Dlia és Ostor, kellemes utat és felejthetetlen nyaralást Nektek!!!
Nagyon szépen köszönöm!
Az a baj hogy nekem ezen a héten bekapcsolódott a minden mindegy kapcsoló.
Semmi sem idegesít, semmi nem háborít fel, nyugodtság, harmónia, béke.
Hétfõn megyek...
Valaki tudna segíteni abban, hogy Parálián vajon tudunk e felvenni pénzt Bankautomatából? Nekem OTP Junioros Kártyám van, használt már valaki kint otp kártyát??
Igen, a templomtól nem messze van egy automata. Junior kártyát nem próbáltunk, de szerintem az is mûködik kinn. Ajánlom inkább egyszerre nagyobb összeget vegyél le, mint többször keveset. Nézz utána mennyi így a kezelési költség.
Parálián kevés helyen tudsz kártyával fizetni, pedig érdemesebb lenne, mint pénzt felvenni.
Így van Rebeka ott van egy, az Alfa bankké. Két nyelven tud, angol és görög. Nekem euros számlám volt arról vettem fel pénzt, de eddig még nem küldték az elszámolást, hogy mennyi költségbe került.
Sziasztok! Köszi szépen Myra! Ostor Neked is jó utazást, és szép nyaralást! Már szinte minden megvan. 2 nagy táskánk, meg 2 hátizsákunk lesz,(remélem, befér minden) plusz egy napernyõ, meg egy kispléd Ha még vmi eszembe jut, akkor jövök kérdezi Ja! A fakultatív kirándulásoknál érdemes másik utazási irodát keresni, hogy olcsóbb, vagy kb egy árban vannak? Mert nekünk este lesz az érkezés napján egy megbeszélés, és akkor kell befizetni a kirándulásokat, tehát nagyon nem lesz lehetõségünk szétnézni. A Skiathosi kirándulást a prospektus 40 euróra irja, gondolom ennél olcsóbban nem is találnánk nagyon.