Kyra: Lambiban van a papagajos taverna ott, ahol a sziget eszaknyugati csucske van. Nem tom mar hogy hivjak a tavernat, de egy csomo napagy meg napernyo van elotte es homokos a strand. Amugy nem olcso a hely es meg le is huznak.
Akkor a papagáj csak csalinak van kitéve? Gondolom. Túlzottan költekezni nem akarunk. Valószínû, hogy teljes ellátással megyünk. Akárhogy számolgattunk így még mindíg olcsóbban jön ki. Jó, hogy leírtad az árakat! Megnéztem a szálloda honlapját. Elég jónak tûnik.
Egyre valószínûbb. Egyik szemem zokog a másik üveg. Meghiúsult amirõl beszéltünk. Sajnos. De így viszont el tudunk utazni. Remélem. Bár amilyen fordulatokat hoz az élet én már nem csodálkozom semmin. Sajnos nem 100% az utazás csak kb 60.
Mennyi idore mentek? Csak azert kerdezem, mert probalj ugy kalkulalni hogy nekunk 2 hetre 1000 euro volt kiporciozva es az utolso 2 nap mar kicsit szukos volt, pedig nem eltunk nagy labon. Igaz csak reggelink volt a szallodaban.
Sajnos csak tegnap realizálódott, hogy 16-án megyünk Kos-ra. Igaz elõzetesen már nézelõdtem látnivaló ügyben, de azt hiszem a Tõzsér könyv lenne az ideális idegenvezetõ. A könyv beszerzése viszont ahogy olvasom nem fog menni. No sebaj.
Segítsen valaki. A kiszáradt tó és a pávavölgy és a melegvízû forrás pontosan merre található?
A kiszaradt to Tigaki es Mastichari kozott, a Pavavolgyrol nem hallottam a Therma peig a sziget eszaknyugati reszen az ut vegen van. Nem tudod elteveszteni mert ott vege az utnak teljesen. Egyebkent szerintem a Vincze kiado konyvei sokkal jobbak de sajnos Kos nem jelent meg ebben a kiadasban, csak Kreta Rodosz es Korfu.
Ferrari! Köszi. Majd a jövõ héten dõl el véglegesen. Remélem el tudunk utazni.
Karaj! Mi csak egy hétre mennénk. 1000 euro nem kevés. Nagyon húzós árak vannak Kos-on. Még nem vettem eurót. Majd csak akkor ha tutira utazunk. Mivel teljes ellátással leszünk remélem kajára nem kell sokat költeni. Az ajándékokra viszont tuti sok elmegy.
Mi kb 35 eurobol megvettunk mindenkinek mindent (15 embernek). Szerintem ajandekra nem szabad sokat kolteni, hisz nem az ertek a fontos, hanem hogy viszel haza valmit.
Aranyos vagy Ferrari! Nagyon szeretnék Kosra menni. Bízom benne, hogy összejön. Már régen vágyam megnézni ezt a csodálatos szigetet.
Karaj! Ti nagyon ügyesen megoldottátok. Eddig mi mindíg elég komoly ajándékokkal tértünk haza. Most közöltem a családdal, hogy idén csak jelképes ajándékot kapnak. Nem nagyon tetszett nekik. Lehet, hogy elkapattuk õket. De ha felbosszantanak nem hozok senkinek semmit. De egy fekete-arany vázát vagy készletet mindenképp szeretnék hozni és sok-sok fûszert! A fûszerek is drágák voltak? Olivaolaj?
Sajnos a Tõzsér könyvet nem nagyon lehet már beszerezni, de itt a hellasz.hu "Leírások" rovatában megtalálod a szigetrõl készült részletes ismertetõmet. Abban minden fontosabb lánivalóról írtam. Segítségedre lehet, olvasd el.
Köszi, szerencsére a sok leírás és az ilyen segítségek alapján már van elképzelés a megnéznivalókról.
Természetesen majd én is beszámolok a tapasztalatokról és megpróbálok majd segíteni ha valakinek lesz kérdése.