Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2341
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Dobodora
Aktív fórumos
Aktív fórumos
106 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36035 Üzenet linkje2007-07-12 13:00:17 

Én is voltam horvátországban. Csak annyit fûznék hozzá, hogy Horvátország az Horvátország. Ízlések és pofonok.
# 2342
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36057 Üzenet linkje2007-07-12 14:23:18  Válasz a #36035. hsz-ra Előzmény #36035

Szia Petros, holnapután utazol icon_biggrin.gif Szuper lesz Nektek! Kalandos és problémamentes utat kívánok, újra icon_wink.gif

Szia M.Gyöngyi, az Ibusz kinti partnerirodája a Pieria Travel. Az Õ szervezésük nem szokott változni, amit írtam ( a hazahozott prospektusukról írtam le tegnap ), azok pontos infok, ha szeretnétek fakultatív kirándulást, tervezhetitek ezekkel a dátumokkal.

Ostor, szia. Én is voltam Horvátországban 2x s Görögországban 3x. Mind a kettõ más. Görögországban (talán) kedvesebbek az emberek, homokos a part s lassabban mélyül. Horvátországban kicsit zárkózottabbak, de pl nekem tetszik a sziklás part, esztétikailag szebb. De ez csak a magánvéleményem. Két ország kultúráját, fekvését, nehéz úgy összehasonlítani, szerintem nincs "jobb" vagy rosszabb, inkább írjuk úgy, MÁS. Aki utazik, érdemes utánaolvasnia az adott ország szokásainak, kultúrájának, s akkor kevesebb meglepetés érheti.
A mostani úttól ne félj elõre, biztosan remekül fog sikerülni. A hangulat az emberen s a hozzáálláson múlik mindig.

# 2343
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Diszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36064 Üzenet linkje2007-07-12 14:50:25 

Sziasztok!

Képzeljétek...nyaralás utáni elsõ munkanapomon behívott a fõnököm az irodába és közölte velem hogy mást küld el az irodával Paraliára!Szóval most már nem megyek Paraliára. icon_cry.gif

# 2344
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Diszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36065 Üzenet linkje2007-07-12 14:55:13 

Mariann:

SOKRATIS APARTMANOK

Fekvése: ízlésesen berendezett, felújított apartmanház Olympic Beach központtól 200 m-re, csendes övezetben, a homokos, lassan mélyülõ tengerparttól kb. 250 m-re található (Paralia 2 km). Szupermarket és vásárlási lehetõségek is vannak a közelben. Parkolási lehetõség az utcán az apartman elõtt illetve mellett.

Apartman típusok:
4-5-ágyas apartman: 3 légteres, két hálószoba és egy elõtér konyhasarokkal, fürdõszoba zuhanyzóval, WC-vel, balkon kerti bútorokkal, konyhasarok a legszükségesebb eszközökkel van felszerelve.

Ellátás: önellátás, de félpanzió igényelhetõ felár ellenében.

Ajánljuk: nagyobb baráti társaságoknak, nagy családosoknak

Nem tudom hogy erre gondoltál e?!

Az utazással csak annyi bajom volt hogy bedagadt a bokám odafel! Vissza pedig olyan szerencsénk volt hogy emeletessel jöttünk, és asztalnál ültünk ésvelünk szemben viszont nem volt saenki, szóval lehetett feküdni úgy ahogyan akartunk!!!!

# 2345
Ostor67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36066 Üzenet linkje2007-07-12 15:23:57 

én utánna olvastam, gyüjtöttem az anyagot, nyomtattam térképeket, leírásokat, autóval mentünk Horvátországba, de akkor sem tudta megközelíteni az akkor már erõsen megkopott Görögországi élményünket, sejtettem mi vár rám, de az ottani árakra nem voltam illetve nem lehetett felkészülni, igaz ott nem számolgattunk át lépten nyomon, mert oda a nyaralás, inkább bõven vittünk pénzt, de majdnem elment icon_smile.gif
mondják az emberek kedvesek, de nem sok helyi embert láttam mosolyogni, a tengerpart 10 km-es vonalától beljebb még mindíg lehet látni háborús nyomokat, szerintem még kell 5 év nekik

# 2346
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36068 Üzenet linkje2007-07-12 15:31:36 

Szerintem a horvátországi nyaralások az Egyéb utazásaink topicba való. Mindenkinek van róla véleménye, kinek jó, kinek rossz. Ott vidáman megvitathatjuk, hogy ki, hogyan érez iránta. icon_wink.gif
# 2347
Kuttus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36071 Üzenet linkje2007-07-12 16:01:12 

dobodora írta:
Három fiú volt ott, egy egészen rövidre nyírt hajú, imádta a fiunkat. Igaz kinn minden görög szereti a gyerekeket. Egy magas barna fiatalember, és egy alacsonyabb barna hajú.

a rövidre nyírt hajú egy egész utcát futott utánam és barátnõm utána, hogy meghívjon minket discoba icon_biggrin.gif

mi tegnap értünk haza, szüleimnek és öcsémnek nem igen tetszett, mindenen problémáztak, bár már hozzászokhattam volna icon_biggrin.gif
barátnõm és én iszonyat jól éreztük magunkat, vásároltunk egy rakás ruhát, lespanoltunk az idegenvezetõvel, szomszédokkal icon_biggrin.gif
a görög pasik huhh nagyon rámenõsek de tetszett! kár hogy németül nem igen beszéltek, de megtanulok angolul, jövõre tuti biztos hogy megint Paralia, de ezúttal legalább két hétre icon_biggrin.gif én Paralia-szerelmes lettem ez egyszer tuti icon_wink.gif

# 2348
Ostor67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36072 Üzenet linkje2007-07-12 16:04:56  Válasz a #36068. hsz-ra Előzmény #36068

maximálisan igazad van icon_smile.gif
# 2349
Ostor67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36073 Üzenet linkje2007-07-12 16:08:47 

a környezetemet apránként kikészítettem annyira várom ezt az utat, 4 hónapja visszaszámolok, 3 hónap, 9 hét, 2 hónap, 5 hét, 1 hónap, 2 hét icon_smile.gif szerencsére már csak 11 nap icon_smile.gif gondolom a nyaralás meg husss, elröpül ... icon_sad.gif
# 2350
Pitypang
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36075 Üzenet linkje2007-07-12 16:38:17 

Szia Myra!!!

Köszi az infókat. Azt megkérdezhetem, hogy ti fizettetek-e felárat azért, hogy meghatározott helyetek legyen a buszon? Mert nekünk azt mondták, hogy csak akkor foglalnak helyet, ha ezt kifizetjük. A kellemetlen a dologban csak az, hogy hárman utazunk, és jó lenne nem elszakadni egymástól. Na meg nem mindegy az sem, hogy hol kapsz helyet a zötykölõdés miatt icon_smile.gif

Volt valaki görög esten? Jó hangulatú? Érdemes elmenni? Vagy inkább mást választanátok?

# 2351
Kuttus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36076 Üzenet linkje2007-07-12 16:43:50 

Pitypang!
Szüleim és öcsém voltak görög esten, azt mondták iszonyat jó! Bár lehet hogy van benne valami mert öcsém nem táncos lábú de még õ is táncolt icon_biggrin.gif meg a képeket elnézve tényleg nagy buli lehetett!

# 2352
Pitypang
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36077 Üzenet linkje2007-07-12 16:51:38 

Míra már leírta nekem hogy kell megnézni az azonos idõpontban utazókat, de amilyen béna vagyok nem megy icon_smile.gif
Tudsz nekem Kuttus segíteni????

# 2353
Pitypang
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36078 Üzenet linkje2007-07-12 16:57:49 

Megtaláltam icon_razz.gif
# 2354
Kuttus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36081 Üzenet linkje2007-07-12 17:15:08 

örülök, hogy meglett icon_biggrin.gif áááh vissza akarok menni Paraliára, nem férek bele valaki bõröndjébe? icon_wink.gif
# 2355
Pitypang
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36083 Üzenet linkje2007-07-12 17:29:29 

Speciel én úgy be vagyok sózva, hogy már tegnap elkezdtem pakolni, pedig sajna még 18 nap, de már mehetnékem van. icon_biggrin.gif
3 éve voltam Görögországban, az frenetikus volt, nem csoda hogy már most indulnék icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 156 157 158 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu