Szia AdamF!
Ha majd hazaérkeztek,feltétlenül írd meg hogy hogy tetszett,remélem hogy igazam lesz.
21 nap múlva utaztok,az hamar eljön,de addigra már több Hellasz-os visszajön Krétáról,és biztosan sok friss infót lehet majd tõlük megtudni,ugyhogy addig nézz be és olvasgass,tervezgess
Ha már én nem láthatom mostanában Krétát ,akkor legalább Nektek legyen jó
Tervezgetés már folyamatban. Tavaly is úgy mentünk Rodoszra, hogy mindent tudtam merre van. Akkor is sok infót megtudtam itt, akárcsak idén. Mindenképp írok majd, hogy milyen volt, de még ne rohanjunk ennyire elõre!
Hogy ne legyek "off", ide írok...
Azért ne aggódj, nem utáljuk ám Krétát!
Nagyon jó volt kint, tényleg élveztük, de hát a világ változik: 10 évvel ezelõtt kamaszként valahogy sokkal kedvesebbnek tûntek az emberek!
Találkoztunk nagyon kedves és kevésbé kedves krétaikkal: szerintem nem lehet általánosítani manapság sehol a világban, mert minden attól függ, hogy te milyen emberekkel kerülsz kapcsolatba. Lehet, hogy szerencséd van és csak vendégszeretõkkel találkozol, vagy nincs szerencséd, és összehoz a sors "mindenféle" nem annyira vendégszeretõkkel, akik inkább csak a zsebet és a bunkó külföldit látják benned, még ha nem is vagy az: általánosítanak õk is.
Úgyhogy ez van: túl kell rajta jutni. Mondhatod, hogy biztos velünk volt a baj, de biztosíthatlak róla, nem így volt!
Úgy gondolom, hogy Görögország ugyanúgy változik, mint pl. a Balaton: elvégre a görögök is az idegenforgalomból élnek és nem mondhatni, hogy nem élelmesek: van, aki normális marad és van, aki nem.