Szia Csutek!
Költözködés ide vagy oda azért látom a mixszert viszed az utolsók között, hogy a frappét el tudd készíteni! Így még a költözésbe is lophatók kellemes pillanatok
Igen Andi, ez az.
Mi is ilyet láttunk, de nem emlékeztem az árára. (talán 10-15 € volt ott)
Valószínûleg beruházunk egy ilyenre, mert végig jártam a boltokat és a kisebb fejû, gagyi bot is ennyibe kerül. Az az olcsó keverõ, meg csak habocskát csinál, azzal a 2 elemmel.
Köszi szépen mindenkinek!
Hát én ezt nem is értem… Szabad így, ilyen színtelenül, díszítés nélkül tálalni a méltán híres feketekagylót (sütve)?
(Makrigialos, 2007. június)
Másnap a szomszédos tavernában a gyros így nézett ki. Na, ugye, hogy mindjárt más! Számomra újdonság volt, hogy a kapros tzazikiben az uborka nem reszelve, hanem egészen apróra kockázva volt; így is nagyon ízlett…
Már az elõbb is csak nyeldekeltem, amikor a hal vendéglõs élményedet olvastam. Most már fuldoklom. Az a kagyló még díszítés nélkül is nagyon izgalmas.
Akkor kóstold meg ezt:
Nem tudok tanácsot adni, hogy hol szabad enni, ugyanis ettem Kssandra felé az út szélén egy kis tavernában tavaly, egy öreg görög sütötte; isteni volt. Minden mozdulatán látszott, hogy nagyon érti a grillezést. Ettem máskor egy mólón lévõ "jobb" tavernában is, jó drágán, de olyan rágós volt, hogy alig tudtam megbírkózni vele; végig anyáztam a vacsorát...
A polippal és a tintahallal nem lehet lázba hozni. Nem eszem semmit, aminek 4-nél több lába van, fõleg ha olyan ronda, mint a polip. A tintahallal többször is próbálkoztam, de nagy csalódás volt.
Nagyon guszti kép!
Kedves h.apci, miután tegnapelõtt elolvastam a halvendéglõs "sztorinkat" (bocsi, azért írom, hogy a miénk, mert hát az én élményeimre alapozva mentél oda és ugyanazt élted át, mint én, és ezzel egy kellemes meglepit adtál nekem, hogy laírtad)...szóval halra vágytam. Véletlen hozta úgy, hogy tegnap a párom bátyjával egy görög vendéglõben találkoztunk, na ott aztán behalaztam, egy hatalmas dorádát ettem, nagyon fincsi volt
Most néztem meg a Fotóalbumban 2 uj albumot /gyanett/,mindkettõ tele van jobbnál jobb kajákkal...örület,hogy mekkorákat fogunk enni Sartiban! Már nagyon várom!
Lehet, hogy már volt szó róla itt a fórumon belül, de sajnos nincs idõm utánaolvasni (majd talán 1 hét múlva), hogy:
Szerintetek milyen a görög bor? Finom? Mi pl. a 7puttonyost szeretjük... az amolyan desszertbor-féléket... Ehhez képest mire számítsunk? Vannak tapasztalatok? És boron belül melyiket ajánljátok?
A barátom igazi bor rajongó, de Poriban jó bort ami az õ ízlésvilágának megfelelõ nem talált. AZ árak 1,5- 20Eu-ig vannak. A barátom és én is vörösbor pártiak vagyunk így a fehér borokat és a desszert borokatnem kerestük.