Akkor átmentél túristásba
Gondolom azért a mocira még mindíg felszereled a kamerát
Elolvastam a beszámolódat!Nagyon klassz lett,tõled megszokottan nem a szokványos
Azért a fórumos dolog még míndíg szálka az újjadban
Megyünk Thassosra A megfelelõ helyen kérdezhetek tõled ezt azt
Barátaimnak mindig is szívesen állok becses incselkedésére
Abban viszont nincs igazad, hogy szálka lenne bennem, inkább csak levontam bizonyos következtetéseket, de ez szinte mindennapos dolog az ember életében.
Szia Kakadu, még csak a 3. oldalnál tartok de merõben újat alkottál. Ilyen stílusban még senki sem írt, éppen ezért nagyon tetszik. A humor? - meg...nem is tudom - jó tetszik, köszi
Kakadu, azóta sikerült végigolvasnom. Jókat mosolyogtam, nagyon élveztem. Kicsit a régi Hofira emlékeztettél vele Szerintemmegállnád a helyed komikusként (vagy minek hívják e szakmát) a tévében is. Rengeteg infót tudtam meríteni belõle és rögtön kedvet kaptam Lefkadara. Köszi, hogy megosztottad velünk.
A lábaddal mi lett? Tudtál vele azért fürdeni? Megggyógyult gond nélkül.
Köszönöm a dicséreteket, híztam is vagy két kilót
A lábammal nem sokat törõdtem; az õ dolga a gyógyulás, oldja meg, ahogy tudja, én egy nap motorozás után már fürödtem és semmi gond nem volt vele.
Sok beszámolót olvastam; sok infót is merítettem belõle, de õszintén szólva kicsit tényszerüeknek találtam õket és mivel ez egy - valahol - zárt közösség, úgy gondoltam megengedhetõ a közvetlenebb, lazább stílus, persze nem a tartalom rovására. Igyekeztem a tényeket és a véleményemet különválasztani, remélem ez is össze jött.
A képek között látott motorcsónakok ára 30EUR/óra vagy /nap?
Hány személyesek és Nikianán kivül máshol is lehet ilyen járgányt bérelni?
a fotoid fantasztikusak.
A 19-es fotón szereplõ 7 személyes, megy mint az állat, mint látod középkormányos, hidraulika emeli ki a motort partközelben. Júniusban 50 € volt egy napra + a benya. A másik 5 személyes a 91-es fotón, a kézzel, hátul ülve irányitós tipus, persze kissebb teljesitményü, 30 € volt egy napra + benya. Nidriben bérelhetõek 9-tõl. Szerintem a kikötõn kicsit túl, a déli végeken érdemesebb keresgélni, jobbak és teljesen korrektek még a maradék benya visszamérésénél is. Adnak egy térképet, hogy merre járhatsz (elég nagy terület, vagy 50 km2), asszem 6-ig kell visszaérned.
Kakadu a benzint (gázolaj?) adják hozzá, vagy neked kell venni kannában és odabinni? Tudom,ez most buta kérdés, de úgy értem, ha nálad kifogy, neked kell utántölteni? Meg nem kell a motorcsónakbérléshezvalami motorcsónakos vezetõi engedély? Mert foglalkoztat a gondolat, hogy az idei nyaraláson talán mi is bérelnénk...
Feltöltött tankal adják és este vissza mérik, hogy mennyi fogyott. De van még egy plusz tizliteres kanna benzin is a csónakban, hogy ne keljen tolni a legközelebbi kútig! Engedély nem kell, kioktanak és adnak térképet, hogy merre kolbászolhattok.
Bazi nagy terület!
Köszi, gondolom ez és szigetnél is hasonlóképp van (jelen esetben Karpathos ). Egy napra mindenképp ki kéne venni, mert ott is remek kis öbök vannak, amiket csak a víz felõl lehet megközelíteni.
Kakadu!
A képeid nagyon jók lettek
De a 43 fok az nagyon kemény lehetett...
Gondolom fogyott a Mythos rendesen
Ja a tuti gumimatrac még mindíg kapható a tavalyi helyen,nagyon bevált