Szia Velõ!
Örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól érzed magad. Nagyon várom (várjuk) a beszámolódat, érdeklõdve olvastam eddig is írásodat. Sok sikert és örömteli munkát kívánok. Üdv: Babi
na, parancsoljatok: kismadar.hu, rákerestek, hogy hania, kijön 2 album, klikk a tulajdonos névre, aztán ott van az összes album, jó nézegetést! holnap du szabad leszek, mert nem lesznek sokan a túrákon, majd benézek, üdv mindenkinek!
Szia Velõ!
Nagyon jók a képek, irigykedve néztem, hogy ilyen sok szép helyre eljutottál. Várjuk a további képeket. Vigyázz magadra és nagyon sok szép élményt kívánunk. Üdv: Babi
Pénteken ismét sikerült Kiscsillaggal beszélnem. Minden rendben van velük. Már kaptak fizetést is.
Krétára utazóknak, Kiscsillag szerint még hideg a tenger.
Láttak hatalmas görögteknõst is állítólag, de sajna neki csapódott a sziklának.
Andi ott vannak amit Te is írjtál helyileg, van már néhány magyar is. Ráadásul a net kávézóba is hívták, a szálloda után 4 órát dolgozni, de ezt már nem vállalta.
Szia Velõ!
Köszi a fotókat,jók nagyon
Nekem legjobban az "Agia Marina tengerpart" ,és a "Jungle trail"albumok tetszettek,de az összes nagyon szép,csak kár hogy nem adja vissza teljesen a fotó a látványt,mert gondolom élõbe még sokkal tutibb
Jó melódiát!
Fiatal pár vagyunk, s épp most jöttünk meg Lefkadáról, s S.O.S-ben szeretnénk bárhol Görögországban munkát vállalni.
Ha nem csak szezonális az sem baj, sõõõõt!Szívesen "leragadnánk" kinnt!
Ha valaki bármiben tudna segíteni, azt nagyon megköszönnénk!
Egy jo tanacs azoknak, akik Gorogorszagba keszulnek dolgozni: Kreta, Platanias: Creta Residence hotelt mindenki felejtse el, ha esetleg munkat ajanlanak!!!!!
Nem jelentenek be, tobb rendbeli szerzodesszegest kovetnek el, a fonok mindenkivel kekeckedik, semmi sem jo neki. 2 honap alatt elment innen egy szakacs, egy pincerno es egy pincer. Azt mondtak, hogy mashol sokkal jobban bannak veluk. Mi csak egy honap mulva tudunk elmenni a felmondasi ido miatt. Ma adom be a felmondasom.
Illetve kijavitanam magam: csak eros idegzetuek jojjenek ide!