Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 286
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Eunion
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35155 Üzenet linkje2007-07-07 22:23:59 

Sziasztok!
Mint köztudott, Kefaloniára csak egy iroda szervez utat, s partneri hálózatán keresztül értékesíti azt.
Sejtem hogy elkéstem a válasszal, pénteken még talán 4 hely volt a gépen hétfõi indulással. De mindig lehet számítani last minute-ra, idén legalábbis még minden idõpontra volt. s hogy melyik szállás - talán lényegtelen , Kefalonián úgyis csavarogni kell. Én hétfõn megyek, hogy képben legyek icon_smile.gif

# 287
Eunion
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35159 Üzenet linkje2007-07-07 22:47:47 

Bocs, két iroda szervez, de nagy különbség van az árai között, fõleg last minuteban, ezért épült be csak az egyik az agyamba, bár mindkettõ jó partnerünk.
# 288
Belanor
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35277 Üzenet linkje2007-07-08 21:29:02  Válasz a #35155. hsz-ra Előzmény #35155

Két helynek tudom a gazdáját icon_biggrin.gif
# 289
Anna?
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35359 Üzenet linkje2007-07-09 10:21:32 

atosz írta:
anna?

Ha úgy gondolod ,hogy írjak még,és részletesebben akkor folytatom a második nappal: Ithakával és dél -Kefalóniával. Valóban beakarjátok járni a fontosabb helyeket, tényleg lökni kell a szenet...Kefa lényegesen nagyobb Zanténél. icon_rolleyes.gif icon_biggrin.gif

aha, lécci írjál még ilyeneket!!! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
ithaka nem passzolna jobban az északi túrához?

# 290
Anna?
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35364 Üzenet linkje2007-07-09 10:46:40  Válasz a #35277. hsz-ra Előzmény #35277

mázlisták.
# 291
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35382 Üzenet linkje2007-07-09 12:23:47  Válasz a #35359. hsz-ra Előzmény #35359

Azért nem folytattam Ithakával,mert nem endgednek ki bérelt kocsival a szigetrõl.Egyik szigetrõl a másikra még soha nem engedtek át sehol.Na meg Ithaka egy külö szám,egy külön nap lenne ha bekompolhatnál.Változatlanul a fakultatívat ajánlom ami kb.akkor olyan 35-38 € volt.Megérte.Most mennyi azt nem tudom.Kettõtöknek számoljatok egy 75€.Igy is ,úgy is rámegy egy nap.No persze ti tudjátok.Ha volna szervezett utazás erre a szigetre-mennék,de én nem hallotam még róla.Tehát ezért nem kötöttem egybe az északi kavirnyászást Ithakával.Silót azt vagy vesztek,vagy vinni kell magatokkal,vagy megkajáltok valamelyik étteremben. icon_rolleyes.gif icon_mad.gif icon_biggrin.gif
# 292
Anna?
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35387 Üzenet linkje2007-07-09 12:39:54  Válasz a #35382. hsz-ra Előzmény #35382

na ettõl féltem...nembaj, majd befizetünk fakultatíve.
akkor viszont 3 teljes napunk lesz kefalóniára, és a negyediken nézzük meg ithakát.
ezek szerint az ithakai programon nincs közös sütögetés, meg csoportos borozgatás-szirtakizás? icon_cry.gif
azért jöhet a második-harmadik napi utiterv! icon_biggrin.gif

# 293
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35450 Üzenet linkje2007-07-09 17:11:25  Re:

[quote="anna?"]na ettõl féltem...nembaj, majd befizetünk fakultatíve.
akkor viszont 3 teljes napunk lesz kefalóniára, és a negyediken nézzük meg ithakát.
ezek szerint az ithakai programon nincs közös sütögetés, meg csoportos borozgatás-szirtakizás? icon_cry.gif

Egész Ithakát bejártuk elõször északot,majd vissza délre és lényegében a fõvárosába Vathiban fejeztük be.Egész nap 38 fokos meleg és még annyi idõnk sem volt,hogy valahol egy jót fürödjünk.Gondolhatod egy-egy megállásnál kaptunk egy 30 percet v,még annyit sem.Vízen kivül mást nem is kivántunk,piát nem is mertünk inni, a hatásától egyböl koki lett volna az ember vagy eldobja magát...A hüvöst kerestük,meg a hidegvizet. Ezektõl függetlenül gyönyörû egy sziget!!Mindenkinek csak ajálhatom!Hazafelé a buszi Illatokról már nem írok,mert olyan spray nincs ami azt közömbösíti,legfeljebb 3 felbõszített görény,pedig mûködött a kondi.Sütögetés meg borzgatás? ááá ahhoz hüvösebb és több idõ kell.

Hát errõl ennyit! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 294
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35466 Üzenet linkje2007-07-09 18:21:05 

Második nap mehettek nyugat-Kefalóniába.Mirtosi elágazásnál balra.Bérlésnél kérjetek és adnak egy jó térképet.Itt ahova érdemes menni,mert nagyon szép:Zola,Atheras beach,Petani öböl,Lixuri és Xi a vörös homokjával.Fürdéssel, kajálással és még nyugatabbra két három hely megnézésével tulajdonképpn este lesz mire visszaértek Lassiba.A harmadik nap át keletre Samiba amit érdemes megézni,majd irány délnek.Itt lehet nyomni a kakaót,sok a korlátozó 60-as tábla, de én mentem a taxisok után 100-110-el.Ha betartottam volna a korlátozó táblákat még mindig ott lennék.Porost nézzétek meg,itt lehet jó fürdeni,meg silózni.Majd a partmentén leértek Skalaba ami nem dobott fel.Kövekezõ ha megnézitek Katelios,Lourda és még sok falu.Travliatánál mi lementünk balra és így kacskaringóztunk haza Svoronataba.Enosi hegységet sokáig nézhetitek a gyönyörû kefalóniai fenyõivel,mert jó sokáig ott mentek mellette.A JÓn -tengeri szigetek legmagasabb hegye.Talán ezt is megtudjátok tenni egy nap alatt. icon_surprised.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
# 295
Méri0705
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35550 Üzenet linkje2007-07-10 01:23:36 

Na szép jó estét megérkeztünk,majd ha felkelltem irok....nagyon szép volt a sziget de vannak hiányosságok is majd mindenrõl beszámolok!
# 296
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35556 Üzenet linkje2007-07-10 07:03:40 

Szia Méri0705!

Üdvözöllek dicsõ hazánkban,remélem jól vagytok és jól is pihentetek és gondolom még nem akaródzott hazajönni.Ha lesz idõd várjuk a kíméletlenül reális beszámolódat. Köszönettel elõre is: atosz icon_biggrin.gif icon_cry.gif icon_biggrin.gif icon_sad.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 297
Anna?
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35591 Üzenet linkje2007-07-10 11:26:35  Válasz a #35450. hsz-ra Előzmény #35450

hát nem mondhatnám hogy olthatatlan vágy gyulladt bennem az ithakai fakultatív program iránt...akkor inkább átbuszozunk, és ott helyben bérelünk robogót vagy autót. ez az együtt sülünk-együtt izzadunk projekt annyira nem jön be. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
# 298
Anna?
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35593 Üzenet linkje2007-07-10 11:28:22  Válasz a #35466. hsz-ra Előzmény #35466

ezt is kijegyzeteltem, kösz szépen icon_biggrin.gif !
# 299
Bubo74
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35651 Üzenet linkje2007-07-10 19:00:46 

Hali, egyelõre próbálom megszokni a 15 fokot, aztán beszámolok. Csaóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
# 300
Méri0705
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35673 Üzenet linkje2007-07-10 20:29:56 

Na újra itt sziasztok!
Hol is kezdjem....Este érkeztünk meg Kefaloniára nagyon fáradtan ahol a busz várt minket nekem elsõ látásra olyan volt mint Korfué persze aki járt már ott az tudja milyen nekik szól! Aztán megérkeztünk Svoronatába a Sotiris nevü apartmanba ahol nagyon kedves görög tulaj várt minket és egész jól tudott angolul persze szóba is elegyedtünk vele..mesélt mindenrõl aztán mikor felfedeztük a szobát az jó volt nagyon majd küldök képeket.Nekem sokkal jobbnak tünt mint a Pink ami egybõl mellette van.Minden reggel meleg friss kenyér volt! Szóval folytatom...Az igaz hogy közel van a reptér de este11-kor lezárják a nyugodt alvás végedt!Úgyhogy nem vészes mi is tudtunk aludni!Persze csak késõ este!!!!!mert az ember ne aludni menjen már oda,hanem élvezni minden napot!!!kevés alvással!Másnap reggel lementünk a partra buvizni,jó volt.Utánna eligazítás volt helyi idõ szerint 13-kor ott beszámoltak mindenrõl fak.program,közlekedésrõl,városról..amit tudni kell!Igaz mondtam nektek hogy motorozni fogunk DE nem igazán ajánlom,sok a pici kanyargós út és sokkal biztonságosabb a kocsi ,árak:én a két legolcsobbat irom le:1.Fiat Seicento (3nap-100euró,5nap-155euró) 2.Hyundai Atos (3nap-120euró,5nap-185euró)-ez klímás szervos!-mi ezt választottuk,kívülröl gáz de belülrõl meglepõen jó-CD-s rádiós magnó van benne!-ezek teljes caskóval vannak akár törni is lehet icon_biggrin.gif de ha nem muszály akkor ne,mert a mi csoportunkban volt!De nem volt sérülés szerencsére.6-kor hozták este és ha lejárnak a napok utolsó nap 16:00-kor kell visszaadni!Nekünk jó volt én is kipróbáltam...folyt köv.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 19 20 21 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu