Neos Marmaras
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 76
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36825 Üzenet linkje2007-07-17 10:23:36 

És a lényeg icon_wink.gif :

# 77
Molotov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37179 Üzenet linkje2007-07-19 11:23:03 

Sziasztok!
Mi most megyünk elõször Marmaras-ra, eddig csak hajóból láttuk, amikor Sarti-n voltunk pár éve. Már nagyon várjuk, elsõsorban azért volt szimpatikus, mert ez talán még nem annyira "elmagyarosított" hely, bár ahogy utánaolvastam sok az angol, na õk se egy fõnyeremény üdülõtársaság, mindegy, nem is azért megyünk, hogy mással foglalkozzunk.

h.apci! Ez az utolsó kép a nagy strandról van?

# 78
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37193 Üzenet linkje2007-07-19 12:01:31 

Molotov!

Igen; ide a központ jó kis séta, de pl. kocsival az egyirányú forgalom miatt körbe kell menni. A strand a másik irányba:

# 79
Molotov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37234 Üzenet linkje2007-07-19 17:01:15 

Értem, köszi! Szóval mi az Athené apartmanban leszünk és a Grand Tours honlapján úgy néztük, hogy ez elég közel esik hozzá. Viszont így értelemszerûen a központ esik messze tõlünk. icon_sad.gif
Tényleg, hány méter/km lehet ez a távolság a központ és a nagy strand között? Csak azért érdekel, mert akikkel megyünk, ott a srác éppen lábtörésbõl lábadozik és nem tudom, hogy fogja bírni a hosszútávú esti sétákat (ami nekünk lételemünk) a dombos utcákon.
Viszont idén megyünk elõször kocsival, ezért tervbe van véve, hogy felkeresünk kisebb, vadregényesebb strandokat a környéken. icon_cool.gif

# 80
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37238 Üzenet linkje2007-07-19 17:53:47 

Molotov!

Rájöttem, félreértés van. Amit a Grand Tours nagy strandnak jelöl, az éppen a városka másik oldalán van, mint amirõl én beszéltem. Onnan jóval közelebb van a központ, de a városka dimbes-dombos.

# 81
Molotov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37256 Üzenet linkje2007-07-19 19:24:09 

Értem, szóval ez a szállodák felõli strand, amit homokosnak szoktak titulálni. A másik, a Grand Tours féle Nagy strandról nincs képed véletlenül? Arról még nem láttam normális fotót.
# 82
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37258 Üzenet linkje2007-07-19 20:02:31 

Molotov!

Sajnos nincs, de találtam neked egy hasznos térképet.
https://www.paradisotravel.com/images/mapa.jpg

# 83
Zsuli37
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37295 Üzenet linkje2007-07-20 08:16:37 

Szia Molotov!
Ha ezzel segitek irok egy pár mondatot. Mi az Alexandrába voltunk ami kb300-400m-re van a nagystrandtól ami nem mondható közelinek. (mint Paralián,Sartin) Ráadásul a lefelé vezetõ út elég meredek, úgyhogy mi nemnagyon szaladgáltunk, hanem összepakoltunk lementünk, vittünk magunkal hûtõtáskát, aztán elvoltunk a parton du.-ig.
Bár ott a parton nem nagyon láttam boltot, igaz nem is kerestünk, van egy büfékocsi, ott vettünk néhányszor hambit,hot-dogot. Haláli egyébként úgy néz ki mint az Üvegtigris.....! Ja egyébként kavicsos a part és ahogy lemegyünk a parthoz, balról sziklás a partszakasz ahol gyönyörû vizalatti élõvilág van -ha szeretsz búvárkodni- és kristálytiszta a víz. icon_cool.gif
Nekem van egy pár fotóm csak nem biztos, hogy sikerül felraknom az oldalra, icon_redface.gif annyira nem vagyok benne ezekbe a témákba, nomeg hétfõn mi is indulunk Marmarasra és elég zsufolt lesz ez a három nap.

# 84
Molotov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37302 Üzenet linkje2007-07-20 09:06:32 

Köszönöm szépen mindkettõtöknek!

h.apci! Jó ez a térkép nagyon, ha jól látom, akkor a zöld nyilak jelölik az egyirányú utakat, ami egy körgyûrû. Mondjuk a városban nem sokat szeretnénk kocsikázni! icon_wink.gif

zsuli37! Imádunk mi is búvárkodni, idén viszünk vízalatti fényképezõt is, szóban úgysem lehet visszaadni a tenger tisztaságát az itthoniaknak, hátha így valamelyest sikerül.
Mi is "sok cuccos" levonulást szoktunk a partra csinálni, ha van árnyék akkor késõ délutánig pihenés a programunk. icon_cool.gif
De szoktunk aktív, kirándulós napokat is csinálni, ilyenkor a fürdésre csak késõ délután vagy este jut egy-két óra.
Idén is az Alexandrába mentek?

# 85
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37318 Üzenet linkje2007-07-20 10:20:30 

Molotov!

Csak tájékoztatásul: A másik strand szuper homokos; látszik a képeken, hogy végig fasor kíséri, nos ott van az aszfaltút, ahol parkolni lehet. Körgyûrürõl szó sincs; körbe kell menni az egyirányú utak miatt. Jelentõs szintkülönbség van a parti és a fenti út között. A kikötõnél parkolni szinte reménytelen, nagy mázli kell hozzá.

# 86
Molotov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37323 Üzenet linkje2007-07-20 10:53:38 

Én sem hagyományos körgyûrûre gondoltam, a Te térképed is "Ringroad"-nak hívja, ezért tituláltam én is annak.
Biztos megnézzük ezt a strandot is, de valószínû, hogy bejárjuk a környék strandjait (min. 1 nap Narancspart). Most megyünk elõször autóval, ki szeretnénk használni az elõnyeit, a zsufit meg nem szeretjük túlságosan.
Ja, én személy szerint nem ragaszkodom a homokhoz, az apró kavicsot jobban csípem, könnyebb lesöpörni magamról! icon_wink.gif A sziklás part meg csak búvárkodásra jó, de arra nagyon! icon_biggrin.gif

# 87
Zsuli37
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37345 Üzenet linkje2007-07-20 12:32:59 

Szia Molotov!
Idén is az Alexandrába megyünk, nekünk az a hely nagyon bejött, tengerre nézõ , tágas erkély, nem is kell több.- szerintem. Egyébként egy jó hir: a nagystrandra autóval is lel lehet menni. Ha megkeresed a www.grandtours.hu oldalt és Neos Marmarasnak megnézed a képgalériáját, a 2. kép az a nagystrand. A vizalatti gépen én is gondolkodtam, majd megnézem kinnt mennyibe kerül. icon_cool.gif

# 88
Katakaresz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37512 Üzenet linkje2007-07-21 17:15:59  Válasz a #37323. hsz-ra Előzmény #37323

Sziasztok!

Jövök én is nosztalgiázni! Másodjára megyünk Marmarasra (júli 30-án,1 hétre)Már alig gyõzöm kivárni (fõleg miután végignézegettem ezeket a gyönyörû képeket),menni akarok MOST,AZONNAL!!!!! Aki az idén ezt választotta,tuti nem fog csalódni!!
Molotov!Képet küldenék szívesen a GT-s nagy strandról,csak béna vok és nm tom beilleszteni! icon_redface.gif A lényeg:apró kavicsos a strand,a tenger viszont homokos! Búvárkodni pedig kiválóan lehet a sziklafalnak köszönhetõen!

# 89
Molotov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37530 Üzenet linkje2007-07-21 20:05:58 

Már csak azért irigyellek titeket, mert egy héttel hamarabb élvezitek a görög tengerpartot! icon_biggrin.gif
Nem gond, hogy nem tudsz képet felrakni, gondolom nem sokban tér el az átlag görög tengerparttól. Én nem vagyok visszajáró típus, de gondolom nem lehet rossz hely, ha ti már másodjára mentek vissza. Voltatok máshol is már görögben, vagy csak itt?

# 90
Katakaresz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37548 Üzenet linkje2007-07-21 23:01:13  Válasz a #37530. hsz-ra Előzmény #37530

A visszajárás nekem sem kenyerem,de Marmaras az Marmaras!!! icon_biggrin.gif
Ez már az 5. Görögországi látogatásunk,Metamorphossin,Sartin és Asprovaltán jártunk elõtte.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 5 6 7 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu