Sziasztok! Még 3 hét és mi is indulunk Görögországba! Elõször Paralia-ra megyünk, ott eltöltünk pár napot, utána pedig átautózunk Sarti-ra! Úgy tervezzük, hogy Paralia-ról elmegyünk majd Thessalonikibe, megnézzük a Meteorakat, Makrigialost..stb.
Szállással kapcsolatban szeretnék Tõletek tanácsot kérni. Eddig úgy néz ki, hogy 4-en megyünk, így 4 fõre kellene nekem valami szállás ajánlat! A csapatból vannak akik aggódnak, hogy nem fogunk szállást találni, ezért gondoltam érdeklõdöm, hátha tudtok valami okosat mondani.
Az is érdekel ,hogy mennyibõl jön ki kb. 1 éjszaka / fõ! Nincsenek nagy igényeink, a lényeg, hogy tiszta és olcsó kis szállásunk legyen! Remélem tudtok segíteni!
Sziasztok... lehet hogy most sokan megolnetek, de eppen itt ulunk a parommal Panosnal a Caravelben. Nagyon meleg van....es jol erezzuk magunkat. Tegnap voltunk Panossal motorturan es elkepeszto volt.... sok puszi nektek innen Paraliarol
Barbageorgopulosznak írjál egy privit, neki vannak kint kapcsolatai, és szerintem szívesen segít ha tud. Ha Paralián nincs esetleg szállás, akkor menjetek át Korinisra kb. 5 km Makri irányába. Az egy pici OB , és vannak apartmanok, lehet ott hamarabb találtok szállást. Mondjuk ez a falu nincs a partmentén, de szükös esetre még jó lehet.