Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2716
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38259 Üzenet linkje2007-07-26 13:54:07 

thebeke írta:
sziasztok!

3.-án indulunk paráliára:D már nagyon várom
tudnátok irni vmi infót az éjszakai életröl?
pl: hova érdemes menni és miért, vagy hova ne
stb.
elõre is köszi

Az off-ban találsz egy olyan topicot, hogy "Buli Paralián". Ott érdemes körül nézni.

# 2717
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Thebeke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38261 Üzenet linkje2007-07-26 14:00:21  Válasz a #38259. hsz-ra Előzmény #38259

köszi...azt hol találom?icon_biggrin.gif
# 2718
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38262 Üzenet linkje2007-07-26 14:15:31  Re:

thebeke írta:
köszi...azt hol találom?icon_biggrin.gif

A fórum alján az egyéb témákban van olyan, hogy Off topic, azon belül megtalálod.

# 2719
Kitty12
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38264 Üzenet linkje2007-07-26 14:49:56 

A "Hotel Plaza"-ról van-e vkinek infója, tapasztalata?
Köszi elõre!

# 2720
Vadryka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38265 Üzenet linkje2007-07-26 14:50:20 

Sziasztok!
Bocsi, ha nem jó helyre íroma kérdésem, de látom ti most elég aktívak vagytok. Aug. végén megyek Paráliára, és végigolvastam szinte az egész fórumot, de az én problémámra nem nagyon találtam választ.
Nem eszem húst, és azt szeretném megkérdezni, hogy kinn is lehet kapni a gyros vega változatát, a falafelt? Tudnátok segíteni? Köszike

# 2721
Kitty12
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38269 Üzenet linkje2007-07-26 15:01:36 

Paralián van esetleg McDonalds?...mert a gyermek nem igazán fogja "értékelni" a görög ételeket... icon_wink.gif
# 2722
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38273 Üzenet linkje2007-07-26 15:07:11 

kitty12 írta:
Paralián van esetleg McDonalds?...mert a gyermek nem igazán fogja "értékelni" a görög ételeket... icon_wink.gif

Igen van a Happy meal 3,30 euro egy sajtburger csak úgy magában 1,70 euro.

Mi is sokat voltunk a kicsim miatt, mert néha unta a görög ételeket.

# 2723
Kitty12
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38277 Üzenet linkje2007-07-26 15:20:53  Válasz a #38273. hsz-ra Előzmény #38273

Nagyon köszi!....megnyugodtam... icon_wink.gif
Esetleg fellelhetõ-e vhol olyan Paralia térkép, melyen a McDonalds, meg a Hotel Plaza is megtalálható? ...mert én hiába keresem a neten....köszi icon_smile.gif

# 2724
Timike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38280 Üzenet linkje2007-07-26 15:45:26 

Myra, köszönök mindent, nagyon hasznosak az infók!
# 2725
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38281 Üzenet linkje2007-07-26 15:52:59  Re:

kitty12 írta:
Nagyon köszi!....megnyugodtam... icon_wink.gif
Esetleg fellelhetõ-e vhol olyan Paralia térkép, melyen a McDonalds, meg a Hotel Plaza is megtalálható? ...mert én hiába keresem a neten....köszi icon_smile.gif

A meki a sétáló utcában van, a templomtól kb 20 m-re, a hotelt sajna nem tudom

# 2726
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38282 Üzenet linkje2007-07-26 15:56:07  Válasz a #38153. hsz-ra Előzmény #38153

Hello Dóra! Örülök, hogy tetszik a beszámolóm. Leírhattam volna még annyi minden hülyeséget, ami velünk történt, mert általába velünk szokott... történni egy, s más. Majd télen talán. Nekem is 1 oldalra sikerült az egész.Üdv Erici
# 2727
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38283 Üzenet linkje2007-07-26 16:03:27  Válasz a #38171. hsz-ra Előzmény #38171

Szia Myra!
Köszi jól vagyok.
Teljesen meggyógyult a lábazatom.
Egyszerûen el nem tudom képzelni, hogy jövõre, hogy megyünk mi Paraliára. A családban van jogsi, de vezetni csak én merek. Olyan hosszú utat viszont nem merek felvállalni. Marad a buszozás. Repülõvel utazni elég volt egyszer.

# 2728
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38284 Üzenet linkje2007-07-26 16:05:44  Válasz a #38135. hsz-ra Előzmény #38135

Szia Aladina!
Nagyon sok boldogságot kívánok!
icon_lol.gif

# 2729
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38290 Üzenet linkje2007-07-26 16:33:44 

Thebeke, megtaláltad azt a másik topicot? Alapból eleven az éjszakai élet Paralián, hajnalig jövés-menés van az utcákon. Van néhány nagyobb szórakozóhely, ahol vannak ladies night-ok, azaz ingyenes a belépõ a lányoknak aznap. Ami a két legismertebb, az az Omilos, a másik a Cocus. Az egyik Paralia egyik végén van, a másik pont a másikon.
Omilos: kívülrõl jól néz ki, meg van világítva a teteje, ide fõleg fiatalok járnak. Itt még nem voltam.
A Cocus nagyon hangulatos, egy része nyitott, van tánctér, laser kivetítõ ( bár pici, de jópofa ), itt szinte minden ital 4 euro, közvetlen a parton van, bár sok külföldi jár ide s elég "sötét alakok" is, szeretik a magyar és lengyel lányokat felszedni. A zene teljesen vegyes itt. Egy estét megér, szerintem többet nem. De majd kitapasztaljátok.

Vadryka, sajnos azt a fajta gyrost, amit írtál, én nem láttam sehol kiírva, de lehet hogy lesz valahol. Esetleg találsz mást, ami tipikus görög és nincs benne hús. Sokféle zöldséges ételük van.

Timi, szívesen, örülök, ha segítettem. Tudom, mert nekem is nagyon jó volt indulás elõtt hasznos infokat olvasni itt a fórumon. Pont ezért vagyok én is ennyire aktív icon_wink.gif

Erici, végre, hogy teljesen meggyógyultál. Ez remek hír!!! icon_biggrin.gif Én legközelebb csak repülõvel megyek... egyik ismerõsömék most vannak Korfun, a repülõ 1 óra 30 perc alatt kiért, azért nem mindegy. Kocsival tényleg nagyon hosszú lehet az út, fõleg, ha nincs váltótárs. Ne aggódj, nekem még jogsim sincs icon_smile.gif Igaz, elég, ha a Páromnak van.

# 2730
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38293 Üzenet linkje2007-07-26 16:45:38 

Kitty, szia, meglátod, nem szükséges Paralia térkép, egyáltalán nem nagy a város s mind a Meki mind a Hotel Plaza a központban van. El sem lehet téveszteni icon_smile.gif
4 éve az akkori barátommal mi a Hotel Plaza-ban laktunk. A központban van, a parttól a második utca, ez kb 2-3 perc, nem több. Fehér színû, alul van egy bár rész, ami nagyon jól néz ki icon_smile.gif Van egy társalgó rész is, plazma tévével. Az egyik utazási iroda alkalmazottai ott tartanak ügyeletet hetente többször, így ha iinfora van szükségetek, nem kell messzire menni. A bár része nem túl olcsó, de finomak a koktélok és a fagyikehely is icon_wink.gif
A szobákról: mi az elsõn laktunk. Fürdõszoba, kis elõszoba, külön konyha ( elég nagy, kényelmesen lehet benne fõzõcskézni, nem úgy, mint az apartmanokban ), egy elég nagy szoba és erkély. A szobában van légkondi - ezért nem kell külön fizetni, s van egy tévé is, fent a magasban, a falra van erõsítve. Elsõ nap megkapjátok a távirányítót hozzá. Kényelmesek, bár egyszerû berendezésûek a szobák. Az erkélyek nagyon nagy része egy másik ház másik erkélyére néz...tehát látsz-hallasz néha olyat is, amit nem akarsz, de tulajdonképpen egész Paralia szinte ilyen, mert rengeteg ember van egyszerre Paralián s nem túl nagy a város.
A bár részben volt számítógép s lehetett netet használni (pénzért), bár ez 4 éve volt. Szerintem most is lehet.
A hotel elõtt van egy park, játszótérrel, hintákkal, mászókával. Ha gyermekkel mentek, az pont ideális.
Nekünk félpanzió volt befizetve. Elsõ nap kaptunk kuponokat ( 2 kupon / nap / fõ ), s azzal lehett átmenni a szomszédes hotel éttermébe, s ennek fejében lehetett étkezni. Az ételekkel semmi gond nem volt, változatos volt, nem csak görög ételekkel.
Nagyjából ennyi jutott eszembe róla. Ha fotót küldjek a hotelrõl, add meg az email címedet s küldöm.

Ádám, Neked most keresgetem a fotókat icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 181 182 183 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu