Ma majdnem hazaküldtek a munkahelyemrõl, mondván, hogy már a viráglocsolásra sem vagyok alkalmas! Még tiszta szerencse, hogy a jövõhéten már szabin leszek! Ezt a két napot meg csak kibírják! Vagy nem?
Nem csodálom, hogy be vagy sózva. Paleokasztrica gyönyörû hely. Érdemes elmenni megnézni a barlangokat (Nauszika, Kék szem, a harmadik neve nem jut eszembe) is, mert hihetetlenül szép színû a tenger. Kellemes nyaralást kívánok és készíts sok szép fotót!
Egyébként én is akkor utazom amikor Te, csak én Dél-Krétára.
Süti! Én sem csodálkozom rajta, hogy fel vagy pörögve! Sokan vagyunk így ezzel utazás elõtt! Speedy Gonzales egeret meghazudtoló sebességre váltok én is út elõtt! Általában az agyára megyek minden családtagomnak! Meseszép helyre méssz!!
Kvalcsi! Ha jól tudom akkor a Szt. Miklós barlang a harmadik. Tényleg gyönyörû a tenger. Egyszer még a közeljövõben én is szeretnék visszamenni erre a csodálatos szigetre!
Sziasztok!
Szeretnék Sidariról minnél többet megtudni, hisz' már csak pár napom van az indulásig. : ) Érdekelne, hova érdemes beülni egy finom vacsira, hol legjobb a gyros, vagy hova érdemes este bulizni menni? A Gela apartmanba megyünk, errõl is szeretnék megtudni mindent, ha már lakott valaki ott.
Elõre is köszi: Lyzuska
Sziasztok! Érdeklõdnék, hogy Korfun mennyire vannak olyan helyek, ahol lehet netezni wifi-n keresztül (hotspot-ok). Esetleg Sidari-ban tudtok ilyen helyet? És még egy utsó kérdés: ha van, akkor általában mennyibe kerül? (gondolom ingyenes nem nagyon van...)
Ismét felmerült bennem néhány kérdés.
Nézegettem a fotóalbumban a korfus képeket és sok olyat láttam köztük, amin a fõváros házai "felülrõl" látszódnak. Ezek a képek honnan készültek? Jól sejtem, hogy az Új erõdbõl? Vagy mégsem?
Ilyesmikre gondoltam:
Azt olvastam az utikönyvekben, hogy az Új erõdbe nem lehet felmenni. Ezek szerint mégis? Vagy csak egy darabig?
Könyvesbolt, CD-bolt van szerintetek a fõvárosban vagy máshol?
Egyelõre ennyi lenne, elõre is köszönöm a válaszokat!
Mi voltunk fent az Új Erõdben, de csak félig, mert a belsejébe kell belépõt is fizetni és ezért nem mentünk be, de fent voltunk. Ez 1998-ban volt, nem tudom, azóta mi változott.