már kihevertem a földrengést, már mennék vissza. Ti sokfelé jártatok már, Nei Poriban nem voltatok? Jövõre azt néztem ki, bár tudom, hogy kimondottan üdülõfalu, de onnan több kirándulásra el lehet menni, például Athénba.
Szia ericsike!
Köszi az infót a kis szigettel kapcsolatban! Nekem nagyon tetszik, olyan kis hangulatosnak tûnik és szeretném körbejárni.
Olyan jó Pargaban, hogy annyi látnivaló van!!!
Szia Andra! Szerintem is jobban jártok ha inkább korfura mentek nálunk is akik voltak a sziget túrán azt mondták nem érte meg elmenni korfut viszont dicsérték.
Köszi, akkor azt hiszem maradok Korfunál. Lefkadára meg egyszer talán majd elmegyek nyaralni és akkor lesz idõm mindent megnézni.
Örülök, hogy benne vagy ilyen közös kirándulásban, én is nyugodtabban vágok neki így egy maszek útnak.
EGy kicsit én is gagyogok angolul is és németül is, de félek, hogy az kevés lesz ilyen "bonyolult" dolgokhoz.
Én még kacérkodok Sivotával, az is gyönyörû hely lehet és nincs messze. Érdemes lenne ott is szétnézni, de majd megbeszéljük.
Mindenesetre a maszek Korfu útra szívesen mennénk veletek.
Neked is köszönöm a választ.
Most már teljesen megerõsítettetek abban, hogy inkább Korfura menjünk. Még nem voltam Korfun, nekem a városnézés is élmény lesz.
Paxosra is el szeretnénk menni, de akkor azt is inkább görög hajóval, maszek szervezésben.
Sajnálom, hogy nem olyan jó ez a Jón szigeteki kirándulás, mert amúgy szép helyekre menne, de így elsuhanva a látványosságok mellett, nem túl nagy élmény. Fõleg, ha még ennyit kell buszozni is mellé.
Korfura indul közvetlenül komp Pargaról?
Szia Asuto! Hát már az én szívem is vissza húz Pargára . Mi már voltunk Neoi Poriba nagyon klaszz ott kocsival voltunk két hétig homokos a partja nagyon klassz volt a szállás az pargához képest sík vidék bár a háta mögött van az olimposz hegy. Ja és sokkal közelebb van.
HELÓ ANDRA!Szerintem is Lefkada megér egy teljes nyaralást csak az a baj , hogy az is olyan messze van mint Parga. Azért a halkidiki félszigetek sokkal közelebb van fõleg az 5órás szerpentin sok. Mi arra a részre szerintem csak repüllõvev megyünk.
Szia Ericsike!
Nagyon egyforma az izlésünk.Halkidikin kétszer voltunk és még mennék, Lefkadába teljesen beleszerettem, titkos vágyam jövõ évre, Neoi Poriba terveztük az idén, de Parga mindent vitt. Nem tudom, hogy a buszozás majd hogy tetszik, de 2006-ban Toloba is kibirtuk, igaz ott nem voltak szerpentinek!
Szerintem a szerpentines út miatt lehet hosszú, nem? Ilyen kanyargós úton csak nem lehet úgy haladni gondolom és ez lassítja le az odajutást.
Ha egyenes úton kellene menni, szerintem hamarabb ott lehetnénk Pargan.
Bár lehet, hogy hülyeséget mondok.
Nagyon jó, hogy már a jövõ évet tervezgetjük, és még az idei nyaralá is elöttünk áll!
De jó, hogy van ez a fórum, mert Pargába is itt szerettem bele Ricsi képei alapján, elötte nem is hallottam róla. Most Lefkada fogott meg nagyon a beszámoló és a képek alapján. De ki tudja mit hoz a jövõ. Én kb. 2 óra mulva a Balatonon leszek, Nektek is jó hétvégét kívánok!
Nem tudom, hogy más komp megy-e Korfura, az utazási irodában fizettünk be és Parga kikötõbõl indult. Paxosra javaslom a Captainhook hajót, már csak a kapitány miatt is (ezzel Vio biztos egyetért), meg azért is mert az néz ki igazi kalózhajónak.
Ericsike, köszi az infót.
Andra! Igen a szerpentines út lassította az odajutást meglátod a busz jószerével 30-al ment az volt a jó két szakaszon van autópálya ott lehetett haladni. Ha egyszer kész lessz végig azon a szakaszon az autópálya nem lessz olyan borzasztó. Oda fele éjszaka mentünk át a szerpentinen Úgy még félelmetessebb volt sokszor jobnak láttuk ha alszunk. Visszafele késõ délután mentük át úgy már em volt olyan félelmetes de viszont gyönyörû A linkolsz strandra érdemes átmenni gyalog 4 km olajfa ligeten keresztûl vezet az út nagyon szép. Vissza felé meg lehet menni vizitaxival szép nagyon arra a partszakasz én videóra vettem fel ezt a kirándulást. Szerintem ne hagyjátok ki