Olyan régen voltam már errefele, hogy a nicket meg a jelszót is elfelejtettem ezért csináltam újat 07.09-n indulunk kettecskén a barátommal Pargára és a Zachariasban leszünk majd. Már nagyon zsongunk Csak gondoltam bejelentkezem, várom én is és elõre is nagyon köszönöm a friss infókat mindenkitõl
Anikó! Köszönöm szépen a jókívánságokat, igyekszem új infokkal visszatérni. Annyit sikerült kiderítenem, hogy elõször egy görög utazási irodát kell felkeresni, és ha szerencsénk van ott lesz az idegenvezetõ. Onnan kapunk újabb útmutatót az apartmanhoz. Már készülünk ezerrel, úgyhogy elköszönök. Júli 21-én ha lesz energiám jelentkezek.
Urbia! Már ez is valami, ha ennyit tudsz, remélem nekem is legalább ennyit fognak mondani majd az irodában!? De azért téged nagyon várlak haza, persze nem kívánom, hogy repüljön az idõ, hiszen az nektek nem lenne jó,de nagyon reménykedem,hogy sok mindent megtudok tõled mindenrõl.
Már nem írom le, hogy miket kívánok nektek, de gondolom úgyis tudod, mindent, ami jó egy nyaralásban, és szép!!!
Sziasztok,
Bevallom még nem sikerült végigolvasnom az egész fórumot, pedig lehet hogy volt már errõl szó, bocsánat.
Az lenne a kérdésem, hogy vki utazott-e már Pargára egyénileg úgy, hogy repülõvel Korfura, onnan át komppal, majd onnan taxi vagy busz igénybevételével Pargára.
Nagyon-nagyon tetszene nekünk is Parga, hihetetlenül szép hely lehet, de a 24-26 órás, szerpentines buszos úttól nagyon tartok, nem valószínû hogy jól bírnám (bár már buszoztam párszor Görögországba, de ilyen messzire még nem).
A www.parga.com-on olvastam ezt a lehetõséget, és egészen jól kivitelezhetõnek tûnik, hiszen Korfura el lehet jutni fapadossal, a komp pedig nem túl drága.
Szóval, van esetleg vki aki ezt már próbálta vagy gondolkodik rajta?
Mandzsi! Még nem utaztam így, de egész jónak tûnik, és tényleg egyszerûbb, mint odabuszozni!
Szurkolok neked, ha rászánod magad, és szivesen olvasnék róla majd késõbb, hogy milyen volt, és hogy sikerült?
Viszont Korfura már mentem komppal Igoumenitsából, úgyhogy ez kényelmes, gyors megoldás, és gondolom ugyanez visszafelé is mûködik!
Szia Anikó,
Hát, az ötlet jó szerintem is, de ahogy megnéztem a wizzair szeptemberi járataira az árakat, úgy tûnik ez most nem jön össze...Szeptemberi járatokat kerestem direkt (hogy ne legyen túl közel az indulási idõpont, pedig egyébként augusztusban szeretnénk utazni), és 2 fõre oda-vissza, illetékkel együtt 194 ezer amit kidobott...Valószínûleg jóval korábban kellene lefoglalni, és akkor kedvezõbb lenne az ár. Mindenesetre a tervrõl nem mondok le, ha nem is idén de jövõre nagyon jó lenne összehozni. Azért gondoltam rá hogy kell lennie más megoldásnak a buszozáson kívül, mert nem hittem volna hogy ha ennyire felkapott hely a skandinávok, olaszok által, akkor ne lenne más megoldás a buszozáson kívül...
Ha jutottam vmire, mindenképpen jelzem.
Szia Andra,
Nem tudom, lehet hogy én nem vagyok elég rutinos fapados repjegy vadász, de nem olcsó amit így elsõ nekifutásra találtam. Így aztán most megy tovább a hezitálás, hogy hová menjünk, lehet hogy végül Korfu lesz belõle.
A három Parga-fotóalbumot megnéztem, csodálatos hely, biztos szuper lesz, ráadásul Te pont a 15-i ünnepségen is ott leszel!
Ercsike eddig úgy ítéltem meg, hogy te sokkal aktívabb vagy, de mióta haza jöttél alig hallottunk, ill. olvastunk tõled. Vártam a részletes beszámolót , sajnos sokat nem tudtunk meg tõled, lehet, hogy nem volt olyan jó!?
Mi 25-en 3 hét múlva indulunk, remélem addig még néhány beszámolót elolvashatunk azoktól akiknek sajnos letelik a nyaralásuk.
Remélem a buszvezetõk is rutinosabbak lesznek addigra.
Amilyen árat írtál, az fapadosnak tényleg drága, azért már sima repülõjegyet is lehetne venni. Bár én se vagyok ebben a témában járatos, lehet, hogy tévedek.
Igen, én pont ott leszek a nagy ünnepségen!!!!
Majd hozom a képeket róla, már ha élvezhetõek lesznek az éjszakai képek, mert ebben sem vagyok járatos. Lehet addig gyakorolni kellene.
Mához pont egy hónap múlva indulunk!!!Most úgy érzem sosem jön el az az idõ. Már nagyon várom!!!
Ha Korfura mentek, akkor is át tudtok nézni Pargara komppal. Bár én még nem voltam Korfun, de biztosan az is nagyon szép hely.
Andra | #35336 | 2007-07-09 07:49:45 | Válasz a #35238. hsz-ra
trompos!
Nekem is feltûnt, hogy ericsike hogy eltûnt, pedig nagyon vártam a hazaérkezõktõl a képeket meg a beszámolókat, aztán sehol semmi.
Szia Andra! Nem tüntem el csak sokat kell most dolgoznom be kell hozni a lemaradásokat képeket az index fórumra rakok fel mert ide nekem nem megy. Ha van kérdésed válaszolok.
Andra | #35344 | 2007-07-09 08:59:08 | Válasz a #35342. hsz-ra
Szia ericsike!!!
Na végre, csak elõcsalogattunk!
Ide miért nem tudod feltenni a képeket???? Segítsek valamiben?