Szia!
Köszi megkaptam és válaszoltam is!
Köszönjük már minden megvan és tényleg egyre jobban nem bírok magammal
Mégiscsak elsõre megyünk!Remélem ezután sûrûbben mehetünk
Mit gondoltok mennyire fontos olyan tengerjátó cipõt vagy mit vinni?Nos az még nincs...és nemtom vegyünk e egyáltalán
Szerintem Vrasnába nem kell úszócipõ, nekünk legalábbis tavaly nem hiányzott. Csak közvetlen a tenger elõtt kavicsos a part (az is aprókavics), a tenger alja már homokos és egyébként is nagyon gyorsan mélyül.
Egyetértek Kristin1-gyel, Vrasnába nem kell úszócipõ. Széles, homokos a part, csak a víz elötti sáv aprókavicsos és sajnos gyorsan mélyül a tenger. Kellemes nyaralást kívánok!
Mit gondoltok mennyire fontos olyan tengerjátó cipõt vagy mit vinni?Nos az még nincs...és nemtom vegyünk e egyáltalán
Szia,
ha nincs úszócipõtök, az sem baj, mert ha mégis úgy ítélitek meg kint, hogy kell, ott is tudtok venni egy mûanyag tépõzáras szandált, az is megteszi. Mi is úgy jártunk tavaly elõtt, hogy elfelejtettem betenni a csomagba és ott vettünk egy mûanyag szandit, ami tökéletes volt erre a célra.
Sziasztok!
Mindenkinek köszi a választ
És reméljük tényleg jó lesz!Mostmár tényleg visszaszámlálunk
Megyek is pakolászni!
Ha visszajöttünk mesélem mi volt és milyen volt
Jó utat Hajni! Olyan jó nektek. Most irigy vagyok, mert nekem még 44 nap. Csinálj majd sok-sok képet! (Én meg majd nosztalgiázok egy jót, miközben nézegetem õket. )