Szia Petros, holnapután utazol Szuper lesz Nektek! Kalandos és problémamentes utat kívánok, újra
Szia M.Gyöngyi, az Ibusz kinti partnerirodája a Pieria Travel. Az Õ szervezésük nem szokott változni, amit írtam ( a hazahozott prospektusukról írtam le tegnap ), azok pontos infok, ha szeretnétek fakultatív kirándulást, tervezhetitek ezekkel a dátumokkal.
Ostor, szia. Én is voltam Horvátországban 2x s Görögországban 3x. Mind a kettõ más. Görögországban (talán) kedvesebbek az emberek, homokos a part s lassabban mélyül. Horvátországban kicsit zárkózottabbak, de pl nekem tetszik a sziklás part, esztétikailag szebb. De ez csak a magánvéleményem. Két ország kultúráját, fekvését, nehéz úgy összehasonlítani, szerintem nincs "jobb" vagy rosszabb, inkább írjuk úgy, MÁS. Aki utazik, érdemes utánaolvasnia az adott ország szokásainak, kultúrájának, s akkor kevesebb meglepetés érheti.
A mostani úttól ne félj elõre, biztosan remekül fog sikerülni. A hangulat az emberen s a hozzáálláson múlik mindig.
Képzeljétek...nyaralás utáni elsõ munkanapomon behívott a fõnököm az irodába és közölte velem hogy mást küld el az irodával Paraliára!Szóval most már nem megyek Paraliára.
Fekvése: ízlésesen berendezett, felújított apartmanház Olympic Beach központtól 200 m-re, csendes övezetben, a homokos, lassan mélyülõ tengerparttól kb. 250 m-re található (Paralia 2 km). Szupermarket és vásárlási lehetõségek is vannak a közelben. Parkolási lehetõség az utcán az apartman elõtt illetve mellett.
Apartman típusok:
4-5-ágyas apartman: 3 légteres, két hálószoba és egy elõtér konyhasarokkal, fürdõszoba zuhanyzóval, WC-vel, balkon kerti bútorokkal, konyhasarok a legszükségesebb eszközökkel van felszerelve.
Ellátás: önellátás, de félpanzió igényelhetõ felár ellenében.
Ajánljuk: nagyobb baráti társaságoknak, nagy családosoknak
Nem tudom hogy erre gondoltál e?!
Az utazással csak annyi bajom volt hogy bedagadt a bokám odafel! Vissza pedig olyan szerencsénk volt hogy emeletessel jöttünk, és asztalnál ültünk ésvelünk szemben viszont nem volt saenki, szóval lehetett feküdni úgy ahogyan akartunk!!!!
én utánna olvastam, gyüjtöttem az anyagot, nyomtattam térképeket, leírásokat, autóval mentünk Horvátországba, de akkor sem tudta megközelíteni az akkor már erõsen megkopott Görögországi élményünket, sejtettem mi vár rám, de az ottani árakra nem voltam illetve nem lehetett felkészülni, igaz ott nem számolgattunk át lépten nyomon, mert oda a nyaralás, inkább bõven vittünk pénzt, de majdnem elment
mondják az emberek kedvesek, de nem sok helyi embert láttam mosolyogni, a tengerpart 10 km-es vonalától beljebb még mindíg lehet látni háborús nyomokat, szerintem még kell 5 év nekik
Szerintem a horvátországi nyaralások az Egyéb utazásaink topicba való. Mindenkinek van róla véleménye, kinek jó, kinek rossz. Ott vidáman megvitathatjuk, hogy ki, hogyan érez iránta.
Három fiú volt ott, egy egészen rövidre nyírt hajú, imádta a fiunkat. Igaz kinn minden görög szereti a gyerekeket. Egy magas barna fiatalember, és egy alacsonyabb barna hajú.
a rövidre nyírt hajú egy egész utcát futott utánam és barátnõm utána, hogy meghívjon minket discoba
mi tegnap értünk haza, szüleimnek és öcsémnek nem igen tetszett, mindenen problémáztak, bár már hozzászokhattam volna
barátnõm és én iszonyat jól éreztük magunkat, vásároltunk egy rakás ruhát, lespanoltunk az idegenvezetõvel, szomszédokkal
a görög pasik huhh nagyon rámenõsek de tetszett! kár hogy németül nem igen beszéltek, de megtanulok angolul, jövõre tuti biztos hogy megint Paralia, de ezúttal legalább két hétre én Paralia-szerelmes lettem ez egyszer tuti
a környezetemet apránként kikészítettem annyira várom ezt az utat, 4 hónapja visszaszámolok, 3 hónap, 9 hét, 2 hónap, 5 hét, 1 hónap, 2 hét szerencsére már csak 11 nap gondolom a nyaralás meg husss, elröpül ...
Köszi az infókat. Azt megkérdezhetem, hogy ti fizettetek-e felárat azért, hogy meghatározott helyetek legyen a buszon? Mert nekünk azt mondták, hogy csak akkor foglalnak helyet, ha ezt kifizetjük. A kellemetlen a dologban csak az, hogy hárman utazunk, és jó lenne nem elszakadni egymástól. Na meg nem mindegy az sem, hogy hol kapsz helyet a zötykölõdés miatt
Volt valaki görög esten? Jó hangulatú? Érdemes elmenni? Vagy inkább mást választanátok?
Pitypang!
Szüleim és öcsém voltak görög esten, azt mondták iszonyat jó! Bár lehet hogy van benne valami mert öcsém nem táncos lábú de még õ is táncolt meg a képeket elnézve tényleg nagy buli lehetett!
Speciel én úgy be vagyok sózva, hogy már tegnap elkezdtem pakolni, pedig sajna még 18 nap, de már mehetnékem van.
3 éve voltam Görögországban, az frenetikus volt, nem csoda hogy már most indulnék