megnéztem a képeidet, találtam egy-két olyat, amirõl én nem készítettem képet. Ott van például a kapitány. Mi ott ültünk mellette, én nálad jóval idõsebb vagyok, de engem sem hagyott hidegen, fõleg az életkedve, a lazasága, kajánsága fogott meg. Itthon mintha egyre fogyna ez a stílus.
Örülök, hogy jól érezted magad, gondoltam rád a földrengés éjszakáján, hogy na, jól indul a nyaralásotok!
Szia
Jujj, bocsika.Elfelejtettem válaszolni. Megnéztem és nem raktam el.Majd holnap megkérdezem a barátnõimet.Ha meglesz beszkennelem.És holnap bõvítem az albumom is.
Vio nagyon köszönjük az infókat!!! Moci bérléstõl félek, mert sem én sem a barátom nem motoroztunk még... na meg ugye a szerpentinek! Én totál benne lennék, de ugye én forrófejû vízöntõ vagyok õ meg egy nyugis emberke így ha bérlünk, marad az autó... tavaly zachintoson is autót béreltünk és igen jó volt. Megfogadjuk a tanácsod és az általad említett helyen nézelõdünk majd mi is A hajókázás és sapi téma... hát... tavaly az enyém maaaajdnem a vízben landolt. Úgyhogy még szerválnom kell egy kendõt Már a fél gyõri DM-et kiraboltuk, bevásároltunk, és már alig várjuk az utazást...
Hi Vio! Kérdeznék mégvalami ha nem gond szóval melyik hajóval érdemes menni a kirándulásokra vagy ti hogy választottátok illetve hogy foglaltatok helyet mennyivel elõtte stb illetve beszállásnál kell fiz vagy elõtte szal errõl érdeklõdnék hogymûködik és gondolom a ion sziget túrára az irodánál jeletkeztetek csak a paxosra máshol ha nemtévedek...
Szia
Igen, a paxosi hajóutat oldottuk meg egyénileg.Paxosra minden nap mennek a hajók.Kinéztünk egy szimpatikusat a kikötõben és befizettük elõzõ este.Kaptunk egy kis kártyát amit meg kell õrizni, mert az igaz, hogy Pargaba az indulásnál nem kérik el, de Gaiosba amikor vissza fele jön már a hajó összeszedik.A Ion szigeti túrára elõtte 2 nappal jelentkeztünk az irodánál.