sajnálom, ami történt veled, remélem, már jobban vagy! nagyon szépek a képek, mi kedden indulunk krétára, amoudarába pontosan. különösen tetszettek gramvoussa képei! hogy juthatunk el oda kocsival?
elõre is köszi!
El kell jutni Kissamos-ba, ide az auótúton kell végig jönni Amoudara-ból Chania felé. Itt (Kissamos) már ki lesz táblázva, de Balos lesz írva a táblákra, azt kell keresni, talán egy-kettõre lesz Gramvoussa. De az ugyanaz.
Viszont elég húzós az út. 9km 3/4 óra alatt, kb 13 km/h-val.
Szakadék az egyik oldalt, de a másik oldal sem szívderítõbb. De sokkal szebb látvány Gramvoussa, ha így autóval közelítik meg, mint hajóval. Az a lényeg, hogy lassan kell menni, bár nagyon gyorsan nem is nagyon lehetne. De így az autót is kíméled, így nem lehet baja az aljának, amire ugye nem szól a fullos biztosítás.
Köszönöm, már egy kicsit jobb a lábam, csak még nem léphetek rá teljesen. Addig is használom a balt, de már lassan csípõprotézist kell beültetnem, mert már nem érzem, annyira leterhelõdött ez alatt az egy hét alatt.
Én is meg fogom nézni. Pont ezt akartam kérdezni, hogy merre kell menni, de így megoldódott. Ezt látni kell. Elafonissin már voltam, kíváncsi leszek a Balos- lagúnára.
Szia Anita!
Hát ez a baleset tényleg egy kicsit átalakitotta a nyaralást,de annak örülök hogy szakszerüen elláttak.
Ami pedig most kimaradt,majd jõvõre....
Jobbulást!
Ma indul a gépünk Heraklionba, már alig várom. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen benyomást tesz rám a sziget, már csak azért is, mert már egy hónapja lázban égek, és remélem nem fogok csalódni!!!!
Minden utazónak jó utat!
Nagyon jó utat és kellemes pihenést kívánok!
Bízom benne, Rád is akkora hatással lesz Kréta, mint sokunkra itt , a Hellasz-on.
Annyira jó, hogy átélhetitek ezt. Olyan szívesen visszamennék, akár már most.
Nézzetek meg, mindent, amit szeretnétek és idõtök engedi, és pihenjetek sokat.
Egyébként milyen irodával mentek?
A nyaralásunkat tervezzük épp és Krétát néztük ki úticélnak. Viszont Santorini nagyon megtetszett, de horribilis összegért lehet jelentkezni rá. (120 euró) Körbenéztem a neten és hajóval már 16 euróért át lehet jutni Firába, ugyanazt a vulkántúra, pancsi, Thassis programot, amit hirdet az utazási iroda pedig 25 euróért láttam egy görög honlapon. Nos, a gondom az, hogy van két utazási iroda, akik akciósan adják az utat egyazon áron, de ez egyik 7 éjt kínál és Heraklion mellé, a másik pedig 10 éjt Chania mellé. Megnéztem egy útvonaltervezõvel és vmi 120 km távolság van a két város között. Tudtok valamit mondani a helyi buszközlekedésrõl? Esetleg van valamilyen menetrendetek? Vagy egy oldal, ahol ezt megtalálom? Keresgélek, de sehol semmi...