Igen tudom,hogy megy magyar iroda ki.Eddig mindíg utazás irodával mentünk,de gondolkodunk esetleg saját szervezésben:fapados repcsi+interneten szállás foglalás.
De nem tudom megéri-e ,mert ugye a repcsi az csak Athénba megy onnan még el kellene jutni Kefaloniára valahogy....
Azért kérdeztem nem tud-e valaki esetleg egybõl Kefalóniára induló repülõrõl?(Bécsbõl induló még beleférne)
Vagy ha a páromnak engedélyeznék a céges autó kivitelét akkor azzal.
Itt szóba jöhet ugye még az is,hogy Olaszországon keresztül átkompozni
Végül is idõm van kiagyalni,hogy jönnénk ki jobban anyagilag a jövõ nyár még nagyon messze van......
Mennyire drága hely egyébként Kefalonia?
Én eddigi nyaralásaim során szinte mindenhol ugyanazokra az árakra emlékszem,fõleg,hogy mindíg ugyan abban az idõben is utazunk.(júni elsõ 2 hete,és szeptember utolsó október elsõ hete.(ha belefér a költségvetésbe)
Na sziasztok!
Én is itt vagyok,volt egy egész napos fárasztó utam de látom irogattatok!Hát igen a szúnyogriasztó elengedhetetlen!!!!!!!Tavaji tapasztalat!!!!Hát remélem jó idönk lesz tele jobbnál jobb napokkal...
Úgy hallom, most elég meleg a helyzet Göröghonban...de jövõ hétre (ami még egyáltalán nem tuti), kellemes 30 fok körül jósolnak. Ami inkább 35 szerintem.
Ajánlom is neki, Görögországban szét akarok fõni, ez a minimum! Kiszíva a víz és nap által, tengervíz és naptej illatkombinációját letusolni estefelé...dupla kéjmámor
Kefa nem a legolcsobb hely a Jón-tengeri szigetek közül,de ha még jövõ nyárig spekuláltok minden megtörténhet,de a magyar bérek akkor sem lesznek számottevõen jobbak és az ottani árak akkor sem lesznek számottevõen olcsobbak.A magyar átlagnak egykicsit mindig luxus lesz egy külföldi nyaralás.Végül annyira megvariálod,hogy jó lesz végül egy Abádszalóki nyaralás...
Kefa nem a legolcsobb hely a Jón-tengeri szigetek közül,de ha még jövõ nyárig spekuláltok minden megtörténhet,de a magyar bérek akkor sem lesznek számottevõen jobbak és az ottani árak akkor sem lesznek számottevõen olcsobbak.A magyar átlagnak egykicsit mindig luxus lesz egy külföldi nyaralás.Végül annyira megvariálod,hogy jó lesz végül egy Abádszalóki nyaralás...
Na ezt azért erõsen kétlem!!
Azért valahogy mindíg "összekapirgálom" a Görögországi nyaraláshoz valót,és jó sorsom úgy hozta az utóbbi években 2*2 hétre is sikerült ez a mutatvány
Gondoltam,tudsz árakkal segíteni,de ha nem akkor remélem a most utazók megosztják tapasztalataikat.
Egyébként mint írtam eddig szerevezett keretben utaztunk mindenhova,csak most felmerült a "mi lenne ha saját szervezésben mennénk" kérdése.
Ebben ha tud segíteni valaki megköszönöm,ha nem akkor jövõ nyárig utána járok magam is.
Annak valóban örülni kell ,hogyha az ember egy évben kétszer is megtudja csinálni azt a "mutatatványt" amit megcsináltok és kétszer is eljut göröghonba. Akkó jókaparsz,de a többségnek nincs ilyen kaparója... No, de ez magány ügy.Én szívesen írok neked majd árakat,de ha jövõre mentek akkor ez mán két éves lesz és nem valami aktuális árak lesznek belõlük 2008-ra.Úgyhogy jobb ha majd azok írják meg akik idén jutnak ki Kefalóniába aug. v.szept-i idõszakban.Igaz?
Hali Kristi! Az unokaöcsémék tavaly kocsival mentek Kefalóniára, szállást nem foglaltak elõre, de azonnal találtak így is, mikor odaértek. Szóval variálj csak nyugodtan, én is már most a jövõ nyáron agyalok 2 hét múlva részletesen beszámolok. Csaó
sziasztok!
Nagyon lassan elkezdtem pakolni nehogy vmi itthon maradjon...már kezdem magam pumpolni.....már számolom a napokat....remélem semmit nem hagyok itthon..
Ja!Menjetek máááááááá
Nyaraljatok jól,lássatok sok szépet,igyatok kellõ mennyiségû sört,egyetek nagyon sokat és finomat,és aztán számoljatok be MINDENRÕL