Teljesen korrektek az árak, feltérlenül kifogom probálni , szerintem nagyon jó moka lehetett nektek is . Az 5 személyesnél mennyire sekély vizben lehet még haladni 50 cm ?
50 cm-nél már necces; csak egy kõ legyen "feljebb" és már gajra megy a propeller! A kölcsönzési dijban benne van a biztositás, de az a propelerre nem vonatkozik, erre nagyon kell ügyelni!
Volt a Lidliben is 1* 2000 pénzért,de persze nem kaptunk.....
Viszont a budaörsi outletben van egy nagy játékbolt ott mindíg van,bár nem olcsó 4000 pénz
Nálunk már mindenkinek van sajátja
Üdv mindenkinek, én nem voltam még Lefkadán, de ami késik, nem múlik. Jövõre tuti, hogy oda megyünk nyaralni a kiscsaládommal. Nemrég jöttünk haza Zakynthosról, fenomenális egy sziget. Nagyon tetszett, béreltünk egy autót és felfedeztük egy kicsit. Érdekelne, hogy a phillipposba milyenek az árak, ja és a kislányunk 4 éves lesz jövõre, itt is ingyenes a szállás a gyerekeknek, mert zantén szinte mindenütt az. Elõre is köszönöm az információkat.
Tudna valaki infót adni a taxitarifákról Lefkadán? Nagyon szeretnénk jövõre a nyugati oldalon szállást, de autó hiányában szervezett buszos úttal mennénk, ami viszont Nidriben tesz le. Nem tudom hogyan juthatnánk át csomagokkal a pénztárcánk kiürítése nélkül... Lehet, hogy halva született ötlet?
Nidribõl a nyugati part akár észak, akár dél felé kerül a taxi (a hegyek miatt egyenesen nem nagyon megy át) 30-40 km, a tarifák kicsit magasabbak mint nálunk.
Viszont itt már korábban téma volt, hogy egy-két ügyesen megcsinált, megvágott fotóval nagyon át lehet verni a kedves ügyfelet, példa erre az a topiktársunk akinek azt írták, hogy az appartman csak 400 m-re van a tengertõl. Ez igaz; csak fölötte! Kocsival az majd 5 km.
És ez igaz is, bár azért a fényképeken azért lehetett látni hogy 400 méternél azért nagyobb távolságra van a part
Bár fotóid után lett világos idén is ( tavalyi tulajdonos is 800 métert írt és volt 3 km- ez görög szokás lehet), hogy valaki nem fog inni az Isteni nektárból és az nem én leszek