Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1336
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35600 Üzenet linkje2007-07-10 11:45:28  Válasz a #35561. hsz-ra

BRobert!

Oda se neki én sem beszélni túl jól magyar icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

# 1337
Bodorpetya73
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35611 Üzenet linkje2007-07-10 12:54:09  Válasz a #35559. hsz-ra Előzmény #35559

Nagyon megköszönném a térképet és köszönet a sok hasznos infóért.A cím:bodorpetya73@freemail.hu
# 1338
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35621 Üzenet linkje2007-07-10 14:46:32 

Szevasztok!
Ha nem haragszol, akkor én is szeretnék egy térképet Róbert. Mi vonattal utazunk, majd szeptemberben és tervbe van véve egy Athéni kiruccanás is szintén vonattal "maszekban". Azt hiszem velünk a Beának különösebb dolga nem lesz, mint, hogy egy jó napsütötte szobát szereténk. A többit meg rábizzuk a természetre, ja meg magunkra.
BRobert, az E-mail címem fent a profilban. Elõre is köszönöm a térképet.
Mindenkinek további jó nyaralást kívánok.

# 1339
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35623 Üzenet linkje2007-07-10 14:49:03 

Szia Sancho!
Már csak pár nap és gyönyörködhettek a kristálytiszta tengerben és süthetitek a hasatokat.

# 1340
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35627 Üzenet linkje2007-07-10 15:20:07  Válasz a #35623. hsz-ra Előzmény #35623

BRóbert!

Megjött a térkép! Örök hálánk érte! Nagyon szépen köszönjük!

# 1341
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35628 Üzenet linkje2007-07-10 15:23:46  Válasz a #35623. hsz-ra Előzmény #35623

Cerezin!

Igen már csak 17 nap... Reméljük gyorsan eltelik. Abban is reménykedünk, hogy a nyaralás viszont nem szalad el olyan gyorsan. Majd igyekszünk jól kihasználni minden idõt. Ahogy elnéztem már nektek sincs olyan sok hátra. Mármint a nyaralásig icon_smile.gif
Viszont nektek annyival lesz könnyebb, hogy minden hazatérõtõl kaptok valami tanácsot, vagy segítséget. Mire kimentek, tiszta profik lesztek mi mennyibe kerül és mi hol található icon_smile.gif
Bízom benne hogy az idõ is kegyes lesz hozzánk, mert ami mostanában itt nálunk van az nem nyár...
Talán Nei Pori elég messze van, hogy igazi nyár legyen.

# 1342
Rattila76
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
37 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35643 Üzenet linkje2007-07-10 17:37:18 

Üdv Mindenki!

Én idén megyek elõször Nei Poriba és ráadásul autóval.Azt szeretném tõletek megtudni, hogy van e leágazás az autópályáról Nei Porinak vagy Platamonas-nak kell kimenni.A lényeg a legegyszerübb bejutás Nei Poriba. icon_smile.gif

# 1343
Zsupoc
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35646 Üzenet linkje2007-07-10 18:27:28 

BRobert! Köszönöm szépen a térképet, én is megkaptam! icon_smile.gif
# 1344
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35650 Üzenet linkje2007-07-10 18:58:40 

Cerezin!
Szerintem ne akarj te annyira egy jó napsütötte szobát! Nálunk összesen 4 szoba volt a 2 apartmanban, mindegyikben egy dupla és egy szimpla ágy. Egyetlen ágyra sütött rá reggelente a nap és kié is volt? Az enyém. icon_confused.gif Hát nem volt az mindig mosolygásra késztetõ! icon_lol.gif Napközben is az asztalokat vándoroltattuk a házon körbe, éppen hol nem sütött a nap és hol volt egy kis szél. 40 fok felett bizony ez komoly probléma volt. icon_wink.gif
Más: a medencés hely a falu bejáratánál. Magyarok mûködtetik, esténként magyar zene szûrõdött felénk tõlük és csak jókat hallottam felõle. Nem próbáltuk ki, így az árakat sem tudom, de érdemes lehet kipróbálni.
A buszosoknak meg van egy ötletem, mi a szerb csoportnál láttuk az idén, bár tényleg összetartást igényel. A csoport kisebbik fele fenn maradt a csomagokkal, a többiek lementek fürödni a gyerekekkel. Amikor megérkezett a busz szóltak nekik, gyors zuhany a parton és rongyoltak felfelé. Egyébként (nem a Beát védve) anno mi is úgy oldottuk meg a mellékhelység kérdését a buszra várva, hogy bementünk egy-egy tavernába. Tény, mi is voltunk olyan helyeken már ahol biztosítottak a buszosoknak csomagszobát, mellékhelységet, de tény ez nincs mindenhol így. Sajnálatos dolog, de ez van.
Másik érdekes történetem arról, hogy meddig is tarthat a Bea hatásköre: Férjem a partról felfelé tartva egy magyar autót látott amit kifulladva tologattak hasztalan. Aksi lemerült, diesel lévén nem egyszerû belökni. Mondta segít a mi autónkkal behúzni, de most az egyszer a nagy kapkodásban a kötél itthon maradt. Mivel a másik autóban sem volt és senki nem volt otthon bementek az EVI Tourshoz segítséget kérni. Nos ha nem a férjem meséli el sem hiszem: a tulaj nagy ímmel-ámmal megnézte a saját autóját (nem talált) közben nagy hírtelen minden benn lévõ alkalmazottnak kiadta a feladatot, õ úgy érezte azért, hogy ne érjenek rá segíteni. Azért ez érdekes tapasztalat volt. icon_confused.gif
Én megmondom õszintén, viszonylag elég sokat beszélgettünk a Beával és úgy látom jól csinálja a dolgát. Már ami rá van bízva és amit megtehet. De elég rendesen kell állnia a villámhárító szerepét az utas és az iroda között. Nyílván nagyon sok jogos kérés van azt semmi képpen nem vitatom, de a mi házunkban is volt hihetetlen utas akinek az arcán egy kis mosoly sem volt soha és csak a panasz árdat belõle folyamatosan. Na az utasok ezen részét nem értem, minek is fizet ki egy rakás pénzt arra, hogy rosszul érezze magát. icon_eek.gif
Na de mi bizony élveztük azt a röpke két hetet ami adatott, ami nem tetszett már el is felejtettem. Volt egyáltalán olyan? icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 1345
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35653 Üzenet linkje2007-07-10 19:03:23 

rattila76 írta:
Üdv Mindenki!

Én idén megyek elõször Nei Poriba és ráadásul autóval.Azt szeretném tõletek megtudni, hogy van e leágazás az autópályáról Nei Porinak vagy Platamonas-nak kell kimenni.A lényeg a legegyszerübb bejutás Nei Poriba. icon_smile.gif

Az autópályán ha a várat elhagyjátok pár km-rel arrébb van a tábla ahol le kell térni. Ha beértek a faluba (azt gondolom a szállásotok alapján, hogy Dias Zeusosok vagytok) balra forduljatok a fõutcán és jobb oldalt megtaláljátok az EVI Tours irodáját. A pályától a faluig elég kanyargós az út, de egyértelmû, nem lesz gond.

# 1346
Péter68
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35666 Üzenet linkje2007-07-10 19:58:46 

Szia Katus!
Köszönöm a telefonszámot.Tudnál esetleg infot az apartmanról,4-en megyünk?
Péter

# 1347
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35669 Üzenet linkje2007-07-10 20:09:42 

Szevasztok!
Sancho!, mi már voltunk Nei Pori-ban, de még a mult században. Azóta biztos megváltozott a kép. Úgy gondolom a templom és a házak azért maradtak a helyükön. Mindig jól jön az embernek egy kis segítség, hogy felfrissitse az emlékeket. Persze azóta voltunk már 2x Paralián és voltunk Dionisios Beach-en és Makrygialoson, de nekem Nei Pori tetszik eddig legjobban. Persze mindenhol jól éreztük magunkat.
Kedves Rebeka!
A napsütötte szobát azért említettem, mert szeptember azért más, mint a június. Mikor szeptemberben voltunk Paralián a nejem úgy megfázott, mert egyáltalán nem sütött oda a nap és elég sokat esett az esõ, hogy elég hûvös volt utána egy hónapig volt táppénzen. De ez már a mult.
Mi mindig ugy indulunk, hogy szép lesz és azzá is akarjuk tenni a két hetet.
Üdv. Mindenkinek.

# 1348
Bodorpetya73
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35671 Üzenet linkje2007-07-10 20:12:20  Térkép

Megkaptam a térképet,köszönöm szépen.
# 1349
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35672 Üzenet linkje2007-07-10 20:15:16 

Hát valóban: hûvösrõl és esõrõl nem igen volt szó. Ill. bocs: volt egy borús nap, széllel és kis záporral, de hatátozottan jól esett a változatosság a 45 fok nappal és 38 fok este után. icon_wink.gif Ilyet én még nem tapasztaltam, határozottan átfogalmaztam a meleg fogalmát. Amikor végre feléledt a szél és ennek már kezdtünk örülni, nyílvánvalóvá vált, hogy ezzel minden csak rosszabb lett. A szél forró volt, melegebb mint addig a levegõ. Na jó, mindez nyakig a vízben sötétedésig jól viselhetõ volt. icon_wink.gif
# 1350
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35687 Üzenet linkje2007-07-10 21:01:39  Válasz a #35669. hsz-ra Előzmény #35669

Cerezin!

Makrygialoson én is voltam a múlt nyáron, de itt még nem jártam. Háááát... a múlt század óta valóban sokminden változhatott, de akkor neked lesz egy kis elõnyöd. Legalább is a templomot megtalálod icon_smile.gif
Majd mi is mesélünk, mi mindent láttunk. Én csak az idõjárástól tartok egy kicsit. Napsütést és meleget szeretnénk icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 89 90 91 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu