Köszi, megnéztem a honlapjukat, tényleg jól néz ki. Nem lehetetlen, hogy egyszer kipróbáljuk mi is, hisz azért nem olyan drága, mi itthon csak a szállásért kifizetünk ennyit a kedvenc szállodánkban. De nekem nincs jó tapasztalatom a strucchusival. Nem akarom elvenni a kedved idõ nap elõtt, az egyetlen próbálkozásom alkalmával lehet hogy nem jól készítették el, így elég rágós volt és semmi extra. Majd mesélsz milyen volt.
Itt bográcsban fõzik pörköltnek. Így van némi remény, hogy addig nem veszik le a tûzrõl, amíg meg nem puhult. 21 nap múlva megtudom.
Az árak helyi viszonylatban minõsülnek drágának. Tavaly jóval kevesebbet fizettünk Csíksomlyón.
Megérkeztünk a franciaországi utazásunkról,ami várakozáson felül nagyon jó lett-lévén,hogy kerek 5 hónapig Rómába készültünk,nagy váltás lett ez 3 nappal elõtte.De nem panaszkodhatom,nagyon érdekes,változatos és élménydús utunk volt.Normandia-Étrétat,La Manche csatorna,Mont.St Michel Apátság-ez életem egyik nagy álma volt,itt láttuk a dagályt,ahogy közeledik a szárazföld felé a viz,rettentõ érdekes volt,Bretagne,hát ez nagyon meglepett,hogy milyen érdekesek ezek a városok és a várak,itt szivesen laknék is.Aztán az Atlanti part az itteni vad part.Visszakanyarodva a Loire volgye,kastélyok,borospincék,pezsgõgyárak,szóval rengeteg benyomás vár még feldolgozásra a fotókkal együtt.Ja és hát Párizzsal kezdtük,ahol már ugyan voltunk egyszer,de most is nagyon elvarázsolt.Egyáltalán az egész francia életmód,életminõség nagyon szimpatikus volt.Néha el is facsarodott a szivem,ha belegondoltam dolgokba...és most hirtelen készülni "kell" Sartiba -soha ne legyen nagyobb problémám!!!- csak kicsit nehéz még észhez térni...ha érdekel valakit,szivesen irok sziasztok!
Mi volt ez a hírtelen változás? De ha végül is ennyire jól sült el a dolog akkor nem is volt ez gond! Azért írhatsz egy kicsit részletesebben is a látottakról! Én pl. biztos, hogy belátható idõn belül nem kerülök arra felé. Sajnos.
Mint látod,4 nap és irány Sarti,ugyhogy most nem tudok bõvebb beszámolót irni,de augusztusban sort keritek rá,igérem!Még ugyis sok feldolgozatlan élmény kavarog benne,végül is 9 napig folyamatosan bombáztak az uj ingerek,informáciok,élmények,de a képeket nézegetve /kb.750 képet csináltunk 3-an/ lassan helyére kerül minden.Majd jelentkezem,de most már hangolódom Hellaszra.Soha rosszabb dolgom ne legyen!!
De miért nem kérdezel Egerrel kapcsolatosan? Szerintem sokan vagyunk itt akik már többször jártak ebbe a gyönyörû városba, és összeokoskodjuk itt neked azt az infót.
Azt szeretném megtudni hogy mi az ami kihagyhatatlan,én ezekre gondoltam:természetesen a vár,Dobó tér,bazilika,érsekkert,minaret.....
mivel folytatnátok a felsorolást?
Mely helyeken fogadnak el üdülési csekket ?
Szeptember elején mennyi rá az esély hogy találok szállást elõfoglalás nélkül?
Milyen látnivalót javasoltok még a környéken?Egerszalók,Miskolctapolca,Lillafüred,Diósgyõri vár-ra gondoltam.
Szerintetek