Ostor, szerintem is Meteora, görög est s ha belefér a költségvetésbe, akkor hajózás, de nem tudom, Skiathosra visznek-e bárkit is akkor amikor mentek, azt írták, a tûz nagyon nagy károkat okozott.... bár Skiathoson kívül ott a kalózhajó is.
Athéni program szinte senkinek nem tetszett, a rohanás miatt, ráadsául sok minden be van zárva, felújítások miatt.
Myra ismét csak egyetértek veled, én is a görög estet választanám a kalózhajó helyett. Nagyon jó hangulat van és iszonyatos jó buli van még a táncok után.
Szerintem ezt nem lehet kihagyni.
Jaj de nagyon sajnálnám, ha elmaradna Skiathos. Azt vártam a legjobban Ha elmarad helyette lehet kalózhajó, de ahhoz annyira nem volt kedvem, mint a Skiathos-hoz.
Sziasztok!
Hú megrémített ez a tûz... :S Skiathoszt vártam a legjobban!!!!!!!!!!!!!
És miért van hideg paralián????????? Néztem az elõrejelzést... elszomorító, 20on akármennyi fok..., meg a tûzesetek, nem is tom mit mondjak! Eddig annyira vártam!!!!!!!!!!!!!! Hétfõn indulunk, kicsit még él a remény, h addigra rendbejönnek a dolgok... talán... És szó szerint, amiket leírtatok a görög pasikról, hát az rémisztõ... 2en megyünk barátnõmmel... kezdek félni..., mert mi van ha nemet mondunk és erõszakosak???????? És nincs segítség?????? :S Vagy ennyire ne legyek borulátó??????? Vki vidítson fel pozitívumokkal!!!!!!!!!
Így van, ahogy mondod, ennyire ne legyél borúlátó! Bízz benne, hogy a hétvégén felmelegszik az idõ és nagyon jól fogod érezni magad. Ne aggódj, ha nem lesz 40 fok, 20on fokban is nagyon jól lehet kirándulni, majd meglátod. Sok szép hely van, amit ilyen idõben érdemes megnézni és még jobb is, mint nagymelegben. De itt a hétvége és javul az idõ! No para. Minden nagyon jó lesz és Görögország téged vár!
Nem igazán értem, hogy milyen 20°-ról beszéltek.
Katerini-Paralia (14-15-16-án) 30°, 32°, 32°. Ja éjjel 3-kor lesz 22-23°, de az csak nem baj, mert az is kellemes szobahõmérséklet.
Mi csak a görög esten voltunk. Nem Larisszában vanLeptokaryaba volt, de ez részlet kérdés. Mi elõtettek hétfõn voltunk. A mûsor az elment nem volt vele baj, aranyosak voltak a táncosok, de a kaja az nagyon pocsék volt.Én csak szuvlakit kértem a szakácstól, erre mindenbõl rátett a tányérra. Hát nem vagyok egy kövér alkat nem tudom honnan gondolta, hogy befalok mindent. A szuvlakit nem lehetett elrágni, volt egy szelet hús, ami büdös volt, a csirkemell az talán ehetõ. Legjobb volt a tzatziki krumplival nekünk. Az õszibarackok amik elõttünk voltak, posadtak voltak. Nekem 70 eurot így nem ért meg. De lemondhatom, hogy ilyenen is voltunk.
Egy idézet a Kriszta beszámolójából:
"Az asztalnál a szervezés megint pocsék, úgy látszik ez ilyen nap lesz. Közben odalép hozzánk egy másik idegenvezetõ Sofi Nei Poriból, aki kéri, hogy mûsor után smst küldjünk, hogy tetszett a mûsor, mert egy görög estnek nem így kell kinézni, állandóan ugyanaz a mûsor van."
Ha nekem ilyen véleményem van egy fakultatív programról, nem buzdítok senkit arra, hogy kipróbálja. Akkor már inkább egy kalózhajós kirándulás.
én eddig csak fent ültem, de szerintem az a jobb. akik lent ültek és beszéltem velük, õk azt mondták, hogy annyira nem jó. fõként a légkondival volt bajuk, meg azzal, hogy hosszabb távon asztal mellett ülni nem a legkényelmesebb...
Júl. 23-tól Paraliára megyünk 1 hétre utazási irodától apartmanba. Mivel az 1 hét után ( júl. 31-tõl) még 2-3 napot kint szeretnénk maradni, ezért kérdezném, hogy nem-e tud valaki kiadó apartmant?! Esetleg címet, ahol érdeklõdni tudnánk üres apartman után.
Sziasztok