Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 196
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33078 Üzenet linkje2007-06-25 22:58:58 

Igen tudom,hogy megy magyar iroda ki.Eddig mindíg utazás irodával mentünk,de gondolkodunk esetleg saját szervezésben:fapados repcsi+interneten szállás foglalás.
De nem tudom megéri-e ,mert ugye a repcsi az csak Athénba megy onnan még el kellene jutni Kefaloniára valahogy....
Azért kérdeztem nem tud-e valaki esetleg egybõl Kefalóniára induló repülõrõl?(Bécsbõl induló még beleférne)
Vagy ha a páromnak engedélyeznék a céges autó kivitelét akkor azzal.
Itt szóba jöhet ugye még az is,hogy Olaszországon keresztül átkompozni icon_lol.gif
Végül is idõm van kiagyalni,hogy jönnénk ki jobban anyagilag a jövõ nyár még nagyon messze van......

Mennyire drága hely egyébként Kefalonia?

Én eddigi nyaralásaim során szinte mindenhol ugyanazokra az árakra emlékszem,fõleg,hogy mindíg ugyan abban az idõben is utazunk.(júni elsõ 2 hete,és szeptember utolsó október elsõ hete.(ha belefér a költségvetésbe) icon_rolleyes.gif

# 197
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Méri0705
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33079 Üzenet linkje2007-06-25 23:01:12 

Na sziasztok!
Én is itt vagyok,volt egy egész napos fárasztó utam de látom irogattatok!Hát igen a szúnyogriasztó elengedhetetlen!!!!!!!Tavaji tapasztalat!!!!Hát remélem jó idönk lesz tele jobbnál jobb napokkal... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 198
Bubo74
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33080 Üzenet linkje2007-06-25 23:10:01 

Úgy hallom, most elég meleg a helyzet Göröghonban...de jövõ hétre (ami még egyáltalán nem tuti), kellemes 30 fok körül jósolnak. Ami inkább 35 szerintem. icon_biggrin.gif
# 199
Méri0705
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33083 Üzenet linkje2007-06-25 23:17:23 

Ja azt én is néztem de úgy néz ki keddtõl melegszik...
icon_cool.gif

# 200
Bubo74
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33086 Üzenet linkje2007-06-25 23:26:07 

Ajánlom is neki, Görögországban szét akarok fõni, ez a minimum! Kiszíva a víz és nap által, tengervíz és naptej illatkombinációját letusolni estefelé...dupla kéjmámor icon_biggrin.gif
# 201
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33088 Üzenet linkje2007-06-25 23:31:18  Válasz a #33078. hsz-ra Előzmény #33078

Kefa nem a legolcsobb hely a Jón-tengeri szigetek közül,de ha még jövõ nyárig spekuláltok minden megtörténhet,de a magyar bérek akkor sem lesznek számottevõen jobbak és az ottani árak akkor sem lesznek számottevõen olcsobbak.A magyar átlagnak egykicsit mindig luxus lesz egy külföldi nyaralás.Végül annyira megvariálod,hogy jó lesz végül egy Abádszalóki nyaralás... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_sad.gif
# 202
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33111 Üzenet linkje2007-06-26 09:05:50  Re:

atosz írta:
Kefa nem a legolcsobb hely a Jón-tengeri szigetek közül,de ha még jövõ nyárig spekuláltok minden megtörténhet,de a magyar bérek akkor sem lesznek számottevõen jobbak és az ottani árak akkor sem lesznek számottevõen olcsobbak.A magyar átlagnak egykicsit mindig luxus lesz egy külföldi nyaralás.Végül annyira megvariálod,hogy jó lesz végül egy Abádszalóki nyaralás... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_sad.gif

Na ezt azért erõsen kétlem!! icon_exclaim.gif
Azért valahogy mindíg "összekapirgálom" a Görögországi nyaraláshoz valót,és jó sorsom úgy hozta az utóbbi években 2*2 hétre is sikerült ez a mutatvány icon_lol.gif
Gondoltam,tudsz árakkal segíteni,de ha nem akkor remélem a most utazók megosztják tapasztalataikat.
Egyébként mint írtam eddig szerevezett keretben utaztunk mindenhova,csak most felmerült a "mi lenne ha saját szervezésben mennénk" icon_question.gif kérdése.
Ebben ha tud segíteni valaki megköszönöm,ha nem akkor jövõ nyárig utána járok magam is.

# 203
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33115 Üzenet linkje2007-06-26 09:46:41  Válasz a #33111. hsz-ra Előzmény #33111

Annak valóban örülni kell ,hogyha az ember egy évben kétszer is megtudja csinálni azt a "mutatatványt" amit megcsináltok és kétszer is eljut göröghonba. Akkó jókaparsz,de a többségnek nincs ilyen kaparója... icon_cry.gif No, icon_biggrin.gif de ez magány ügy.Én szívesen írok neked majd árakat,de ha jövõre mentek akkor ez mán két éves lesz és nem valami aktuális árak lesznek belõlük 2008-ra.Úgyhogy jobb ha majd azok írják meg akik idén jutnak ki Kefalóniába aug. v.szept-i idõszakban.Igaz? icon_biggrin.gif
# 204
Bubo74
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33123 Üzenet linkje2007-06-26 10:32:26 

Hali Kristi! Az unokaöcsémék tavaly kocsival mentek Kefalóniára, szállást nem foglaltak elõre, de azonnal találtak így is, mikor odaértek. Szóval variálj csak nyugodtan, én is már most a jövõ nyáron agyalok icon_biggrin.gif 2 hét múlva részletesen beszámolok. Csaó
# 205
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33126 Üzenet linkje2007-06-26 11:05:55 

Bubó74!

Köszke icon_smile.gif Esetleg ha megkérdeznéd mennyi volt a költsége az útnak+szállás azt nagyon megköszöném icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif

Nektek jó utat,tartalmas pihenést kívánok icon_lol.gif

# 206
Méri0705
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33163 Üzenet linkje2007-06-26 14:54:17 

sziasztok!
Nagyon lassan elkezdtem pakolni nehogy vmi itthon maradjon...már kezdem magam pumpolni.....már számolom a napokat....remélem semmit nem hagyok itthon..

# 207
Bubo74
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33175 Üzenet linkje2007-06-26 17:36:59 

Én gondolatban egyfolytában pakolok. Útlevél, pénz, gépek, töltõk. Meg a többi icon_biggrin.gif
# 208
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33177 Üzenet linkje2007-06-26 18:00:24 

Aki gondolkodik menjen-e erre a szigetre ajánlom ezt az oldalt nagyon:

http://www.greeka.com/ionian/kefalonia/kefalonia-beaches.htm

Itt épp a strandokat lehet végig nézni icon_lol.gif
De itt van minden ami kell:szállás,autó bérlés,hajó menetrend,múzeum stb.... icon_exclaim.gif

# 209
Bubo74
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33338 Üzenet linkje2007-06-27 20:57:00 

Enyhén be vagyok sózva, menjünkmáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!! icon_eek.gif (megszállott fej)
# 210
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33354 Üzenet linkje2007-06-27 21:36:12 

Ja!Menjetek máááááááá icon_lol.gif
Nyaraljatok jól,lássatok sok szépet,igyatok kellõ mennyiségû sört,egyetek nagyon sokat és finomat,és aztán számoljatok be MINDENRÕL icon_razz.gif icon_razz.gif

És fotózzatok sokat sokat icon_biggrin.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 13 14 15 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu