Szerintem ezek abszolut használatlanok, mivel sokakat csak az érdekel, hogy hol van a szállásuk. Ezeken pedig nincs feltüntetve, és lehetetlen is lenne.
Szóval aki megy Paraliára nyaralni tuti a faluban nem tud, és nem is fog eltévedni. A szállások miatt pedig nyugodtan kérdezzetek.
Igen, ugyan az, de amit irtál, ha megnézed egy bescannelt térkép, ha valaki nyomtatni akarja, akkor a paralia honlapján lévõt jobb lesz nyomtatni. Csak le kell menteni a képet, akkor nem kell tologatni
Látom Periclesnél kajáltatok!:)Mi is oda jártunk mind a 2× az utobbinál ajándékkal is meglepet minket,mi is vittünk neki magyar bort,Idén Fütyülös mézes málnást!:)Nagyon aranyos bár csak mutogatással tudtunk beszélni nem tud angolul sajnos:( Azt szeretném kérdezni hogy nem volt ott egy picit ducibb felszolgálo lány?hosszu göndör a haja és mindig mosolyog Efi a neve. ?
Ildiko90: Efi nem volt ott, vagy lehet volt, de bennünket mindig a fiúk szolgáltak ki. Mi beszéltünk velük angolul. Minden elkészítettünk bármit kértünk, még a kukoricás pizzát is. Volt egy barna hajú hölgy ,picit alacsony, de õ mintha a tulaj párja lett volna.
Igen a feleség hátol fõz és van egy lánya aki nagyon hasonlit az anyukájára de õ már sztem nem dolgozik ott mert tavaly is csak látogatni jött mert született egy fia!Hát Efit nagyon sajnálom nagyon jóban voltunk!Ha adsz egy mail cimet küldök egy képet a tavalyi pincér srácról és megtudnád mondani nekem hogy õ ottvan e?
Három fiú volt ott, egy egészen rövidre nyírt hajú, imádta a fiunkat. Igaz kinn minden görög szereti a gyerekeket. Egy magas barna fiatalember, és egy alacsonyabb barna hajú.