Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 451
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33118 Üzenet linkje2007-06-26 10:07:14 

Kristi írta:
atosz!

Írtam élménybeszámolót,ahol azért megemlítem a jó dolgokat is icon_lol.gif
Olvastad icon_question.gif
Ha van kérdés szívesen válaszolok icon_exclaim.gif

Elsõkközött olvastam beszámolódat ,mint már ezt valamikor irtam is neked.Sõt dicsértem is mert nagyon frankón sikerült.De tényleg-klassz! icon_smile.gif icon_wink.gif

# 452
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33128 Üzenet linkje2007-06-26 11:10:25  Válasz a #33118. hsz-ra Előzmény #33118

Ok icon_redface.gif
Azért ha van kérdés jöhet icon_lol.gif

# 453
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33145 Üzenet linkje2007-06-26 13:18:59 

Atosz, még mindig két különbözõ dologról beszélünk. Nekem semmi bajom Zakynthosszal úgy általában. De nálam van egy lista, amin a szigetek szerepelnek, vannak amik elõrébb állnak, vannak,amik hátrébb a sorban. A sorrend állandóan oda-vissza váltakozik annak függvényében, hogy mirõl éppen mit hallok, vagy miket látok. Zakynthoszra is el fogok menni, de most éppen nem a lista elején áll. Ennyi. Amúgy meg nekem is a természeti széségek a legfontosabbak a nyaralás kiválasztásánál, és ezekben Zakynthosz messze vezetõ helyen áll icon_smile.gif
# 454
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33165 Üzenet linkje2007-06-26 15:27:33 

Kedves Andi és Atosz!

Egy úticél kiválasztása rengeteg szempont alapján történik: ki-ki más dolgokat tart fontosnak, így valaki legelõször a görög szárazföldre és van, aki inkább valamelyik szigetre utazik.

Számíthat a pénz, a természet, az emberek, a "mennyire görögös a hely" és még rengeteg más dolog...

Kár ezen cívódni, mert szerintem sokkal fontosabb, hogy tájékozott, kedves emberek segítik itt egymást, akik mind imágják Görögországot, és ezzel a segítséggel csak mindenki gazdagodik.

Biztos vagyok benne, hogy engem bármerre is vet a sors, mindenhol jól tudom érezni magam mindenféle kis bosszúságok mellett (mert az mindenhol akad): lényeg, hogy legyen tisztességes szállás és ne legyenek korlátok, hogy szabadon élvezhessük, amit elterveztünk vagy ami útközben adódik.

Egyébként meg az tényleg kicsit uncsi, hogy Zaki gyönyörû, de ezek az angolok meg ez a sok szemét... tökéletes hely szerintem nincs! Én láttam szemetet ott is, ahol más szerint nem volt, az angolok helyett meg hol németek, hol hollandok vagy lengyelek voltak: bosszantó, de na és! Õk biztos minket utálnak (biztos is, volt ilyen tapasztalatom). Sõt: én idõnként a magyaroktól kapok agybajt, persze tisztelet a kivételnek!

Amúgy pedig gondolkodtam, hogy Korfut vagy Krétát szerettem jobban (mert eddig itt jártam) és nagy bajban vagyok: nem tudom, melyik volt görögösebb, mindegyik nyaralás más miatt volt tökéletes, de mindenhol értek csalódások. Most meg jól bajban leszek Zaki után, még nehezebb lesz választani!

Arról ne is beszéljünk, hogy hová is utazzunk jövõre: óriási dilemma: ismertebb helyre vagy kevésbé "túristásra"?

Úgyhogy nekemmost sziklaszilárd elhatározásom, hogy nagyon jó tapasztalatokkal érkezem haza Zakiról, hogy öregbítsem a hely jó hírét, és utazzon oda más is bátran! Atosz is biztos csatlakozik hozzám ebben a gondolatban... icon_wink.gif

üdv:
lloth

ja: gyorsan össze is írom, hogy miket kell feltétlenül megnéznünk Zakin! icon_biggrin.gif

# 455
Prüntyi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33171 Üzenet linkje2007-06-26 16:41:01 

Sziasztok!
Én is jártam már egy pár Görög szigeten,és most Zantéra megyek :lol: !
Nekem az a tapasztalatom,hogy mindegyik szigetnek megvan a maga szépsége , varázsa! :wink:
Angolok pedig mindenütt ott vannak :( ,de nam csak ök tudnak csunyán viselkedni ! Magyar turisták sem semmi :!: tisztelet a kivételnek :wink: .

# 456
Prüntyi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33172 Üzenet linkje2007-06-26 16:55:54 

Prüntyi írta:
Sziasztok!
Én is jártam már egy pár Görög szigeten,és most Zantéra megyek icon_biggrin.gif !
Nekem az a tapasztalatom,hogy mindegyik szigetnek megvan a maga szépsége , varázsa! icon_razz.gif
Angolok pedig mindenütt ott vannak icon_sad.gif ,de nam csak ök tudnak csunyán viselkedni ! Magyar turisták sem semmi icon_exclaim.gif tisztelet a kivételnek icon_wink.gif .
[img][/img]
# 457
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33173 Üzenet linkje2007-06-26 17:02:40 

Szia Prüntyi!

Üdv a hellaszon! icon_smile.gif

Jól nézegesd meg a fotóalbumokat és Kristi beszámolójáról se feledkezz meg: nagyon tartalmas és hasznos, ráadásul õ idén volt Zantén, úgyhogy sok infót találsz a leírásában így utazás elõtt! Már ha eddig nem néztél volna még szét itt tüzetesen... icon_biggrin.gif

Egyébként örülnénk, ha Te is írnál beszámolót és tennél majd fel pár fotót: nagyon jó lenne, ha itt erõsítenél bennünket, ha hazaérkeztetek, mert minden infó és tapasztalat érdekes lehet, majd mi is csatlakozunk, de csak augusztus végén utazunk.

üdv:
lloth

# 458
Prüntyi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33174 Üzenet linkje2007-06-26 17:26:59  Válasz a #33173. hsz-ra Előzmény #33173

Szia Iloth !

Már olvastam a beszámolót, köszi icon_biggrin.gif
Nagyon sok fontos infót szereztem,és mihelyt visza jöttem megosztom veletek is . icon_surprised.gif
Persze hogy hozok fótokat is .

# 459
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33183 Üzenet linkje2007-06-26 18:50:16 

Szia Prüntyi!

3 nap?icon_smile.gif nagyon irigyellek,de csak eljön a mi idõnk is.Én is Laganasba megyek.Ti hol szálltok meg?És ha hazajössz mindenképp írj majd nekünk icon_smile.gif

# 460
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33193 Üzenet linkje2007-06-26 19:50:09  Válasz a #33165. hsz-ra Előzmény #33165

Szia Iloth!

Elovasgattam a délutáni hozzászolásaitokat.Lényeg a lényeg:mindenki szeretne, menjen is bárhová rengeteg jó élménnyel kedvezõ benyomással hazatérni egy-két hetes nyaralásából.A közös nevezõ tulajdonképp mindenkinél ez.Erre koncentrál ezt védelmezi és sokszor ezért verjük fölöslegesen a nyálunkat ,ezért rántunk kardot,civódunk.Ez egy akkora baromság, hisz valamit ha megélsz jót vagy rosszat az mindig egyedi fog maradni.Azt már én ugyan úgy képtelen vagyok megtenni,ezek örökös egyedi rögzõdések maradnak.Tejesen fölösleges a másik hasába gyereket beszélni a beszámoloknál.Inkább ird meg nekem azt,ha megkérhetlek,hogy miket irtál fel a megnézendõk listájára.Jó?

Üdv:atosz icon_wink.gif icon_smile.gif

# 461
Prüntyi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33194 Üzenet linkje2007-06-26 19:51:34  Válasz a #33183. hsz-ra Előzmény #33183

Szia Szöszy!

A Renesis apartmanban szálunk meg icon_lol.gif

# 462
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33195 Üzenet linkje2007-06-26 20:27:23  Válasz a #33194. hsz-ra Előzmény #33194

Prüntyike! Te vagy az én emberem! icon_biggrin.gif

Mi is a Renesisbe megyünk két hétre.Ha haza jössz sok szép emlékkel megirnád -e nekem,hogy milyen is volt kivül, belül és pontosan hol terül ez az apartman.Hogy mennyire volt csendes meg stb.Megkérhetlek?! icon_biggrin.gif
Elõre is
Kösszi: atosz icon_biggrin.gif

# 463
Prüntyi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33234 Üzenet linkje2007-06-27 09:57:11  Válasz a #33195. hsz-ra Előzmény #33195

Szia atosz!

Mi is 2 hétre megyünk icon_lol.gif .
Persze ! szívesen írok majd ha vissza jöttem, jót meg rosszat is, de remélem a rosszból kevesebbet kell majd írnom!
Amit már most tudok az ,hogy a 7-szoba az egyetlen szoba ami a tengere néz (ez lesz a mién is icon_smile.gif ) tuti infó ! icon_wink.gif

Üdv.Prüntyi

# 464
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33242 Üzenet linkje2007-06-27 10:37:13  Válasz a #33234. hsz-ra Előzmény #33234

Prüntyike!

Nagyon aranyos vagy és köszönöm ,hogy reagáltál kérésemre és ha hazajöttök írsz majd az ottani realitásokról.Ez nagyon jó lesz nekünk is meg Ilothéknak is,mert õk is valahova oda jönnek a közelbe,csak azt nem tudom melyik apartmanba.Nagyon jó pihenést és jó idõjárást kivánunk!

Üdv: atosz icon_wink.gif icon_biggrin.gif icon_exclaim.gif

# 465
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33250 Üzenet linkje2007-06-27 10:57:55  Válasz a #33242. hsz-ra Előzmény #33242

Most beszéltem telefonon az Imperátórral és való igaz,hogy mi is a 7-esbe megyünk, ez is tuti! Melegitsétek fel a helyet addig jó?Aug 31-ig csak nem hül ki... Mégegyszer minden jót!

atosz icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 30 31 32 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu