeni fog a képeket én+párom csináltuk vegyesen, viszont a panorámaképeket ö 1.2ben még van hiba mert egyiken a lencsén volt vmi az még át lesz buherálva..
jo nosztalgiázást...