Sziasztok!
Mégha tudtokon kívül is de sok hasznos infót osztottatok meg velem, aki "Elsõ Krétázó" leszek pár napon belül!
Ezúton Köszönöm a honlap létrehozóinak és résztvevõinek tapasztalatát, ill. segítségét
Udv!
Sziasztok!
Mégha tudtokon kívül is de sok hasznos infót osztottatok meg velem, aki "Elsõ Krétázó" leszek pár napon belül!
Ezúton Köszönöm a honlap létrehozóinak és résztvevõinek tapasztalatát, ill. segítségét
Udv!
De jó neked!
Jó utat, és csodás nyaralást!
Várjuk az élménybeszámolót
Mi keddi napon indultunk 13.40-kor, ez már 2 órával késõbbi indulás volt, mint amit az elején ígértek, de végülis még aznap tudtunk fürdeni a tengerben is!
Köszi Rozinante!
Mindenképpen beszámolok, majd!
Már csak kettõt kell aludnunk , igaz, hogy szerdán megyünk, de hajnalban, 02.20-ra kell a reptéren lenni, 04.20-kor megy a gépünk, elég extrém idõpont, de nem bánom, mert bztos gyönyörû lesz a hajnali pirkadatban elsuhanni a Görög-szigetek felett, úgyhogy a reggel elsõ napsugarai már Krétán köszöntenek minket
Szeptemberben megyün Krétára Geraniba, a Chatrin appartmanházba de nem találtam róla még semmit, pedig tényleg kerestem
Van valakinek tapasztalata! Még sosem jártam Görögországban, minden tanácsot megköszönök.
Most regisztráltam, tegnap februárig visszamenõleg elolvastam a hozzászólásokat. Most remek kuszaság van a fejemben.
Augusztus végén megyünk Krétára. Csak azért választottam ezt a szigetet, mert Santorinit látni szeretném, amúgy valami kisebb, nyugisabb szigetre mennénk.
Éppen ezért szeretném ha abban segítenétek, hogy hol vannak, eldugott, nyugis strandok, ami nem olyan felkapott, viszont szép.
Csak a természeti szépségek (különlegességek) érdekelnek, mûemlékeket, romokat, és hasonlókat nem tervezünk látogatni. Ezzel kapcsolatban tudtok nekem valami infót mondani?
Az is érdekelne, hogy ha ilyen terveim vannak szerintetek melyik részre érdemes menni? Már találtám egy pár szállást jó áron, de mind északi parton van, amirõl azt olvastam, hogy nyüzsgõ, tele turistákkal. Déli parton nincs néhány szállás ötlet? (már ha az csendesebb)
Santorinre melyik kikötõbõl érdemes elindulni?
Az éppen kintlévõknek jó nyaralást kívánok, az itthoniaktól pedig elõre is köszi a segítséget!
Amennyibena természet érdekel akkor a déli partot ajánlom Neked.
Santorinire mennek hajók Heraklionból is és Chaniaból is.
Bármelyiket választhatod ,amelyik közelebb van a szállásotokhoz.
Kérdezz még, ha tudok válaszolok.
Most regisztráltam, tegnap februárig visszamenõleg elolvastam a hozzászólásokat. Most remek kuszaság van a fejemben.
Augusztus végén megyünk Krétára. Csak azért választottam ezt a szigetet, mert Santorinit látni szeretném, amúgy valami kisebb, nyugisabb szigetre mennénk.
Éppen ezért szeretném ha abban segítenétek, hogy hol vannak, eldugott, nyugis strandok, ami nem olyan felkapott, viszont szép.
Csak a természeti szépségek (különlegességek) érdekelnek, mûemlékeket, romokat, és hasonlókat nem tervezünk látogatni. Ezzel kapcsolatban tudtok nekem valami infót mondani?
Az is érdekelne, hogy ha ilyen terveim vannak szerintetek melyik részre érdemes menni? Már találtám egy pár szállást jó áron, de mind északi parton van, amirõl azt olvastam, hogy nyüzsgõ, tele turistákkal. Déli parton nincs néhány szállás ötlet? (már ha az csendesebb)
Santorinre melyik kikötõbõl érdemes elindulni?
Az éppen kintlévõknek jó nyaralást kívánok, az itthoniaktól pedig elõre is köszi a segítséget!
Szia!
Mi is a déli partra megyünk, csendesebb helyre vágytunk, Plakias nagyon szép nyugis helynek tûnik.
Ha beírod a keresõbe, hogy krétai hotelek nagyon sok találatot fog adni.
Mi az Anna apartmanba megyünk, nagyon kedves volt az ügyintézõ hölgy, adott kedvezményt, plusz az autóbérlésnél is kaptunk 15% engedményt.
Nagyon tudom ajánlani.
Anna Apartments