Én egész jól viseltem a meleget! Lehet hogy csak azért, mert annyira le tudott kötni a hely és annyira jó volt, hogy nem volt idõm ilyenekkel foglalkozni hogy meleg van! meg ha nagyon meleg volt akkor irány a tenger!!
irigyellek Titeket, hogy még csak most fogtok indulni!!
Le bizony :'( Jövõre minimum két hetet megyek! Az is baj volt hogy három napot elkirándultunk. Mármint nagyon jól éreztem magam ott is, szépeket láttam, csak másra kevés idõ jutott.
Szia Diszi!!
Igen én is erre gondoltam! KÖSZÖNÖM!!! Ha lehet még 1 dolgot kérdeznék!:: az apartman tiszta?(nem tudod véletlenül).Mert olvastam már olyat is ,hogy piszkos volt az apartman ,hogy igaz-e vagy sem azt nem tudom!(De nem a Sokratis !Hanem másik apartman.De ilyen lehetséges?
Diszi, kár az újabb paraliai nyaralás miatt... de ki tudja, talán jobb így, most voltál Paralián s ki tudja, milyen egyéb utat tervez Neked a fõnököd
A lábam nekem is megszenvedte, igaz, nekem a hazautat.
Szia Kuttus, a görög pasik ( írtam régebben ) egyszerûen rá vannak "állva" a magyar és a lengyel lányokra. Teszik mindezt azért, mert a lányok ( tisztelet a kivételnek!!!) felkínálják magukat lépten nyomon. Szinte már gyomorforgató, de komolyan. Hallottam fiúkat beszélgetni a magyar lányokról... sajnos ott kint így vagyunk elkönyvelve. De ez csak Paraliára igaz, legalábbis én itt tapasztaltam. A lányoknak tetszenek a görög és albán fiúk s egy-egy kedves szóra máris ugranak - a saját szememmel láttam.
Pitypang, nem fizettünk felárat, nem mondták, hogy kell. Nem konkrét helyünk volt, csak annyit kértem, hogy ha emeletes lesz a busz, akkor ne az emeletre ültessenek. Az utazási irodában azt mondták: nem emeletes lesz. Persze, az lett, s persze, felülre osztottak be Vita után kaptunk csak alul helyet.
A görög est remek, hangulatos, nagyon megéri az árát. Bár nagyon sokan vannak ( sok másik országból csoportok ), s az elsõ körben sorba kell állni a vacsoráért, de ha késõbb mész, már szinte senki nincs. Korlátlan az étel- és italfogyasztás, nagyon ügyesek a táncosok, sok embert bevonnak, fel lehet menni a színpadra, tényleg jó. Menjetek el, szerintem
Dlia, ugyan, 8 nap az már nagyon kevés! A 45 fok tényleg sok, de azért a tengerparton a 30 nem olyan jó, mert fúj a szél s szinte hidegnek érzed miután a vízbõl kijössz. Szerintem 35 az ideális.
Myrának igaza van sajnos. Van egy storym amikor mi kint voltunk mit láttunk. Már ahhoz discóba se kell menni, hogy görögsrácot fogjon valaki.
Szóval mi az Atlantisba voltunk, és az erkélyünk a forgalmasabb útra nézett.Mindenki erkélyén világit a lámpa, kártyáznak, beszélgetnek, mint mi is. Egyik este megáll, egy fehér olyan csomagok szállítására alkalmas autó. Vár, vár. Mondom a férjemnek, hogy valamelyik lánynak randi lesz, biztos ez a srác azt várja. Egyszercsak felkapcsolja a villany az autóba és hát mit látunk, hegyezi a cerkát, nem akár milyen hévvel. Utána integet az erkélyeink felé. Elõször azt hittem rosszul látok. Majd villany le. Kb. 10 perc múlva ismét fel, cerkahegyezés integetés, villany le. Na akkor már minden csaj jó látta mi folyik az autóba, bizony egymás után oltottuk le a villanyokat az erkélyen. Negyedóra múlva ismét megjelenik, várakozik, ismét villany fel, de már nincs integetés. Látta a görög, hogy nincs vevõ a cerkára, hát tovább állt. Majd ismét negyedóra, de a másik irányból jön, és pár lány ment a cocus felé, azokat bevárta, és utána mi történt... Ezzel a nagyon férfias göröggel ki járt pórul azon este a jó ég tudja.
Szóval lányok tényleg vigyázni kell velük, nehogy valakinek rémesnyaralása legyen, mert ezek azt gondolják, hogy a magyar lányok is kaphatók azonnal, és bármire. Görögül a ne= igent jelent, szóval azt nem kell mondani, hacsak nem vagytok benen a játékban.
Sziasztok!
7 éve annak, hogy beleszerettünk Görögországba és minden évben ellátogatunk oda. Nem sok helyen voltunk (Paralián, Sartin, Neos Marmarason), de mindig apartmanba volt a szállásunk, nem szállodába. A hét év alatt szinte mindig más apartmanba voltunk, de én még koszos apartmant nem láttam! Volt sokféle, kicsi, nagy ,egyszerübb, elegánsabb, de mindegyik tiszta volt. Szerintem aki apartmanba foglal szállást azt nagy csalódás nem érheti-szerintem. Az tudja mire számithat. Vagy csak nekünk volt eddig szerencsénk? Nem tudom, de eddig hibátlan volt minden nyaralásunk.
Tényleg igazatok van, de mi barátnõmmel egész jól kezeltük szerintem a görög pasikat. Nem mentünk el senkivel sehova, ha kezdett durvulni a dolog akkor egyszerûen leléptünk, de azért voltak normális srácok is. De a többség sajna tényleg azt hitte hogy egybõl ugrunk mindenre. Meg ki lettünk okosítva szülõk által, idegenvezetõ által. Meg ki szeretne valamivel hazajönni..rossz emlékekkel biztos nem. Az apartmanunk földszintjén volt három csaj, azokat minden nap más göröggel láttam, még kocsiba is beszálltak. Mondtam is barátnõmnek, hogy na ezek egyszer igen meg fogják szívni...
Egyre halad az idõ nemsokára megyünk ki ha minden jol menne...de apukámnak valami daganat van a fenekébe és ma derül ki hogy fekély daganat v rák....NEm tudom mi lesz nagyon rossz most ugy vártam az utat...lehet csak a párommal megyünk 2-esbe de nem lesz az ugyan az..
Ostor, a péntek 13 csak a babonásoknak okoz(hat) problémát, nem?
Kriszta, hu, ez is nagyon durva szituáció lehetett. De mi ( nem konkrétan, hanem általánosságban ) tettük Õket ilyenné, õk csak kihasználják az alkalmat. Én a parton nem egyszer láttam, hogy a beach bar pincére egyszerre fûzte az anyát és a lányát, majd arrébb ment s ott simogatta a Hölgyeket, kicsivel távolabb vízzel locsolta a napozókat... tudom, kell a közvetlenség, a kedvesség egy ilyen helyen, de határokkal.
Zsuli, szerintem kell egy adag szerencse is az apartmanhoz, bár eddig a miénkkel sem volt gond (3x voltam Görögországban). De hallottunk már "rémhíreket" is. Lényeg az, hogy elfoglalás elõtt egy kis takarítás nem árt
Kuttus, mi is csak féltésbõl és óvatosságra intésbõl írtuk le, természetesen ez a viselkedés nem mindenkire jellemzõ. Az okos lányok úgyis tudják, hol a határ.
Ildikó, sajnálom a rossz hírt Fontos a pozitív gondolkodás, mert nagyon sok minden a fejben dõl el... drukkolok Édesapádnak!
Most ovlastam itt a Hellasz-on a híreknél, hogy a szárazföldi tüzek után volt tûzeset szigeten is, többek között Skiathos szigetén is. Reméljük, aki oda szeretett volna menni kirándulni, nem lesz semmi fennakadása.
Myra, persze, az ilyeneket le kell írni, mert sajnos nem minden lány gondolkozik ebben a témában úgy, mint mi. És ebbõl lesznek a bajok...
Már Skiathoson is volt tûz? Én is remélem hogy nem akkora a baj, mert tényleg gyönyörû hely, én nagyon jól éreztem ott magam, szõvödött ott barátság is, örök emlék marad Aki bírja a hosszú hajóutat és nem sajnálja hogy nem sok idõt tölt a szigeten, az tényleg menjen el, nagyon érdemes!!!